Maxime Meiland vindt kindje belangrijker dan relatie

Karen Luiken-04 augustus 2021 om 06:38

Hoewel Maxime Meiland hartstikke happy is met haar grote liefde Leroy, had ze het ook makkelijk zonder hem kunnen doen. De realityster, die moeder is van de kleine Claire en momenteel zwanger is van de tweede, laat in een interview met Beau Monde weten dat ze het krijgen van een kind veel belangrijker vindt dan het hebben van een relatie.

Maxime en Leroy krijgen over een paar weken een kindje samen. Fantastisch natuurlijk, maar als Maxime haar huidige vriend nooit gevonden zou hebben, zou ze dat ook goed hebben gevonden. “Ik kan prima alleen rooien”, zegt ze. "Dat is ook goed in deze tijd, vind ik. Iemand vinden die bij je past, wordt steeds lastiger, omdat alles online gaat. Daardoor zijn veel vrouwen die na hun dertigste single blijven een beetje in paniek. Dat is logisch, want dan komt de kinderwens, en zij blijven kinderloos, omdat ze geen geschikte kerel vinden. Ik vind dat zo jammer, want ik ben echt van mening dat een kind veel specialer is dan een relatie."

Zou Maxime nu nog steeds alleen zijn geweest? Dan zou ze er in haar uppie nog een kindje bij hebben genomen. “Als ik Leroy niet had ontmoet, had ik dat gedaan. Via een donor of misschien met een gay stel.”

Zien: Shawn Mendes gaat tegen de grond op instagram

Dieter Blarinckx-23 januari 2022 om 09:15

De Canadese zanger Shawn Mendes is niet vies van een hike tussen de bergen in de Hollywood Hills, maar dat verloopt niet altijd vlekkeloos. In zijn laatste post op insta zien we immers hoe de 23-jarige zanger tegen de vlakte gaat bij het afdalen van een helling.

Gelukkig mankeerde hij niets, en bleef zijn killer body ongedeerd.

Check zijn video hier:

Nick Jonas en Priyanka Chopra verwelkomen eerste kindje

Karen Luiken-23 januari 2022 om 08:04

Nick Jonas en Priyanka Chopra zijn voor het eerst ouders geworden. Hun dochter is op zaterdag 15 januari ter wereld gekomen via een draagmoeder. Dat laat het koppel weten via Instagram.

“We zijn dolblij om te bevestigen dat we een baby hebben verwelkomd via een draagmoeder”, aldus Priyanka. “We vragen respectvol om privacy in deze speciale tijd terwijl we ons concentreren op ons gezin.”

De 29-jarige Nick en zijn tien jaar oudere vrouw Priyanka stapten in 2018 in het huwelijksbootje. Ze hebben er nooit een geheim van gemaakt een gezinnetje te willen stichten. De naam van hun kersverse dochter is nog niet bekendgemaakt.

Ontdek meer