Deze pareltjes verschijnen in februari op Disney+

Karen Luiken-28 januari 2022 om 08:34

Disney+ is dé place to be als je op zoek bent naar films en series van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic. Iedere maand verzorgt de streamingsdienst een nieuwe lading titels en in februari zal dat natuurlijk niet anders zijn. Dit zijn de highlights van komende maand.

Pam & Tommy - 2 februari

'Pam & Tommy' speelt zich af tijdens de begindagen van het internet. Het is gebaseerd op het ongelooflijke waargebeurde verhaal van de sekstape van Pamela Anderson (Lily James) en Tommy Lee (Sebastian Stan). De video werd gestolen uit het huis van het koppel door een ontevreden aannemer (Seth Rogen) en ontwikkelde zich vanuit het ondergrondse en illegale VHS-circuit tot een wereldwijde sensatie toen hij in 1997 op het internet belandde. De achtdelige serie is een liefdesverhaal, een misdaadverhaal en een waarschuwend verhaal in één. De serie toont de raakvlakken tussen privacy, technologie en beroemdheid, en laat de oorsprong van het huidige reality tv-tijdperk zien. Allemaal door een gestolen video die door miljoenen werd gezien, maar bedoeld was voor een publiek van slechts twee mensen.

The French Dispatch - 16 februari

'The French Dispatch' brengt een verzameling verhalen tot leven uit de allerlaatste editie van een Amerikaans magazine aan het eind van de twintigste eeuw in een fictief Frans stadje. In de film schitteren Benicio del Toro, Adrien Brody, Tilda Swinton, Léa Seydoux, Frances McDormand, Timothée Chalamet, Lyna Khoudri, Jeffrey Wright, Mathieu Amalric, Stephen Park, Bill Murray en Owen Wilson

The Walking Dead S11B - 21 februari

In februari keert 'The Walking Dead' terug met veel van onze helden die vechten tegen het dreigende hellevuur onder de aanval van de Reaper, terwijl anderen in Alexandria de strijd aangaan met de vloedgolven van Moeder Natuur. Voor allen geldt dat hun wereld letterlijk om hen heen in elkaar stort. Ondertussen is het leven in de Commonwealth niet zo idyllisch als het lijkt. Voor sommigen komt nieuwe hoop. Anderen worden voorbij het punt geduwd waar geen weg meer terug is. Eén waarheid staat vast: levens staan op het spel, elke beslissing verandert drastisch hun toekomst, hun overlevingskansen, en de staat van elk van de gemeenschappen.

The King's Man - 23 februari

Terwijl een bonte verzameling van tirannen en criminele meesterbreinen samenkomen om een oorlog te ontketenen die miljoenen mensen moet gaan uitroeien, haast één man zich om ze tegen te houden. Gesitueerd tijdens WOI, vertelt 'The King's Man' het spannende ontstaan van Kingsman, 's werelds eerste onafhankelijke inlichtingendienst.

The Proud Family: Louder and Prouder - 23 februari

'The Proud Family: Louder And Prouder' is het langverwachte vervolg op de succesvolle serie 'The Proud Family'. In deze serie volgen we de avonturen en worstelingen van de nu veertienjarige Penny Proud en haar familie Proud terwijl ze zich vol hilariteit en liefde proberen aan te passen aan de veranderende tijdsgeest. Het nieuwe decennium betekent nieuwe carrièrekansen voor Trudy, nog gekkere dromen voor vader Oscar en nieuwe uitdagingen voor Penny.

En verder...

  • Torn – 4 februari
  • Marvel: The Making of Hawkeye – 9 februari
  • Stumptown, seizoen 1 – 9 februari
  • Grey’s Anatomy, seizoen 17 – 16 februari
  • Family Guy, seizoen 20 – 16 februari
  • Blackpink: The Movie – 16 februari
  • Marvel: The Making of Eternals – 16 februari
  • No Exit – 25 februari

Vierde seizoen 'Love is Blind' staat online

Karen Luiken-25 maart 2023 om 07:51

Cancel al je weekendplannen. Zeg etentjes met vrienden af, annuleer je sportafspraken en zet een streep door het bioscoopbezoekje dat vanavond op jouw agenda stond. Het enige wat jij de komende uren nodig hebt is jezelf, popcorn en een televisie. Netflix heeft de eerste afleveringen van het vierde seizoen van ‘Love is Blind’ online gezet!

Voor ‘Love is Blind’ hebben singles die geliefd willen worden in plaats van hoe ze eruitzien zich aangemeld voor een ultiem datingexperiment. Zonder afleiding van de buitenwereld en zonder elkaar te kunnen zien, praten ze in zogenoemde pods met elkaar, in de hoop de ultieme connectie te vinden. Als er eenmaal een liefdesband is gelegd, verloven ze zich met elkaar en krijgen ze eindelijk de kans om elkaar in real life te ontmoeten. Eenmaal terug in de echte wereld leren de koppels elkaar nog beter kennen terwijl ze hun trouwdag plannen. Kunnen ze hun emotionele band omzetten in iets fysieks?

De eerste vijf afleveringen van het vierde seizoen staan nu op Netflix. In de drie weken die volgen wordt de rest gelost. Het seizoen bestaat in het totaal uit twaalf afleveringen, die net als bij voorgaande seizoenen worden gepresenteerd door Nick en Vanessa Lachey.

Vijfde en laatste seizoen 'You' bevestigd

Karen Luiken-25 maart 2023 om 07:44

Er komt een einde aan ‘You’. Netflix heeft aangekondigd dat de populaire serie een vijfde seizoen krijgt, maar dat vijfde seizoen zal ook meteen het laatste zijn.

Dat nieuws maakt de streamingsdienst op Twitter bekend. Daar wordt een filmpje van hoofdrolspeler Penn Badgley gedeeld met daarbij de tekst: ‘Zet je schrap voor het laatste hoofdstuk van Joe Goldberg. ‘You’ keert in 2024 terug voor een vijfde en laatste seizoen’.

Waar Joe zich in het vierde seizoen voornamelijk in Londen bevond, keert hij voor het slotstuk weer terug naar New York, de plek waar het allemaal begon. Of hij personages uit het vierde seizoen mee zal nemen en wie dat dan zijn, is nog niet bekend.

Ontdek meer