Maxime Meiland vindt kindje belangrijker dan relatie

Karen Luiken-04 augustus 2021 om 06:38

Hoewel Maxime Meiland hartstikke happy is met haar grote liefde Leroy, had ze het ook makkelijk zonder hem kunnen doen. De realityster, die moeder is van de kleine Claire en momenteel zwanger is van de tweede, laat in een interview met Beau Monde weten dat ze het krijgen van een kind veel belangrijker vindt dan het hebben van een relatie.

Maxime en Leroy krijgen over een paar weken een kindje samen. Fantastisch natuurlijk, maar als Maxime haar huidige vriend nooit gevonden zou hebben, zou ze dat ook goed hebben gevonden. “Ik kan prima alleen rooien”, zegt ze. "Dat is ook goed in deze tijd, vind ik. Iemand vinden die bij je past, wordt steeds lastiger, omdat alles online gaat. Daardoor zijn veel vrouwen die na hun dertigste single blijven een beetje in paniek. Dat is logisch, want dan komt de kinderwens, en zij blijven kinderloos, omdat ze geen geschikte kerel vinden. Ik vind dat zo jammer, want ik ben echt van mening dat een kind veel specialer is dan een relatie."

Zou Maxime nu nog steeds alleen zijn geweest? Dan zou ze er in haar uppie nog een kindje bij hebben genomen. “Als ik Leroy niet had ontmoet, had ik dat gedaan. Via een donor of misschien met een gay stel.”

Hailey Bieber ontkent dat Justin haar mishandelt

Karen Luiken-20 september 2021 om 06:44

Er gaat al een tijdje een gerucht rond dat Justin Bieber zijn vrouw Hailey slecht zou behandelen en haar zelfs zou hebben mishandeld. Maar in tegenstelling tot wat veel mensen misschien denken, is The Biebs juist hartstikke goed voor zijn grote liefde. Van mishandeling is absoluut geen sprake, laat Hailey weten in een podcast van Demi Lovato.

“Er doen zoveel verhalen de ronde over mij, over hem, over ons samen”, aldus het model. “Justin zou niet aardig tegen mij zijn en me mishandelen. Hier klopt helemaal niks van. Het tegenovergestelde is juist waar.”

Hailey noemt Justin haar beste vriend en is ontzettend blij dat ze met iemand is die haar iedere dag speciaal laat voelen. “We zijn nog nooit zo geobsedeerd door elkaar geweest en hebben veel plezier samen.”

Temptations Demi weer gelukkig in de liefde

Karen Luiken-19 september 2021 om 12:42

Demi Rutting heeft een nieuw liefje. De brunette die twee jaar geleden met haar toenmalige vriend Sidney Bout meedeed aan ‘Temptation Island’, is samen met ene Daan Raijmakers. Via Instagram maakt ze haar rela official.

De ultieme relatietest (lees: Temptation Island) heeft in 2019 niet goed uitgepakt voor Demi en Sidney. Kort na het programma besloten ze een punt achter hun relatie te zetten. De perfecte match die zij niet voor elkaar leken te zijn, lijkt Demi nu wel te hebben gevonden bij haar nieuwe vriend. “Ik ben voor hem gevallen doordat ik op zo’n bizar goed en fijn niveau met hem kan communiceren”, zegt Demi tegen LoveReality. “Ik kan alles met hem bespreken en voel me in de zes maanden dat ik hem ken zo ontzettend op mijn gemak bij hem.”

De twee hebben elkaar leren kennen via Instagram. “Ik voel me heel erg tot hem aangetrokken”, vervolgt Demi. “Hij is heel erg bezig met mindset en gezondheid en dat is precies waar ik nu ook mee bezig ben. Het was niet de planning, maar we zijn heel spontaan naar elkaar toegegroeid en zijn nu echt samen.”

Ontdek meer