Zien: emotionele Adele cancelt tournee

Dieter Blarinckx-22 januari 2022 om 08:39

De Britse zangeres Adele begon normaal aan haar tournee, maar in haar laatste video zit ze even emotioneel samen met haar volgers.

In de video op insta vertelt ze openlijk over haar gevoelens en zegt ze dat ze - met spijt in het hart - haar shows zal annuleren. Volgens haar is de show helemaal niet klaar, is ze zelf niet klaar om terug op het podium te staan en is ze er niet meer zeker van of het een show is die ‘“waardig” genoeg is. Daarnaast is de helft van haar crew uitgevallen door COVID, waardoor ze natuurlijk veel vertraging hebben opgelopen.

Tickethouders zullen persoonlijk op de hoogte gebracht worden via mail.

Bekijk de emotionele video hier:

Britse prinses Kate heeft kanker

Karen Luiken-23 maart 2024 om 08:01

De Britse prinses Catherine heeft vrijdag een videobericht met een schokkende boodschap gedeeld. De vrouw van prins William lijdt aan kanker, vertelt ze. Ze ondergaat momenteel chemotherapie.

“Het was een schok en William en ik hebben er alles aan gedaan om dit in de privésfeer te verwerken vanwege ons jonge gezin”, aldus Kate in de video.

De prinses lag onlangs een tijdje in het ziekenhuis voor een operatie. Hoewel in eerste instantie werd gedeeld dat de operatie niets met kanker te maken had, komt Kate daar nu op terug. “In januari ben ik aan mijn buik geopereerd in Londen. Het leek er toen op dat ik geen kanker had. De operatie was succesvol, maar daarna bleek uit tests dat ik toch kanker had. De artsen adviseerden daarom preventieve chemotherapie. Ik zit nu in de eerste fase daarvan.”

Terwijl Kate de strijd tegen de ziekte aangaat, vraagt ze om tijd, ruimte en privacy. “Het zijn erg zware maanden geweest voor de hele familie.”

Shakira en Cardi B brengen samen een nummer uit

Chelsy Vanlerberghe-22 maart 2024 om 12:09

Hebben Shakira en Cardi B een nieuwe zomerhit te pakken? De queen of rap en de queen of latin hebben samen een nieuwe single uit: Puntería. Het nummer is onderdeel van Shakira's nieuwe album 'Las Mujeres Ya No Lloran'.

Cardi B was naar eigen zeggen grote fan van de Colombiaanse zangeres. "Toen ik Shakira voor het eerst ontmoette tijdens Paris Fashion Week, was ik heel, heel nerveus," gaf Cardi B toe. "Ik was nerveus omdat ik naast haar wilde staan, maar ik durfde niet."

De 'Hips Dont Lie'-zangeres vertelt, in een interview op set van de nieuwe muziekvideo, dat ze altijd al met Cardi wou samenwerken. En voor dit nummer zat de timing right. Iets wat de 'WAP'-rapster als een 'droom' omschrijft. Cardi was door het dolle heen toen ze het telefoontje van Shakira kreeg. "Ik wist het gewoon. Ik wist dat deze dag zou komen. En hij kwam. God is goed, man," vertelt de Amerikaanse rapster extatisch. "Het kan me niet schelen wat ze van me wil - miauwen, blaffen - ik doe het gewoon. Ik kan niet wachten. Serieus, dit is echt mijn droom."

Ontdek meer