Ali B geeft reactie na aflevering 'BOOS'

Karen Luiken-20 januari 2022 om 18:56

Ali B heeft enkele uren na het verschijnen van de beruchte ‘BOOS’-aflevering van zich laten horen. De rapper wordt beschuldigd van verkrachting en seksueel grensoverschrijdend gedrag.

Twee vrouwen zeggen door Ali B te zijn verkracht, andere dames beschuldigen hem van intimidatie en aanranding. Er zijn twee aangiftes tegen de rapper gedaan. In een aflevering van 'BOOS', gepresenteerd door Tim Hofman, worden de beschuldigingen uitgelicht. Ali B ontkent een groot deel van de beweringen en geeft via Instagram een reactie. Die lees je hier:

De uitzending van ‘BOOS’ van vandaag ging over misstanden bij ‘The Voice’. De verhalen van deelnemers over wat zij hebben ervaren vind ik heftig en schokkend. Ook mij was dit niet bekend

Zelf blijf ik erbij dat ik mij bij ‘The Voice of Holland’ nooit schuldig heb gemaakt aan seksueel grensoverschrijdend gedrag. Nooit heb ik enige seksuele relatie met een kandidaat gehad of gezocht. Toch word ik hiervan verdacht gemaakt. Dat ik de afgelopen tien jaar wel affaires heb gehad, ontken ik niet. Maar nooit maakte ik mij schuldig aan machtsmisbruik, laat staan aan enig strafbaar feit.

Er liggen nu twee anonieme aangiftes die met veel spektakel als nieuws worden gebracht. Dat is onterecht. Dit neigt naar een trial by media. Ik kan mij hier niet publiekelijk tegen verweren. Voor mij staat niettemin vast dat het Openbaar Minesterie in beide gevallen zal moeten besluiten tot seponering. Ik heb mij namelijk niet schuldig gemaakt aan wat mij in de aangiftes is verweten. Er is daar ook geen enkele aanwijzing voor. Ik heb alle vertrouwen dat het OM dit op een zuivere manier zal afdoen waardoor ik mij van deze verdenkingen zal kunnen bevrijden. Tot die tijd zal ik dit doorstaan. Ik zie dat maar als een beproeving waar ik sterker uit tevoorschijn zal komen.

Voorlopig onthoud ik mij van verder commentaar. Ik wacht af tot het OM heeft gesproken. Mijn verzoek aan allen is om dat te respecteren.”

Krijgt Taylor Swift rol in 'Grey's Anatomy'?

Karen Luiken-28 mei 2022 om 08:11

Er bestaat een goede kans dat Taylor Swift een gastrol krijgt in ‘Grey’s Anatomy’. Geruchten daarover gaan al langer rond, maar worden nu aangedikt door Ellen Pompeo.

Fans ontdekten onlangs via de IMDB-pagina van Taylor Swift dat de zangeres binnenkort een rol in ‘Grey’s Anatomy’ zou krijgen. De geruchtenmolen draait sindsdien overuren en ook al is de informatie inmiddels van IMDB verwijderd, het lijkt er sterk op dat TayTay inderdaad te zien zal zijn in de serie waar ze al jaren een groot fan van is.

Ellen Pompeo, die Meredith Grey speelt in de serie, sluit het in ieder geval niet uit. “Ik denk dat ze het heel druk heeft, maar het zou leuk zijn”, aldus de actrice in een gesprek met Extra. “Ik zou het heel fijn vinden.”

Karista wint 'The Voice Kids'

Karen Luiken-28 mei 2022 om 07:55

Na een wekenlange strijd is de winnaar van ‘The Voice Kids’ bekend. Van de acht finalisten wist Krista vrijdagavond de digitale publieksjury het meest te overtuigen en daarmee de terechte winst te pakken.

Karista uit Deurne zat in het team van Duncan. Tijdens haar auditie blies ze de vier coaches omver met het nummer ‘Don’t Let Go’ en ook in de afleveringen daarna bleef ze verbazen. “Karista is een heel verlegen meisje, wat superhard in contrast staat met hetgeen we op het podium van haar zien”, zegt coach Duncan. “Ze vertelt haar verhaal telkens op zo’n waanzinnig mooie manier. Ze is down to earth maar tegelijk ook zo’n waanzinnige ster. Dat is onwaarschijnlijk. Het is één van de mooiste combinaties op aarde.”

De 14-jarige winnares heeft een eigen single uitgebracht en wint daarnaast een studiebeurs. Ze kan haar geluk niet op. “Woorden schieten mij tekort! Ik ben God super dankbaar dat ik deze kans heb kunnen krijgen! Als mijn zus mij niet had ingeschreven had ik deze belevenis niet meegemaakt. Ik ben superdankbaar!”

Ontdek meer