Zien: eerste teaser van 'Lord of the Rings'-serie

Dieter Blarinckx-19 januari 2022 om 16:19

One Ring to rule them all...

De langverwachte 'Lord of the Rings'-serie van Amazon heeft eindelijk een eerste teaser trailer gekregen. Die werd deze namiddag out of the blue gedropt via sociale media.

'The Lord of the Rings: The Rings of Power', zo zal de gloednieuwe avonturenserie officieel heten. In de teaser zien we natuurlijk nog niets onthullends. We zien hoe een ring wordt gesmeed met daarover een voice-over die ons het verhaal van de twintig ringen vertelt.

'The Lord of the Rings: The Rings of Power' is een serie die wordt gemaakt door Amazon Prime en die ook daar te streamen zal zijn vanaf 2 september dit jaar!

Check de teaser hieronder:

Nieuw seizoen 'Grey's Anatomy' deze week op Disney+

Karen Luiken-27 maart 2024 om 07:58

We weten niet hoe de makers van de serie het voor elkaar krijgen, maar na negentien seizoenen zijn de ziekenhuisverhalen van ‘Grey’s Anatomy’ nog steeds niet uitverteld. Tijd dus voor het twintigste seizoen, dat vanaf donderdag te zien is op Disney+.

De serie volgt een team van artsen in het Grey Sloan Memorial die dagelijks worden geconfronteerd met beslissingen over leven of dood. Ze zoeken troost bij elkaar, en soms ontstaat er meer dan alleen vriendschap. Samen ontdekken ze dat noch geneeskunde, noch relaties kunnen worden gezien als zwart-wit.

De eerste negentien seizoenen van ‘Grey’s Anatomy’ staan al op Disney+. Vanaf 28 maart verschijnt er elke week een nieuwe aflevering van het twintigste seizoen.

Netflix deelt eerste foto van 'YOU' seizoen 5

Chelsy Vanlerberghe-26 maart 2024 om 09:20

Netflix heeft een eerste foto van het nieuwe, en laatste, seizoen van de populaire serie 'YOU' gedeeld op Instagram. Daarmee kondigen ze aan dat de opnames begonnen zijn.

In de foto zien we Penn Badgley, als zijn personage Joe Goldberg, in de straten van New York City. "Terug naar waar het ooit allemaal begon," schrijft Netflix op Instagram.

Wat kunnen we verwachten van Joe zijn terugkeer naar the Big Apple? Penn Badgley lichtte al een tipje van de sluier in een video tijdens het Netflix TUDUM-evenement. Hij verklapt dat we misschien wel enkele bekende gezichten uit zijn verleden te zien krijgen: "Hoewel ik niet kan zeggen wie, weten we allemaal dat er veel losse eindjes zijn uit Joe's verleden. De vraag is: 'Wie ben jij?'"

Fans hopen op de terugkeer van Jenna Ortega, die Ellie speelde in seizoen twee. Of dat zal gebeuren, is niet duidelijk. Wat we wel al weten is dat 'The Handmaid's Tale'-actrice Madeline Brewer aan de cast toegevoegd wordt.

Ontdek meer