Sziget Festival maakt data 2022 bekend

Karen Luiken-03 augustus 2021 om 08:17

Vorig jaar kon Sziget vanwege de inmiddels welbekende reden niet doorgaan, dit jaar ook niet. Maar in 2022 keert het festival in volle glorie terug naar het Óbuda eiland in Boedapest. Vandaag maakt de organisatie bekend welke data je vrij moet houden voor een van de leukste feestjes van je leven.

Wat je zomerplannen volgend jaar ook mogen zijn, zorg ervoor dat je van 10 tot en met 15 augustus in Hongarije te vinden bent. Op die data kunnen honderdduizenden bezoekers uit tientallen verschillende landen (eindelijk) weer genieten van artiesten, performers en activiteiten. Op die data vindt Sziget plaats, het feest waar we al zo lang naar uitkijken.

Voor degenen die staan te popelen om een ticket te kopen en hun plaats op het festival van volgend jaar willen garanderen, organiseert het festival de exclusieve Sziget Season Sale. De watte? Vanaf woensdag 12 augustus kunnen feestneuzen 48 uur lang een ticket kopen voor 250 euro. Voor een VIP-kaartje betaal je 450 euro. Een unieke kans, aangezien de reguliere verkoop pas later dit jaar start.

Misschien dat je al hebt zitten rekenen, misschien ook niet. Maar Sziget zal in 2022 zes dagen duren in plaats van de gebruikelijke zeven. Mocht je nog een zevendaagskaartje voor de editie van 2020 in the pocket hebben, treur niet. Je wordt gecompenseerd in de vorm van een gift credit. Meer informatie hierover vind je op de website van Sziget.

Student Kick-Off maakt groot deel line-up bekend

Karen Luiken-17 augustus 2022 om 17:08

Student Kick-Off pakt dit jaar uit met een line-up waar je u tegen zegt. Op het festival, dat op 28 september plaatsvindt op het Sint-Pietersplein in Gent, komen onder meer CAMILLE en Flemming langs voor een muzikale noot.

De line-up van Student Kick-Off is de duurste ooit. Naast CAMILLE en Flemming komen ook Gestapo Knallmuzik, Kurkdroog, de Bromeo’s, Vunzige Deuntjes Soundsystem, Arthur Lewis, Green Onions én de twee winnaars van de Student Rock Rally, Lani en Blind Drift, langs.

Maar dat was het nog steeds niet, want de line-up is nog niet helemaal compleet. Voor het einde van deze maand wordt de headliner bekendgemaakt. “Dit is veruit de duurste headliner die Student Kick-Off ooit geboekt heeft,
wat het ook direct de duurste line-up van Student Kick-Off ooit maakt”, zegt Ruben Maesfranckx, Team Lead PR Student Kick-Off.

PUKKELPOP '22 - RED CARPET LIVESTREAM!

Simon Smetryns-17 augustus 2022 om 14:57

Op donderdag 18/8 openen iets na 17u de deuren van Pukkelpop! Kan je niet in real life bij dit magische moment zijn? Beleef het dan online op onze website en ons YouTube-kanaal. Jael Ost ontvangt de leukste festivalgangers en bekende vrienden op onze rode loper.

Ontdek meer