Vrouw moet naar ziekenhuis na te veel sushi bij all you can eat-restaurant

Karen Luiken-17 januari 2022 om 16:28

Als je naar een all you can eat-restaurant gaat, wil je natuurlijk zoveel mogelijk eten om je geld goed te besteden. Toch is het niet altijd een goed idee om jezelf compleet vol te proppen. De 24-jarige Danielle Shapiro kan daarover meepraten. Zij belandde in het ziekenhuis nadat ze veel te veel sushi had gegeten.

Danielle betaalde 50 dollar voor een all you can eat sushibuffet. Ze wilde waar voor haar geld krijgen, dus at ze volgens Ladbible 32 sushirollen, 4 dumplings, een kom edame-bonen, twee jalapeño-hapjes en een kom soep.

Een behoorlijke maaltijd en daar kreeg ze de volgende dag dan ook snel spijt van. De vrouw werd de ochtend na haar diner wakker met extreme buikpijn. Het was zelfs zo heftig dat ze naar het ziekenhuis moest. Eenmaal daar werd haar verteld dat ze een refluxziekte had.

“De all you can eat sushi kost ongeveer 50 dollar per person, dus we moesten ervoor zorgen dat we waar voor ons geld kregen”, aldus de vrouw, die samen met een vriendin was. “Dat betekende dat we veel moesten eten. Het diner duurde ongeveer twee uur. We zaten zo vol dat we af en toe pauzes moesten nemen.

Alles ging goed, totdat voor Danielle de nacht begon. “Ik had de ergste buikpijn ooit. Maar omdat ik zoveel had gegeten, dacht ik dat het daaraan lag. De volgende ochtend toen ik om 6 uur wakker werd wist ik dat het foute boel was. Mijn maag deed ontzettend veel pijn en het was moeilijk om diep adem te halen.”

De vrouw heeft medicatie gekregen en maakt het inmiddels weer goed.

Pringles en Crocs lanceren schoen waar je chips in kan bewaren

Chelsy Vanlerberghe-17 april 2024 om 12:42

Met de nieuwe collectie van Crocs kan je aantonen dat je smaak hebt. En dat mag zeer letterlijk genomen worden, want het schoenmerk is een samenwerking aangegaan met chipsproducent Pringles. Ze brengen samen een speciale collectie op de markt, die onder andere bestaat uit boots waar je aan de zijkant je chips kunt bewaren. Handig!

De twee merken hebben de handen in elkaar geslagen om een speciale versie van de klassieke 'Crush Boot' te maken. Deze versie is anders dan normaal, met een langere kraag en extra zakken, perfect voor een klein blikje Pringles.

Naast de Crush Boot hebben Crocs en Pringles ook samengewerkt aan een chipsversie van de Classic Slide en de Classic Clog voor dit project. En ze hebben zelfs een speciale limited edition chipsmaak bedacht: 'Croc-tail Party', die naar watermeloen, chili en limoen smaakt.

De Pringles x Crocs-schoenen zijn nu verkrijgbaar, maar op is op.

Mattel en Heinz brengen 'Barbiecue'-saus op de markt

Chelsy Vanlerberghe-17 april 2024 om 12:00- Foto:

Mattel

De 'barbiecore'-craze is nog steeds niet over! En Heinz springt maar al te graag mee op de hype. Samen met speelgoedgigant Mattel hebben ze de 'Heinz classic Barbiecue Sauce' gelanceerd. De knalroze saus is een vegan mayonaise met BBQ-saus erin. Er is ook bietenextract aan toegevoegd om de kenmerkende roze kleur te bereiken.

Het idee is ontstaan na de hype rond de 'Barbie'-film vorig jaar en komt net op tijd voor de 65ste verjaardag van de bekende pop. Als je de saus graag zelf wil uitproberen, moet je snel zijn. Het product is in beperkte oplage verkrijgbaar via deze site en is enkel fysiek te vinden in Spaanse en Britse winkels.

Ontdek meer