Deze pareltjes verschijnen in februari op Disney+

Karen Luiken-28 januari 2022 om 08:34

Disney+ is dé place to be als je op zoek bent naar films en series van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic. Iedere maand verzorgt de streamingsdienst een nieuwe lading titels en in februari zal dat natuurlijk niet anders zijn. Dit zijn de highlights van komende maand.

Pam & Tommy - 2 februari

'Pam & Tommy' speelt zich af tijdens de begindagen van het internet. Het is gebaseerd op het ongelooflijke waargebeurde verhaal van de sekstape van Pamela Anderson (Lily James) en Tommy Lee (Sebastian Stan). De video werd gestolen uit het huis van het koppel door een ontevreden aannemer (Seth Rogen) en ontwikkelde zich vanuit het ondergrondse en illegale VHS-circuit tot een wereldwijde sensatie toen hij in 1997 op het internet belandde. De achtdelige serie is een liefdesverhaal, een misdaadverhaal en een waarschuwend verhaal in één. De serie toont de raakvlakken tussen privacy, technologie en beroemdheid, en laat de oorsprong van het huidige reality tv-tijdperk zien. Allemaal door een gestolen video die door miljoenen werd gezien, maar bedoeld was voor een publiek van slechts twee mensen.

The French Dispatch - 16 februari

'The French Dispatch' brengt een verzameling verhalen tot leven uit de allerlaatste editie van een Amerikaans magazine aan het eind van de twintigste eeuw in een fictief Frans stadje. In de film schitteren Benicio del Toro, Adrien Brody, Tilda Swinton, Léa Seydoux, Frances McDormand, Timothée Chalamet, Lyna Khoudri, Jeffrey Wright, Mathieu Amalric, Stephen Park, Bill Murray en Owen Wilson

The Walking Dead S11B - 21 februari

In februari keert 'The Walking Dead' terug met veel van onze helden die vechten tegen het dreigende hellevuur onder de aanval van de Reaper, terwijl anderen in Alexandria de strijd aangaan met de vloedgolven van Moeder Natuur. Voor allen geldt dat hun wereld letterlijk om hen heen in elkaar stort. Ondertussen is het leven in de Commonwealth niet zo idyllisch als het lijkt. Voor sommigen komt nieuwe hoop. Anderen worden voorbij het punt geduwd waar geen weg meer terug is. Eén waarheid staat vast: levens staan op het spel, elke beslissing verandert drastisch hun toekomst, hun overlevingskansen, en de staat van elk van de gemeenschappen.

The King's Man - 23 februari

Terwijl een bonte verzameling van tirannen en criminele meesterbreinen samenkomen om een oorlog te ontketenen die miljoenen mensen moet gaan uitroeien, haast één man zich om ze tegen te houden. Gesitueerd tijdens WOI, vertelt 'The King's Man' het spannende ontstaan van Kingsman, 's werelds eerste onafhankelijke inlichtingendienst.

The Proud Family: Louder and Prouder - 23 februari

'The Proud Family: Louder And Prouder' is het langverwachte vervolg op de succesvolle serie 'The Proud Family'. In deze serie volgen we de avonturen en worstelingen van de nu veertienjarige Penny Proud en haar familie Proud terwijl ze zich vol hilariteit en liefde proberen aan te passen aan de veranderende tijdsgeest. Het nieuwe decennium betekent nieuwe carrièrekansen voor Trudy, nog gekkere dromen voor vader Oscar en nieuwe uitdagingen voor Penny.

En verder...

  • Torn – 4 februari
  • Marvel: The Making of Hawkeye – 9 februari
  • Stumptown, seizoen 1 – 9 februari
  • Grey’s Anatomy, seizoen 17 – 16 februari
  • Family Guy, seizoen 20 – 16 februari
  • Blackpink: The Movie – 16 februari
  • Marvel: The Making of Eternals – 16 februari
  • No Exit – 25 februari

Nieuwe 'Chip 'n Dale: Rescue Rangers' nu te streamen!

Dieter Blarinckx-20 mei 2022 om 19:17

Knabbel en Babbel zijn terug met een spiksplinternieuw avontuur in 'Chip 'n Dale: Rescue Rangers' en ze zien er stralender uit dan ooit tevoren!

De gloednieuwe film 'Chip 'n Dale: Rescue Rangers' kan je vanaf nu bekijken via Disney+ en herintroduceert twee van de meest iconische Disneyfiguren: Knabbel en Babbel! Maar de film is helemaal niet zoals de animatieserie van weleer...

Knabbel en Babbel wonen ondertussen tussen de mensen en hun tekenfilmfiguren in het hedendaagse Los Angeles, maar hun leven ziet er heel anders uit dan vroeger. Nadat hun succesvolle tv-serie ‘Rescue Rangers’ decennia geleden stopte, gingen Knabbel en Babbel ieder hun eigen weg. Maar als een vriend uit de serie op mysterieuze wijze verdwijnt, duiken ze weer in de rol van detective om hem te vinden.

Stream 'm nu op Disney+!

Zien: Disney dropt trailer van nieuwe 'Baymax'-serie!

Dieter Blarinckx-20 mei 2022 om 15:43

Wie fan was van de animatiefilm ‘Big Hero 6’ gaan we nu héél blij maken! Disney heeft net de nieuwe trailer van de spin-off serie ‘Baymax!’ gedropt!

‘Baymax!’ zal de eerste animatieserie worden van Walt Disney Animation Studios voor Disney+. De serie zal verdergaan waar de film uit 2014 eindigde.

Vanaf 29 juni zal de serie te streamen zijn via Disney+. Check de trailer en poster hier:

Ontdek meer