Yes! 'Love, Victor' krijgt derde seizoen

Karen Luiken-03 augustus 2021 om 10:11

De eerste twee seizoenen van ‘Love, Victor’ waren een groot succes. Het was dan ook niet de vraag óf er een vervolg aangekondigd zou worden, maar wanneer. Dat is nu gebeurd. De serie komt terug. Yaaaay!

‘Love, Victor’ gaat over de middelbare scholier Victor, een atleet die worstelt met zijn seksuele geaardheid. Aan het einde van het eerste seizoen komt hij uit de kast bij zijn ouders. Het tweede seizoen staat vooral in het teken van de ontdekkingstocht naar zichzelf en zijn relatie met Benji. Hij moet dealen met een familie die het moeilijk heeft met zijn openbaring, een diepbedroefde ex-vriendin en de moeilijkheden om als sporter homoseksueel te zijn. En dan hebben we nog niets gezegd over zijn intieme band met Rahim...

Het derde seizoen zal naar verwachting verdergaan waar we gebleven waren. Over een officiële releasedatum is nog niets bekend. We’ll keep you posted!

Zien: nieuwe beelden van tweede seizoen ‘Bridgerton’

Dieter Blarinckx-22 januari 2022 om 10:23

Vanaf 25 maart kan je via Netflix genieten van het langverwachte tweede seizoen van de successerie ‘Bridgerton’. En hoewel er nog geen échte trailer verschenen is, heeft Netflix wél al enkele nieuwe beelden gedropt via sociale media!

“My oh my... Kan iemand aan Lady Whistledown vragen of we meer voorproefjes van Bridgerton seizoen 2 mogen? Pretty please?” klinkt het bij de post van Netflix Nederland & België.

Het tweede seizoen zal vanaf 25 maart te streamen zijn via Netflix.

Check de gloednieuwe beelden hier:

Vervolg op ‘Chicken Run' in de maak

Dieter Blarinckx-22 januari 2022 om 08:47

Netflix heeft eind deze week aangekondigd dat ze samen met productiehuis Aardman werken aan een vervolg op de meest succesvolle stop-motion-film aller tijden, ‘Chicken Run’. De eerste film is na 22 jaar nog steeds een énorm succes en is zelfs uitgegroeid tot een ware stop-motion-klassieker. Vanaf 2023 zal de film al te streamen zijn via Netflix. En méér zelfs: ook de cast werd al bekendgemaakt!

‘Chicken Run: Dawn of the Nugget’ zal de gekende personages bevatten, maar praktisch de hele stemmencast werd vervangen. Mel Gibson, die in het origineel de rol van haantje Rocky vertolkte, zal bijvoorbeeld vervangen worden door de jongere acteur Zachary Levi (bekend van ‘Shazam!’). Julia Sawalha, die hoofdrolpersonage Ginger speelde, moet onderdoen voor de jongere actrice Thandie Newton. Dat maakte Het Laatste Nieuws bekend.

‘Chicken Run: Dawn of the Nugget’, vanaf 2023 te streamen via Netflix!

Ontdek meer