Dronken man boort auto in appartementencomplex Taylor Swift

Karen Luiken-28 januari 2022 om 08:12

Een dronken man is donderdagochtend met een auto ingereden op het gebouw waarin Taylor Swift woont. Daarna is hij gearresteerd. Dat melden bronnen aan TMZ.

De man reed rond vijf uur in de ochtend in de verkeerde rijrichting door de straat van Taylor. Hij zette zijn auto in z’n achteruit, raakte toen het appartementengebouw waar de zangeres in vertoeft en botste vervolgens nog tegen een brandkraan. Daarna zou hij uit de auto zijn gestapt en naar de intercom zijn gelopen, in een poging het apparaat uit de muur te rukken.

Een getuige zag het gebeuren en belde het alarmnummer. Niet veel later arriveerde de politie en werd de dronken man gearresteerd. Al ging dat niet zonder slag of stoot; hij zou agenten hebben verteld dat hij niet weg zou gaan voordat hij Taylor had gesproken.

Het is niet duidelijk of de zangeres op het moment van het incident thuis was.

Rihanna bevallen van eerste kindje

Karen Luiken-20 mei 2022 om 05:40

Rihanna is voor het eerst mama geworden. TMZ meldt dat ze is bevallen van haar kindje met A$AP Rocky.

Hoewel er nog geen keiharde bevestiging van het koppel zelf is, blijken Rihanna en A$AP Rocky op 13 mei een zoontje te hebben verwelkomd. Een naam voor de kleine is nog niet bekend.

RiRi en A$AP maakten hun zwangerschap in januari bekend met een fotoshoot in New York. Sindsdien is de inmiddels kersverse mama een aantal keer in het openbaar gespot. De laatste keer was op 9 mei in Los Angeles, toen de zangeres samen met haar vriend een hapje ging eten.

Ed Sheeran in het geheim opnieuw papa geworden

Karen Luiken-20 mei 2022 om 05:32

Ed Sheehan heeft er in het diepste geheim een kindje bij gekregen. Zijn vrouw Cherry Seaborn is bevallen van een dochtertje.

Het nieuws wordt bekendgemaakt via Instagram. “We willen jullie laten weten dat we nog een prachtige dochter hebben gekregen”, schrijft Ed bij een foto van twee babysokjes. “We zijn allebei helemaal verliefd en blij dat we nu een gezin van vier zijn.”

Over de naam maakt de zanger nog niets bekend. In 2020 werden Ed en Cherry voor het eerst ouders van dochtertje Lyra Antarctica.

Ontdek meer