'Sex and the City'-acteur in het geheim getrouwd

Karen Luiken-04 augustus 2021 om 07:00

John Corbett heeft in december vorig jaar in het geheim het jawoord gegeven aan zijn grote liefde Bo Derek. De acteur, vooral bekend van zijn rol als Aidan Shaw in ‘Sex and the City’, heeft het huwelijk al die tijd buiten de spotlights weten te houden.

“Rond de kerst zijn we getrouwd”, onthult John in een gesprek met ‘The Talk’. De acteur kreeg in 2002 een relatie met Bo en vond nu dat het na al die jaren tijd was om haar een ring te geven. “Na twintig jaar besloten we te trouwen. We wilden niet dat 2020 het jaar zou worden waar iedereen een hekel aan zou hebben. We wilden er iets leuks van maken.”

Over de reden waarom ze het nieuws nu pas bekendmaken, zegt John dat hij en Bo er geen behoefte aan hadden om het eerder te doen. “We houden onze relatie nogal privé, dus we hebben het huwelijk niet aan de grote klok gehangen. Onze families en vrienden wisten het, maar eigenlijk is dit pas de eerste keer dat we er publiekelijk over spreken. We hebben eerder ook geen aanleiding gezien om het te vertellen. Beter laat dan nooit!”

Contact tussen Amy en K3 verwaterd

Karen Luiken-19 januari 2022 om 07:41

Van de band die Amy met Hanne en Marthe opbouwde tijdens ‘K2 zoekt K3’ is niet veel meer over. In een gesprek met HLN vertelt de verliezende finalist dat ze de zangeressen nauwelijks nog spreekt.

Amy geeft toe dat ze Hanne, Marthe en het gloednieuwe K3’tje Julia na de finale slechts een enkele keer heeft gesproken via Instagram. “Ik heb Julia gisteren toevallig een berichtje gestuurd, maar ik denk dat ze ondertussen een nieuw nummer heeft.”

En ook van Studio100 hoort Amy weinig. Ze had gehoopt op een nieuwe job bij het entertainmentbedrijf, maar daar is helaas (nog) geen sprake van. “Gertje heeft mij geen bericht gestuurd, maar hij mag dat nog steeds doen.”

Wel zegt Amy dat er andere leuke dingen op de planning staan. “Daar kan ik nog niet te veel over zeggen.”

Daniel Radcliffe heeft nieuwe grote rol beet

Dieter Blarinckx-18 januari 2022 om 21:16

Hij zal voor velen altijd Harry Potter blijven, maar toch heeft acteur Daniel Radcliffe een nieuwe grote rol beet. De inmiddels 32-jarige Britse acteur kruipt binnenkort in de huid van muzikant Weird Al Yankovic. Dat werd begin deze week bekendgemaakt.

‘Weird: The Al Yankovic Story’, vertelt het verhaal van de bekende zanger rond de tijd dat hij zijn eerste grote hits ‘Eat It’ en ‘Like a Surgeon’ maakte, maar ook zijn celebrity-affaires en extravagante levensstijl komen aan bod. Opnames zullen al starten in februari.

Waar en wanneer de film net te zien zal zijn, is helaas nog niet geweten, dus stay tuned!

Ontdek meer