NikkieTutorials te zien in tweede seizoen 'Euphoria'

Karen Luiken-19 januari 2022 om 07:54

NikkieTutorials is door het dolle heen. De wereldberoemde YouTube-ster heeft een rol te pakken gekregen in het tweede seizoen van ‘Euphoria’. Een minirol weliswaar, maar dat mag de pret niet drukken.

Via Instagram deelt de beautyvlogger het bewijs. “Stop met waar je mee bezig bent. Ik zit in het tweede seizoen van Euphoria”, roept ze. Vervolgens showt ze de betreffende scène en zien we hoe een YouTube-filmpje van Nikkie voorbij komt waarin ze zichzelf opmaakt. "Dat ben ik!"

'Euphoria' vertelt het verhaal van verschillende middelbare scholieren en hun ervaringen met seks, drugs, liefde en vriendschap. Centraal staat de 17-jarige Rue, die als gevolg van een overdosis in rehab heeft doorgebracht. De hoofdrol wordt gespeeld door Zendaya.

Tweede seizoen 'And Just Like That' heeft een trailer

Karen Luiken-02 juni 2023 om 12:04

Precies 21 dagen, oftewel: drie weken. Dat is hoe lang je nog moet wachten op het tweede seizoen van ‘And Just Like That’. Wat je daarvan mag verwachten? Een gloednieuwe trailer geeft een aantal details vrij.

De liefdesverhalen van de hoofdpersonages Carrie, Charlotte en Miranda gaan verder waar ze gebleven waren. Carrie dealt nog steeds met het grote verlies van Mr. Big, maar krijgt met de comeback van een oude liefde (Aidan komt terug!) eindelijk een fijn lichtpuntje. Miranda zet haar relatie met Che voort en Charlotte blijft de hilarische vrouw die ze al was.

Naast Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon, Kristin Davis en John Corbett weten we inmiddels ook dat Kim Cattrall in het nieuwe seizoen te zien zal zijn. Hoewel zij altijd heeft gezegd geen deel uit te willen maken van het ‘Sex And The City’-vervolg, blijkt nu toch dat ze een klein rolletje heeft in de laatste aflevering van het seizoen.

‘And Just Like That 2’ verschijnt vanaf 22 juni op HBO Max. De eerste twee afleveringen komen er tegelijk op, de overige negen afleveringen laten langer op zich wachten. De streamingdienst zet iedere donderdag een nieuwe episode online.

Mattel komt met speciale collectie voor 'Barbie'-film

Karen Luiken-02 juni 2023 om 06:34

Om te vieren dat over een paar weken de ‘Barbie’-film in première gaat, komt Mattel nu met iets leuks. Het merk lanceert een speciale Barbie-collectie die in het teken staat van de film.

De lijn bestaat uit barbiepoppen die kledingstukken dragen uit ‘Barbie The Movie’, de film die vanaf 19 juni op het grote doek draait. Margot Robbie en Ryan Gosling spelen daarin de hoofdrol. Verder kunnen fans ook het huis en de auto’s uit de film in speelgoedversie kopen.

Naast de barbiepoppen geeft Mattel ook een speciale versie van ander speelgoed uit, zoals een UNO-kaartspel en spullen van Fisher-Price en Hot Wheels.

Ontdek meer