Lil Kleine in nieuw album openhartig over Ibiza-incident

Karen Luiken-28 januari 2022 om 08:44

Lil Kleine heeft vandaag zijn nieuwe album ‘Ibiza Stories’ uitgebracht. De titel van de plaat verklapt het al een beetje, maar in zijn nieuwe muziek spreekt de rapper zich openhartig uit over de veelbesproken situatie op Ibiza.

Het is nu maanden geleden dat Lil Kleine en zijn verloofde Jaimie Vaes veelvuldig in het nieuws kwamen na het inmiddels beruchte incident op Ibiza. Het is nog altijd niet bekend wat daar precies gebeurd is, maar Jaimie omschreef het eerder als een ‘turbulente avond met een incident dat nóóit had mogen gebeuren’.

Voor Jorik Scholten, echte naam van Lil Kleine, staat het nieuwe album symbool als afsluiting van deze periode. "Op persoonlijk gebied heb ik veel meegemaakt afgelopen jaar. Ik ben door een groeiproces gegaan dat niet alleen Jorik Scholten, maar ook Lil Kleine volwassen heeft gemaakt”, zegt de artiest. “Ik hoop dat ik dit over heb kunnen brengen met mijn album zodat ik deze turbulente periode voor eens en altijd kan afsluiten. Ik wil mijn fans bedanken voor hun onvoorwaardelijke steun, deze is voor jullie!"

De plaat bevat gastbijdragen van verschillende sterren als Boef, Ronnie Flex, ADF Samski en Yssi SB. ‘Ibiza Stories’ is geproduceerd door $hirak.

Nieuw album Harry Styles is eindelijk gelanceerd

Karen Luiken-20 mei 2022 om 06:30

Een grote dag is aangebroken voor fans van Harry Styles. De zanger heeft zijn langverwachte album ‘Harry’s House’ vandaag gelanceerd.

De plaat is Harry’s derde soloalbum en is de opvolger van ‘Fine Line’ uit 2019. Er staan in het totaal dertien nummers op, waarvan de al eerder uitgebrachte song ‘As It Was’ er één van is.

Een ander liedje heet ‘Daylight’. Daarover gaat het gerucht dat het over Taylor Swift zou gaan, maar Harry ontkent noch bevestigt dat. “Het gaat over een relatie waarin mijn liefde niet werd beantwoord”, aldus de zanger in The Howard Stern Show. “Maar ik ga je niet vertellen over wie het gaat.”

Harry omschreef zijn nieuwe album eerder al als ‘intiem’. “Het klinkt als het grootste en leukste album, maar het is verreweg het meest intieme."

Zien: Michael Amani & Jonatan Medart lanceren track 'Wajow'

Dieter Blarinckx-18 mei 2022 om 17:53

DJ Michael Amani en TikTokker/content creator Jonatan Medart hebben samen een nieuwe vette track gedropt!

De twee werkten eerder al samen, zo'n jaar geleden, voor 'Het 2021 Lied', dat ook op veel positieve reacties kon rekenen.

'Wajow", hun gloednieuwe collab, werd woensdagmiddag gedropt op YouTube, mét videoclip die geshoot werd in de Smile Safari. Qua vibe kan je het vergelijken met een propere versie van 'Drank & Drugs'.

Beluister 'm hieronder:

Ontdek meer