Pukkelpop komt met muzikale verrassing voor fans

Karen Luiken-03 augustus 2021 om 09:49

Een keiharde festivalperiode gaan we dit jaar niet krijgen. Maar een zomer zonder ook maar een beetje muziek? Dacht het niet. De organisatie van Pukkelpop heeft iets bedacht om feestneuzen toch nog een beetje te kunnen laten genieten. Van donderdag 19 tot en met zondag 22 augustus, het weekend dat Pukkelpop eigenlijk zou plaatsvinden, wordt nu het Pukkelpopkwartier georganiseerd.

Het Pukkelpopkwartier bestaat uit vier afzonderlijke outdoor events met elk hun eigen muzikale invulling op de Muziekodroomsite in Hasselt. Iedere dag kun je andere artiesten verwachten. Donderdag komen The Opposites, Zwangere Guy, Kevin, Yung Mavu, Antoon, Rare Akuma en Hyalyte langs. De dag erop is het de beurt aan Whispering Sons, Intergalactic Lovers, Mauro Pawlowski, DIRK en Slow Crush. Zaterdag luister je naar muziek van 2manydjs, The Subs, Bazart, Froukje en Chibi Ichigo. Zondag wordt het evenement afgesloten met Charlotte de Witte, Enrico Sangiuliano, Cellini en Naethan.

Er is plaats voor meer dan 1.500 muziekliefhebbers. Je moet een toegangsticket hebben om binnen te komen, plus een Covid Safe Ticket. Dit laatste houdt in dat je twee weken voor aanvang van het evenement volledig gevaccineerd moet zijn, een negatieve PCR-test kan laten zien, een antigeentest of een bewijs dat je in de afgelopen zes maanden bent hersteld van het coronavirus.

Tickets voor het Pukkelpopkwartier gaan vandaag om 13.00 uur in de verkoop. Je betaalt 35 euro voor een dagkaartje. Meer info vind je hier.

Jonna Fraser & Bizzey komen naar Hips Don’t Lie-festival!

Lore Ketels-13 september 2021 om 14:00

We mogen al enkele weken terug dansen op festivals, nu we de smaak goed te pakken hebben is er nog meer goed nieuws voor urban musicfans. Bizzey en Jonna Fraser komen op Hips Don’t Lie-festival er een knaller van een feest van maken.

De festivalperiode is nog lang niet gedaan want op 25 september zetten tal van urban music artiesten Sint-Niklaas op stelten tijdens Hips Don’t Lie-festival.

Niet enkel Jonna Fraser en Bizzey zullen aanwezig zijn maar ook nog een hele hoop andere fantastische artiesten zoals bijvoorbeeld: Bryan MG, Yung Mavu, Freddie Konings en nog veel meer.

Ook zal je er Unregular kunnen spotten, jullie kennen hem misschien als onze eigenste Lifestyle Insider Simon Wauman. Hij gaat jullie daar ook verblijden met fantastische tunes.

Dit nieuwe festival zal plaatsvinden op de site van SVK, een steenfabriek in het midden van de stad. Een unieke locatie, geweldige dj’s, goede sfeer en frisse drankjes... Wat heeft een mens nog meer nodig?

Bel je vrienden op en bestel je tickets. Meer info over Hips Don’t Lie kan je hier vinden.

Photo by Jade Masri on Unsplash

On tour met Jamie-Lee VI & Louis XIV: first show ever!

Simon Smetryns-12 september 2021 om 15:00

Jamie Lee Six & Louis XIV vormden net voor de pandemie een partyduo. Hun eerste vette show heeft dus lang op zich laten wachten, maar eindelijk konden ze onlangs tonen wat ze waard zijn! Ze trokken met enkele vrienden op 1 dag naar Sunset Festival, Land of Love & Helmgras. TAGMAG was er ook bij!

Wil je Jamie-Lee VI & Louis XIV ook op jouw feest? Boek ze hier.

Ontdek meer