Hailey Bieber rockt nostalgische stijl in nieuwe Levi's-jeans

Karen Luiken-26 januari 2022 om 08:13

Kleding hoeft niet alleen mooi te zijn, het is vooral belangrijk dat het lekker zit. Dat is zowel het motto van Levi’s als Hailey Bieber. Het merk en het topmodel hebben daarom de handen ineengeslagen en showen nu samen een gloednieuwe maar tevens nostalgische jeans: de Levi’s 501 90’s.

De spijkerbroek stamt af van de inmiddels welbekende 501. Toch is dit model anders dan alle andere modellen die je van Levi’s kent. De pasvorm is losser, relaxter rond de heupen en geeft meer ruimte om de dijen. Je draagt ‘m net onder de taille.

Zoals de naam van de broek je waarschijnlijk al doet vermoeden, is het kledingstuk gebaseerd op de mode uit de jaren ’90. Hailey Bieber is er verliefd op. “Je kledingstijl laten inspireren door wat er in was toen je geboren werd? Dat vind ik te gek”, zegt ze. “De esthetiek van foto’s, films en mode uit de 90’s vind ik simpelweg fascinerend.”

Tommy Jeans dropt nieuwe NBA collectie!

Amber Schepers-26 mei 2022 om 07:30

Goed nieuws voor fashion lovers die houden van een echte vintage look. Tommy Jeans lanceert dit voorjaar samen met NBA een nostalgische streetwear-modecollectie. Ze werken voor de collectie met nostalgische stijlen van Tommy’s straatcultuur.

Streetwear-mode op zijn best, dat kan je écht wel zeggen over de nieuwe Tommy Jeans collectie in samenwerking met NBA, de National Basketball Association van de VS. Samen brengen ze een collectie uit die ontworpen is voor iedereen die houdt van vintage straatstijl. De collectie knipoogt naar de jarenlange wortels van het merk in Amerikaanse streetstyle en iconische nostalgie van de jaren '90.

De streetwear-collectie zet in op een relaxte look met all-over prints van NBA-teamlogo's. Vanaf 25 mei 2022 is de collectie beschikbaar voor vroege toegang op de website en Tommy Jeans-winkels in heel Europa!

VTM GO komt met nieuw programma voor sneakerlovers

Karen Luiken-16 mei 2022 om 15:27

Er komt een nieuw VTM GO-programma speciaal voor sneakerlovers. In ‘Sneak Peek’ worden liefhebbers door Hakim Chatar meegenomen in de wondere wereld van sneakers, streetwear en alles wat daarachter schuilgaat.

Hakim gaat in het programma in gesprek met makers, zoekt de grootste sneakerverzamelaars op en verkent de roots van ’s werelds meest populaire schoeisel. Ook gaat hij langs bij verschillende bekende Vlamingen om een kijkje te nemen in hun riante sneakercollecties.

Gezichten die we voorbij zullen zien komen zijn die van YouTube-fenomeen Acid, 'Vooruit'-voorzitter Conner Rousseau, styliste Farah El Bastani, acteur Nicolas Caeyers en sneaker-customizer Tijs Van Impe. Acid trapt de reeks af. Hij bezit een bonte verzameling sneakers waarvan de meeste duidelijk de sporen dragen van zijn grootste passie: skaten.

Presentator Hakim kan niet wachten tot de show van start gaat. “Ik heb al de helft van mijn leven een obsessie met sneakers. Die gaat van de meest basic witte Air Force One’s tot de exclusievere - en dus ook heel dure - stuks”, vertelt hij.

"Het is een wereld op zich, die van de sneakerheads, en dus wilde ik wel eens in ‘lotgenoten’ hun schoenenkasten gaan neuzen. Ik kwam tot de conclusie dat lang niet elke sneakerhead z’n schoenen mooi ongedragen in de doos bewaart.”

De eerste vijf afleveringen van ‘Sneak Peek’ zijn vanaf woensdag 18 mei te zien op VTM GO.

Ontdek meer