Acid blijft scoren met eigen nummer ‘Go Acid’

Dieter Blarinckx-17 januari 2022 om 09:06

De 22-jarige YouTuber Acid gaat gaat momenteel echt viral met zijn eerste eigen single ‘Go Acid’. Het gaat zelfs zó hard dat verschillende labels hem al aan het bellen zijn, maar daar heeft Acid zelf geen nood aan: “Platenfirma's mogen stoppen met bellen, ik heb geen extra promo nodig”, klinkt het in een interview met Het Nieuwsblad.

Vorige maand dropte Acid de single online, waarna hij in een mum van tijd viraal ging. Hij klopte zelfs Adele in de Spotify Top 50 en zijn nummer werd in totaal al meer dan 1,5 miljoen keer beluisterd. Na dat immense succes kan je ‘Go Acid’ nu ook vaak horen op de Vlaamse radiozenders Studio Brussel en MNM.

Beluister en bekijk de clip hieronder:

Iedereen kan meekijken met live concert Harry Styles

Karen Luiken-18 mei 2022 om 06:49

Fans over de hele wereld kunnen vrijdag meekijken met een concert dat Harry Styles vanuit New York geeft. De show zal via Apple Music in 167 verschillende landen te streamen zijn.

Vrijdag wordt een speciale dag voor fans van de zanger. Het is de dag waarop Harry zowel zijn gloednieuwe album lanceert als een bijbehorend concert verzorgt. Tijdens zijn show brengt hij de liedjes van de plaat voor het eerst live ten gehore.

Het album heet 'Harry's House' en werd in maart al aangekondigd. ‘As It Was’ is een van de nummers die erop komt te staan. Dat liedje werd eerder al uitgebracht en is inmiddels een grote hit.

Metejoor en Snelle brengen samen een zomers lied uit!

Sofie Verbeeck-17 mei 2022 om 12:00

Metejoor en Snelle maakten gisteren in een video op Instagram bekend dat ze samen een zomer single maken. Ze laten ook al meteen een stukje uit het lied horen. Het nummer heet 'Kijk ons nou' en gaat over ouder worden.

Het kleine stukje dat je kan beluisteren op Instagram klinkt erg catchy, het lied van de twee artiesten belooft dus een echte zomerhit te worden. Wij kunnen alvast niet wachten tot we het op de radio kunnen horen!

Ontdek meer