Nieuwe HBO-serie 'The Gilded Age' nu op Streamz

Dieter Blarinckx-25 januari 2022 om 07:11

Wie fan is van de glitter & glamour van ‘Downton Abbey’ moet zeker de nieuwe HBO-serie ’The Gilded Age’ eens een kans geven.

De langverwachte nieuwe reeks van schrijver en producent Julian Fellowes, de producer ook van ‘Downton Abbey’, staat vanaf vandaag op Streamz!

‘The Gilded Age’ volgt Cynthia Nixon (vooral bekend als Miranda uit ‘Sex and the City’ in de rol van de ongehuwde Ada Brook en Christine Baranski als weduwe Agnes van Rhijn. Beiden zijn zussen en leden van de New Yorkse aristocratie. Ze nemen hun arme nichtje Marian in huis, die net op tijd arriveert om de bijzonder rijke nieuwe buren te leren kennen.

Stream ‘The Gilded Age’ nu via Streamz!

Deze nieuwe serie van Netflix wil je zien

Karen Luiken-22 april 2024 om 07:36

Netflix heeft een nieuw pareltje in de aanbieding dat absoluut op je watch-list mag. Sinds kort is op de streamingsdienst ‘Anthracite’ te zien, een thriller met een spannend verhaal.

‘Anthracite’ gaat over een oude moordzaak die wordt heropend wanneer een journalist verdwijnt. Online speurwerk leidt naar zijn dochter naar een bergplaatsje dat wordt geheerst door een geheimzinnige sekte. Eenmaal daar gebeuren er niet alleen vreemde, maar ook gevaarlijke dingen.

De hoofdrollen worden gespeeld door Hatik, Noémie Schmidt en Camille Lou. Verder is er ook een rol weggelegd voor de Belgische Nicolas Godart.

Tweede seizoen spin-off 'Pretty Little Liars' volgende maand op Streamz

Karen Luiken-21 april 2024 om 11:24

Het tweede seizoen van de spin-off van ‘Pretty Little Liars’ komt volgende maand naar Streamz. De reeks draagt de naam ‘Summer School’ en is het vervolg op ‘Original Sin’. Op 10 mei verschijnt de eerste aflevering.

Na de schrijnende gebeurtenissen van ‘Original Sin’ worden de Pretty Little Liars geconfronteerd met een lot dat erger is dan de dood: de zomerschool. Maar Millwood High is niet het enige dat in de weg staat van hun leuke zomerbaantjes en nieuwe liefdesinteresses. Een nieuwe slechterik, die al dan niet een connectie heeft met A, is naar de stad gekomen en gaat hen allemaal op de proef stellen.

Onderstaande trailer geeft een eerste voorproefje. De rest kun je over een paar weken bewonderen.

Ontdek meer