Zien: Shawn Mendes gaat tegen de grond op instagram

Dieter Blarinckx-23 januari 2022 om 09:15

De Canadese zanger Shawn Mendes is niet vies van een hike tussen de bergen in de Hollywood Hills, maar dat verloopt niet altijd vlekkeloos. In zijn laatste post op insta zien we immers hoe de 23-jarige zanger tegen de vlakte gaat bij het afdalen van een helling.

Gelukkig mankeerde hij niets, en bleef zijn killer body ongedeerd.

Check zijn video hier:

Taylor Swift breekt nieuw record met concertfilm

Karen Luiken-20 maart 2024 om 14:06

Taylor Swift heeft wederom een record verbroken met haar concertfilm. In de eerste drie dagen na de release op Disney+ heeft ‘Taylor Swift | The Eras Tour’ al 4,6 miljoen views. Genoeg om het zich de nummer één muziekfilm van het platform te mogen noemen.

Met een view - waarvan er dus 4,6 miljoen in het totaal zijn - wordt de totale streamtijd gedeeld door de speelduur bedoeld. Disney+ meldt dat fans in het afgelopen weekend maar liefst 16,2 miljoen uur naar de 3,5 uur durende concertfilm op de streamingsdienst hebben gekeken.

Disney+ is de enige plaats waar de show voor het eerst in zijn geheel bekeken kan worden, compleet met nummers die eerder alleen te zien waren tijdens live concerten. Taylor Swift-fans kunnen de uitvoeringen van nieuwe nummers zoals ‘Cardigan’ bekijken, plus vier extra akoestische nummers: ‘Maroon’, ‘Death by a Thousand Cuts’, ‘You Are in Love’, en ‘I Can See You’.

MEAU zingt over het gevaar van sexting in nieuwe single

Chelsy Vanlerberghe-20 maart 2024 om 11:58

De Nederlandse zangeres MEAU heeft een nieuw nummer uitgebracht. Met 'Stukje van mij' wil ze de aandacht vestigen op het gevaar van 'sexting' bij jongeren. In het nummer zingt ze over de gevolgen, de schaamte en het schuldgevoel van iemand wiens intieme beeld is doorgestuurd.

MEAU geeft met het nummer een stem aan een kwetsbare, groeiende groep jongeren. De 'Dat Heb Jij Gedaan'-zangeres vroeg fans om hun ervaringen te delen rond grensoverschrijdende sexting. Op basis daarvan schreef ze het nieuwe nummer, met bijhorende videoclip. "Ik ben geraakt door deze verhalen en heb het veel te vaak van dichtbij gemaakt dat naaktbeelden ongewild zijn doorgestuurd naar mensen voor wie ze niet bedoeld waren," aldus de zangeres. "Het grote verschil maken we al door dit onderwerp openlijk met elkaar te bespreken."

Ontdek meer