'Sex and the City'-acteur in het geheim getrouwd

Karen Luiken-04 augustus 2021 om 07:00

John Corbett heeft in december vorig jaar in het geheim het jawoord gegeven aan zijn grote liefde Bo Derek. De acteur, vooral bekend van zijn rol als Aidan Shaw in ‘Sex and the City’, heeft het huwelijk al die tijd buiten de spotlights weten te houden.

“Rond de kerst zijn we getrouwd”, onthult John in een gesprek met ‘The Talk’. De acteur kreeg in 2002 een relatie met Bo en vond nu dat het na al die jaren tijd was om haar een ring te geven. “Na twintig jaar besloten we te trouwen. We wilden niet dat 2020 het jaar zou worden waar iedereen een hekel aan zou hebben. We wilden er iets leuks van maken.”

Over de reden waarom ze het nieuws nu pas bekendmaken, zegt John dat hij en Bo er geen behoefte aan hadden om het eerder te doen. “We houden onze relatie nogal privé, dus we hebben het huwelijk niet aan de grote klok gehangen. Onze families en vrienden wisten het, maar eigenlijk is dit pas de eerste keer dat we er publiekelijk over spreken. We hebben eerder ook geen aanleiding gezien om het te vertellen. Beter laat dan nooit!”

Temptations Demi weer gelukkig in de liefde

Karen Luiken-19 september 2021 om 12:42

Demi Rutting heeft een nieuw liefje. De brunette die twee jaar geleden met haar toenmalige vriend Sidney Bout meedeed aan ‘Temptation Island’, is samen met ene Daan Raijmakers. Via Instagram maakt ze haar rela official.

De ultieme relatietest (lees: Temptation Island) heeft in 2019 niet goed uitgepakt voor Demi en Sidney. Kort na het programma besloten ze een punt achter hun relatie te zetten. De perfecte match die zij niet voor elkaar leken te zijn, lijkt Demi nu wel te hebben gevonden bij haar nieuwe vriend. “Ik ben voor hem gevallen doordat ik op zo’n bizar goed en fijn niveau met hem kan communiceren”, zegt Demi tegen LoveReality. “Ik kan alles met hem bespreken en voel me in de zes maanden dat ik hem ken zo ontzettend op mijn gemak bij hem.”

De twee hebben elkaar leren kennen via Instagram. “Ik voel me heel erg tot hem aangetrokken”, vervolgt Demi. “Hij is heel erg bezig met mindset en gezondheid en dat is precies waar ik nu ook mee bezig ben. Het was niet de planning, maar we zijn heel spontaan naar elkaar toegegroeid en zijn nu echt samen.”

Dit is de nieuwe liefde van Adele

Karen Luiken-19 september 2021 om 12:19

Het speculeren over het liefdesleven van Adele is voorbij. De zangeres heeft na veel geruchten eindelijk haar relatie Insta-official gemaakt. Ze is happy in love met Rich Paul!

Het zal voor veel fans niet als een verrassing komen, maar Adele is niet langer single. Hoewel dat al een tijdje werd gedacht, is het nu pas écht duidelijk dat de zangeres weer een man in haar leven heeft. De gelukkige: Rich Paul, de zaakwaarnemer van basketballer LeBron James. Hij is in de afgelopen tijd al eerder met Adele gespot. In juli werden ze op de gevoelige plaat vastgelegd toen ze samen een belangrijke basketbalwedstrijd bezochten. Nu wordt het nieuws dan eindelijk bevestigd door de lovebirds zelf.

Dit heuglijke nieuwtje is niet het enige positieve dat we vandaag over Adele kunnen delen. Eerder meldden we al dat ze nog voor het einde van dit jaar – precies op tijd voor de feestdagen – een nieuw album uit zal brengen.

Ontdek meer