Kanye West brengt volgende maand nieuw album uit

Karen Luiken-28 januari 2022 om 09:34

Fans van Kanye West kunnen zich opmaken voor nieuwe muziek. De rapper is van plan volgende maand een nieuw album uit te brengen.

Het gaat om de opvolger van de plaat ‘Donda’, die afgelopen zomer na meerdere vertragingen eindelijk verscheen. Het album zou eigenlijk in 2020 al gereleased worden, maar dat plan verschoof omdat Kanye nooit helemaal tevreden was met het eindresultaat. Hetzelfde gebeurde met zijn plaat ‘Jesus Is King’.

Het is te hopen dat Kanye zich nu wel aan zijn belofte houdt. Mocht dat het geval zijn, dan kunnen we zijn nieuwe muziek op 2 februari verwachten. Het album is geproduceerd door Future.

Joost scoort internationaal met nieuwe hit

Karen Luiken-03 juni 2023 om 07:08

Joost Klein heeft een regelrechte hit in handen met zijn nieuwe single ‘Friesenjung’. Het nummer heeft de eerste plek bereikt in Duitsland én Oostenrijk.

‘Friesenjung’ kwam op vrijdag 26 mei uit. Op die dag werd het liedje ruim 1,35 miljoen keer gestreamd. Niet alleen in België en in zijn geboorteland Nederland, maar ook in andere landen van Europa. In Duitsland en Oostenrijk claimde het de eerste plek in de dagelijkse Spotify-charts. Inmiddels telt de hit al meer dan 6 miljoen streams.

Fans die Joost dit jaar in real life willen bewonderen, kunnen dat op zaterdag 25 mei doen in Lotto Arena. Kaartjes voor de show zijn verkrijgbaar via livenation.be.

Sam Smith brengt duet uit met Madonna

Karen Luiken-01 juni 2023 om 06:04

Sam Smith en Madonna zijn samen de studio ingedoken. Op vrijdag 9 juni brengen ze hun gloednieuwe duet ‘Vulgar’ uit.

Een week geleden hintte Sam via social media al op een samenwerking met Madonna en gisteren werd het grote nieuws dan eindelijk bevestigd. “Vulgar. Sam x Madonna. Vrijdag 9 juni’, schreef Sam bij een klein voorproefje van het nummer op Instagram.

Het is het derde liedje dat Sam dit jaar uitbrengt. Eerder kwam de artiest al met ‘Gimme’ en ‘I’m Not Here To Make Friends’. Madonna heeft iets langer op zich laten wachten: haar laatste nummer ‘Back That Up To The Beat’ verscheen in 2019.

Ontdek meer