Gerucht: iPhone 14 zou duurder zijn dan iPhone 13

Dieter Blarinckx-16 januari 2022 om 21:11

Het nieuwe jaar is intussen al twee weken bezig en dat wil ook zeggen dat er dit jaar weer een nieuwe iPhone komt. En daarrond draait de geruchtenmolen al op volle toeren. Zo zou de iPhone 14 naar verluidt nóg duurder worden dan zijn voorganger, de iPhone 13. Dat meldt de lifestylepagina Hypebeast.

Volgens hen zou de prijs maar liefst 100 dollar opslaan, in vergelijking met de iPhone 13. Het gaat dan over de 14 Pro en 14 Pro Max. Zo zou de gewone 14 Pro om een 1.099 dollar komen en de 14 Pro Max op 1.199. Een grote smak geld dus.

Maar het gaat dus om geruchten en niet om feiten. Apple zelf houdt de lippen stijf over de volgende generatie iPhones, as usual.

Stay tuned voor meer info!

Ray-Ban brengt slimme bril naar België

Karen Luiken-17 maart 2022 om 07:19

Meta, het moederbedrijf van Facebook, heeft in samenwerking met Ray-Ban een slimme bril uitgevonden. Het ontwerp was al verkrijgbaar in andere delen van de wereld, maar komt nu ook naar vier nieuwe landen, waaronder België.

Met Ray-Ban Stories, zoals de bril heet, kun je je meest authentieke momenten vastleggen, delen en beluisteren. Meta en EssilorLuxottica, het moederbedrijf van Ray-Ban, werkten samen om slimme technologie in de Ray-Ban brillen te integreren. Zo beschikken ze over dubbele camera’s voor het vastleggen van foto’s en video’s, open ear-luidsprekers voor audio en drie ingebouwde microfoons voor het houden van gesprekken.

De slimme bril is in 28 verschillende stijl-, kleur- en lensvariaties verkrijgbaar. Je kunt kiezen uit het meest herkenbare montuur Wayfarer, de retro Round of de legendarische Meteorstijl. Hebben? Ze gaan vanaf 299 euro de deur uit en zijn vanaf nu verkrijgbaar bij Ray-Ban winkels, de website van Ray-Ban en geselecteerde winkels die EssilorLuxottica-producten verkopen.

Dit is de nieuwe iPhone SE

Dieter Blarinckx-09 maart 2022 om 07:44

Gisteren stelde Apple hun gloednieuwe producten voor en eentje daarvan was de nieuwe iPhone SE, de “goedkopere” iPhone. Het was al lang verwacht dat Apple een nieuwe iPhone SE zou voorstellen, maar wat verrassend was, was het feit dat deze “goedkopere” iPhone duurder is dan zijn voorganger. De nieuwe SE is immers 40 euro duurder dan zijn voorganger. Voor een nieuwe betaal je nu zo’n 529 euro.

Wat de nieuwe als voordeel heeft? 5G, de snelle vorm van mobiel internet. Daardoor is de iPhone SE meteen ook de goedkoopste iPhone mét 5G verbinding.

Het design zelf is traditioneel en klassiek, zoals we het kennen van zijn voorganger. De TouchID-knop blijft wel, waardoor het de enige ‘nieuwe’ iPhone is die dit nog heeft. Het scherm blijft ook hetzelfde als vroeger. Ook wat de kleuren betreft blijft Apple de traditionele opties aanhouden: zwart, wit en rood.

Vanaf deze vrijdag kan je de nieuwe iPhone SE bestellen, om ‘m op 18 maart in huis te hebben!

Bekijk hieronder de officiële lanceringsspot van de iPhone SE:

Ontdek meer