Ali B geeft reactie na aflevering 'BOOS'

Karen Luiken-20 januari 2022 om 18:56

Ali B heeft enkele uren na het verschijnen van de beruchte ‘BOOS’-aflevering van zich laten horen. De rapper wordt beschuldigd van verkrachting en seksueel grensoverschrijdend gedrag.

Twee vrouwen zeggen door Ali B te zijn verkracht, andere dames beschuldigen hem van intimidatie en aanranding. Er zijn twee aangiftes tegen de rapper gedaan. In een aflevering van 'BOOS', gepresenteerd door Tim Hofman, worden de beschuldigingen uitgelicht. Ali B ontkent een groot deel van de beweringen en geeft via Instagram een reactie. Die lees je hier:

De uitzending van ‘BOOS’ van vandaag ging over misstanden bij ‘The Voice’. De verhalen van deelnemers over wat zij hebben ervaren vind ik heftig en schokkend. Ook mij was dit niet bekend

Zelf blijf ik erbij dat ik mij bij ‘The Voice of Holland’ nooit schuldig heb gemaakt aan seksueel grensoverschrijdend gedrag. Nooit heb ik enige seksuele relatie met een kandidaat gehad of gezocht. Toch word ik hiervan verdacht gemaakt. Dat ik de afgelopen tien jaar wel affaires heb gehad, ontken ik niet. Maar nooit maakte ik mij schuldig aan machtsmisbruik, laat staan aan enig strafbaar feit.

Er liggen nu twee anonieme aangiftes die met veel spektakel als nieuws worden gebracht. Dat is onterecht. Dit neigt naar een trial by media. Ik kan mij hier niet publiekelijk tegen verweren. Voor mij staat niettemin vast dat het Openbaar Minesterie in beide gevallen zal moeten besluiten tot seponering. Ik heb mij namelijk niet schuldig gemaakt aan wat mij in de aangiftes is verweten. Er is daar ook geen enkele aanwijzing voor. Ik heb alle vertrouwen dat het OM dit op een zuivere manier zal afdoen waardoor ik mij van deze verdenkingen zal kunnen bevrijden. Tot die tijd zal ik dit doorstaan. Ik zie dat maar als een beproeving waar ik sterker uit tevoorschijn zal komen.

Voorlopig onthoud ik mij van verder commentaar. Ik wacht af tot het OM heeft gesproken. Mijn verzoek aan allen is om dat te respecteren.”

'Big Brother'-ster Jill geeft zwangerschapsupdate

Karen Luiken-24 april 2024 om 10:15

De 25-jarige Jill Goede is al halverwege haar zwangerschap. Met een bericht op Instagram deelt de ‘Big Brother’-winnares een update over hoe het met haar gaat en laat ze haar babybuik zien.

Jill schrijft dat ze steeds nieuwsgieriger wordt naar het kleine spruitje dat in haar buik zit. “De 20 weken-echo vond ik zo spannend, maar alles was perfect. Afgelopen weken waren echt de aller bijzonderste en spannendste ooit.”

Zoals we van Jill gewend zijn, laat ze in haar bericht de meest pure vorm van zichzelf zien. Ze schrijft dat ‘niemand haar ooit heeft verteld dat je borsten eruit gaan zien als salamiplakken, je emoties binnen seconden alle kanten op kunnen gaan en je heel veel moe kan zijn’.

“Maar alles heb ik ervoor over om haar over ongeveer twintig weekjes in onze armen te sluiten", aldus mommy to be Jill.

Daar is-ie dan: nieuwe trailer 'Deadpool & Wolverine'

Karen Luiken-24 april 2024 om 06:44

Deadpool komt terug en slaat voor een nieuwe film de handen ineen met de iconische Wolverine. De twee helden gaan samen strijden tegen het kwaad en in een gloednieuwe trailer van Marvel Studios krijgen fans een klein voorproefje van hoe dat eraan toe zal gaan.

De hoofdrollen in de langverwachte nieuwe film ‘Deadpool & Wolverine’ worden gespeeld door Ryan Reynolds en Hugh Jackman. Andere acteurs die je terug gaat zien, zijn Emma Corrin, Morena Baccarin, Rob Delaney, Leslie Uggams, Karan Soni en Matthew Macfadyen.

‘Deadpool & Wolverine’ verschijnt op 24 juli in de bioscoop.

Ontdek meer