Yes! 'Love, Victor' krijgt derde seizoen

Karen Luiken-03 augustus 2021 om 10:11

De eerste twee seizoenen van ‘Love, Victor’ waren een groot succes. Het was dan ook niet de vraag óf er een vervolg aangekondigd zou worden, maar wanneer. Dat is nu gebeurd. De serie komt terug. Yaaaay!

‘Love, Victor’ gaat over de middelbare scholier Victor, een atleet die worstelt met zijn seksuele geaardheid. Aan het einde van het eerste seizoen komt hij uit de kast bij zijn ouders. Het tweede seizoen staat vooral in het teken van de ontdekkingstocht naar zichzelf en zijn relatie met Benji. Hij moet dealen met een familie die het moeilijk heeft met zijn openbaring, een diepbedroefde ex-vriendin en de moeilijkheden om als sporter homoseksueel te zijn. En dan hebben we nog niets gezegd over zijn intieme band met Rahim...

Het derde seizoen zal naar verwachting verdergaan waar we gebleven waren. Over een officiële releasedatum is nog niets bekend. We’ll keep you posted!

Zien: De trailer van ‘You’ seizoen 3

Lore Ketels-17 september 2021 om 15:52

Binnen een kleine maand is het zo ver, dan komt het langverwachte derde seizoen van ‘You’ uit.

Netflix gaf ons de afgelopen weken al enkele kleine teasers, zo wisten we al dat het kindje van Joe en Love de naam Henry kreeg en dat hun nieuwe buurvrouw een belangrijke rol ging spelen in het nieuwe seizoen.

Maar vanaf vandaag weten we eindelijk meer, sinds een uurtje staat de trailer van het derde seizoen online. En jongens, het beloofd een ongelooflijk spannend seizoen te worden.

De trailer enkel voor meer vragen maar hij geeft toch al enkele belangrijke details prijs.
De mysterieuze buurvrouw krijgt eindelijk een naam en een gezicht: Nathalie, een mooie blonde vrouw waarvan we kunnen zeggen dat ze een beetje op Love lijkt.
Het is ook duidelijk dat niet iedereen het er levend vanaf zal brengen dit seizoen, Joe en Love worden een echt moordkoppel, ze gaan over lijken voor hun liefde.

Wat we wel al weten is dat het nagelbijten gaat zijn vanaf minuut één.

Hou 15 oktober alvast vrij zodat je het hele seizoen kan bingewatchen!

Nieuw seizoen 'Sex Education' staat eindelijk op Netflix

Karen Luiken-17 september 2021 om 06:25

We voelen een seriemarathon aankomen. Na lang wachten keren Otis, Maeve, Eric en hun vrienden namelijk eindelijk terug naar Netflix. Het derde seizoen staat vanaf vandaag online!

In de nieuwe afleveringen staat fans heel wat te wachten. Waar Otis in het eerste seizoen nooit seks had, heeft hij dat nu om de haverklap. Eric en Adam zijn officieel een setje en Jean is zwanger. Ondertussen heeft Aimee het feminisme ontdekt en wordt Jackson verliefd. Dat allemaal terwijl Hope, het nieuwe schoolhoofd, probeert Moordale weer een degelijke reputatie te geven.

Naast de originele castleden zullen we in het derde seizoen ook een aantal nieuwe gezichten spotten. Zo komt Peter Groff op bezoek, de succesvollere-maar-niet-zo-bescheiden oudere broer van Mr. Groff. Zijn rol wordt vertolkt door Jason Isaacs. Verder krijgt Moordale er met Cal (Dua Saleh) een nieuwe genderneutrale leerling bij en speelt Indra Ove de rol van Elsie’s pleegmoeder Anna.

Ontdek meer