'Home Alone'-acteur verloofd met Disney-ster

Karen Luiken-27 januari 2022 om 07:19

Macaulay Culkin gaat trouwen. De ‘Home Alone’-ster is naar verluidt verloofd met Brenda Song, een actrice die je kunt kennen uit verschillende Disney-series, waaronder ‘The Suite Life of Zack and Cody’.

Hoewel Macaulay en Brenda allebei bekende Hollywoodsterren zijn, weten ze hun relatie goed buiten de spotlights te houden. De twee ontmoetten elkaar tijdens het filmen van ‘Changeland’ in Thailand. In april vorig jaar verwelkomden ze hun eerste kindje Dakota Song Culkin, vernoemd naar de zus van Macaulay die in 2008 stierf.

Het koppel heeft de verloving nog niet bevestigd.

Megan Thee Stallion aangeklaagd voor seksuele intimidatie

Chelsy Vanlerberghe-24 april 2024 om 07:40

Megan Thee Stallion wordt aangeklaagd door een cameraman wegens vermeende intimidatie en het creëren van een vijandige werkomgeving . De voormalig werknemer Emilio Garcia beschuldigt de rapster van fatshaming en seksuele intimidatie.

Het incident gebeurde tijdens een tournee in Spanje in 2022. Garcia beweert dat Megan en een andere vrouw seks hadden in een auto waar hij ook in zat. Volgens hem kon hij niet uit de auto stappen omdat hij zich in the middle of nowhere bevond in een vreemd land. Hij zou zich vernederd en doodsbang gevoeld hebben.

Garcia beschuldigde de 'WAP'-rapster ook van fatshaming. Ze zou hem een 'fat bitch' genoemd hebben en hem gezegd hebben dat hij zijn eten moet uitspugen.

Volgens Megan's advocaat gaat het hier om een geldkwestie, zonder seksuele intimidatieclaim. Garcia eist een schadvergoeding van minstens een miljoen dollar. "Megan moet onze cliënt gewoon betalen waar hij recht op heeft, haar gedrag erkennen en stoppen met dit soort seksuele intimidatie en fat-shaming", klinkt het bij de advocaat van de cameraman. "Emilio had nooit in de positie mogen worden gebracht om in het voertuig bij haar te zijn terwijl ze seks had met een andere vrouw. 'Ongepast' is een understatement. Het blootstellen van dit gedrag aan werknemers is zeker illegaal."

Halle Bailey lijdt aan zware post-partumdepressie

Karen Luiken-23 april 2024 om 13:01

Halle Bailey heeft het zwaar na de geboorte van haar eerste kind. De ‘Little Mermaid’-actrice laat in een video op Snapchat weten dat ze lijdt aan een ernstige post-partumdepressie.

Halle beviel in 2023 van haar zoontje Halo, dat ze samen met rapper DDG kreeg. Sindsdien kampt ze met een depressie waar ze veel last van heeft. “Ik heb een zware, zware post-partumdepressie”, zo klinkt het. “Het is zo erg dat het moeilijk voor me is om langer dan dertig minuten van mijn baby gescheiden te zijn zonder gek te worden.”

De actrice wil benadrukken dat ze heel blij is met haar zoontje, maar dat ze het ook een flinke uitdaging vindt om moeder te zijn. “Alles aan Halo is een wonder. Hij is perfect, hij is mooi. Als ik naar hem kijk, huil ik omdat hij zo speciaal is. Het enige moeilijke eraan is dat ik me niet normaal voel in mijn eigen lichaam.”

De actrice voegt daar nog aan toe dat ze zich sinds de geboorte van Halo een ‘totaal ander persoon’ voelt en dat ze ‘niet meer weet wie ze is’.

Ontdek meer