Zesde én zevende seizoen 'Selling Sunset' op komst

Karen Luiken-24 januari 2022 om 06:01

Een releasedatum voor het vijfde seizoen van ‘Selling Sunset’ is er nog niet eens, maar toch weten we nu al dat er ook een zesde en zevende seizoen van het programma komt. Dat melden verschillende bronnen aan Us Weekly.

Een maand geleden werd duidelijk dat ‘Selling Sunset’ een vijfde seizoen krijgt. Het is nog niet bekend wanneer dat op Netflix verschijnt. Laat staan dat er al duidelijkheid is over de verschijningsdatum voor het zesde of zevende seizoen.

Volgens een insider is de kans in ieder geval groot dat de opnames voor de nieuwe afleveringen niet meteen zullen starten. De cast verdient namelijk eerst een break. “Iedereen is heel blij”, zo klinkt het.

'Selling Sunset' ging in 2019 in première op Netflix en telt inmiddels vier seizoenen.

Nieuw seizoen 'Young Royals' vanaf nu te zien

Karen Luiken-11 maart 2024 om 14:54

Hekel aan maandagen? Niet vandaag! Netflix heeft deze sombere en regenachtige dag een stuk leuker gemaakt door het nieuwe seizoen van ‘Young Royals’ online te gooien.

Het derde seizoen van ‘Royals’ is helaas ook het laatste seizoen en wordt opgedeeld in twee delen. Het eerste deel, dat uit zes afleveringen bestaat, is vanaf nu te zien op Netflix. Volgende week verschijnt de finale-aflevering.

Bang dat je na het zien van het slotstuk in een zwart gat beland? Dat moment kun je nog héél even uitstellen. Vorige week kondigde Netflix namelijk aan dat er ook een ‘Young Royals’-documentaire komt. Die verschijnt op dezelfde dag als de finale-aflevering en geeft de kijkers een exclusief kijkje achter de schermen. Je leest er hier meer over.

Vijfde seizoen 'The Kardashians' in mei op Disney+

Karen Luiken-08 maart 2024 om 15:47

De hitserie ‘The Kardashians’ keert terug. Disney+ maakt vandaag bekend dat het vijfde seizoen vanaf 23 mei op de streamingsdienst te zien zal zijn.

Van het grote scherm tot babygeluk: de Kardashian/Jenner-familie blijft bij al hun inspanningen de verwachtingen trotseren. Kourtney, Kim, Khloé, Kendall en Kylie worden op beeld vastgelegd terwijl ze als zussen hun eigen leventjes leiden, allemaal onder het toeziend oog van de moeder des huizes, Kris.

De eerste vier seizoenen van ‘The Kardashians’ zijn al beschikbaar om te streamen op Disney+. Het vijfde seizoen volgt over dik tweeënhalve maand.

Ontdek meer