'Sex and the City'-acteur in het geheim getrouwd

Karen Luiken-04 augustus 2021 om 07:00

John Corbett heeft in december vorig jaar in het geheim het jawoord gegeven aan zijn grote liefde Bo Derek. De acteur, vooral bekend van zijn rol als Aidan Shaw in ‘Sex and the City’, heeft het huwelijk al die tijd buiten de spotlights weten te houden.

“Rond de kerst zijn we getrouwd”, onthult John in een gesprek met ‘The Talk’. De acteur kreeg in 2002 een relatie met Bo en vond nu dat het na al die jaren tijd was om haar een ring te geven. “Na twintig jaar besloten we te trouwen. We wilden niet dat 2020 het jaar zou worden waar iedereen een hekel aan zou hebben. We wilden er iets leuks van maken.”

Over de reden waarom ze het nieuws nu pas bekendmaken, zegt John dat hij en Bo er geen behoefte aan hadden om het eerder te doen. “We houden onze relatie nogal privé, dus we hebben het huwelijk niet aan de grote klok gehangen. Onze families en vrienden wisten het, maar eigenlijk is dit pas de eerste keer dat we er publiekelijk over spreken. We hebben eerder ook geen aanleiding gezien om het te vertellen. Beter laat dan nooit!”

Jonatan Medart en Elodie Gabias samen op de vlucht in 'Klopjacht Celebs'

Dieter Blarinckx-09 augustus 2022 om 09:19

Hoewel het nog even wachten is op het tweede seizoen van 'Klopjacht', verwent zender Play4 ons wel met een leuk tussendoortje: 'Klopjacht Celebs'. Jonatan Medart en Elodie Gabias vormen een team en nemen het op tegen Julie Vermeire en Laurins Dursin.

"THE WORD IS OUT 🙏🥰🤩 @elogabias en ik vormen samen een team in Klopjacht Celebs en nemen het op tegen @julievermeire en @laudursin ! Heb zo moeten lachen 😅 Je kan vanaf vandaag, 12u, elke dag (t.e.m. vrijdag) een aflevering checken op @goplay.be @play4_be Zeker kijken! 🤩" klinkt het bij de enthousiaste aankondiging van Jonatan.

In 'Klopjacht Celebs' krijgen de bekende duo's exact 50 uur om onder de radar te blijven en een bepaald eindpunt te bereiken. Om dat punt te bereiken krijgen ze verschillende tips. Danny Kampers gaat, net zoals in de normale reeks, aan de slag met zijn ganse team om de voortvluchtigen zo snel mogelijk op te pakken.

‘Klopjacht Celebs’ is vanaf nu elke dag om 12 uur te zien op GoPlay.be.

Stripper veilt onderbroek van prins Harry uit Las Vegas

Sofie Verbeeck-09 augustus 2022 om 08:15- Foto:

Photo by rupixen.com on Unsplash

Ex-stripper Carrie Royale gaat de onderbroek van prins Harry online plaatsen voor verkoop op entertainmentsite TMZ. Althans dat beweert ze. Volgens haar zou prins Harry die onderbroek gedragen hebben tijdens zijn beruchte avond in Las Vegas in 2012.

Ex-stripper Carrie zal de onderbroek vanaf donderdag online veilen. Ze begint met een startbod van 10.000 dollar, maar ze verwacht er veel meer voor te krijgen. Volgens haar zou het hoogste bod voor de onderbroek wel een miljoen kunnen zijn. Ze zou een deel van de opbrengst doneren aanArchewell, de stichting die Harry en zijn vrouw Meghan samen hebben opgericht.

In 2012 doken er beelden op van prins Harry in Las Vegas. Tijdens een potje stripbiljart was hij al zijn kleren verloren. Carrie Royale beweert dat ze er die avond ook bij was en dat ze toen Harry's onderbroek heeft bijgehouden. Naast de onderbroek zal ze ook de jurk en badkleding die ze toen droeg online veilen.

Ontdek meer