Sziget Festival maakt data 2022 bekend

Karen Luiken-03 augustus 2021 om 08:17

Vorig jaar kon Sziget vanwege de inmiddels welbekende reden niet doorgaan, dit jaar ook niet. Maar in 2022 keert het festival in volle glorie terug naar het Óbuda eiland in Boedapest. Vandaag maakt de organisatie bekend welke data je vrij moet houden voor een van de leukste feestjes van je leven.

Wat je zomerplannen volgend jaar ook mogen zijn, zorg ervoor dat je van 10 tot en met 15 augustus in Hongarije te vinden bent. Op die data kunnen honderdduizenden bezoekers uit tientallen verschillende landen (eindelijk) weer genieten van artiesten, performers en activiteiten. Op die data vindt Sziget plaats, het feest waar we al zo lang naar uitkijken.

Voor degenen die staan te popelen om een ticket te kopen en hun plaats op het festival van volgend jaar willen garanderen, organiseert het festival de exclusieve Sziget Season Sale. De watte? Vanaf woensdag 12 augustus kunnen feestneuzen 48 uur lang een ticket kopen voor 250 euro. Voor een VIP-kaartje betaal je 450 euro. Een unieke kans, aangezien de reguliere verkoop pas later dit jaar start.

Misschien dat je al hebt zitten rekenen, misschien ook niet. Maar Sziget zal in 2022 zes dagen duren in plaats van de gebruikelijke zeven. Mocht je nog een zevendaagskaartje voor de editie van 2020 in the pocket hebben, treur niet. Je wordt gecompenseerd in de vorm van een gift credit. Meer informatie hierover vind je op de website van Sziget.

WIN: Duotickets voor 'Hips Don't Lie' Festival!

Lore Ketels-21 september 2021 om 12:22

Zaterdag (25/09) is het zover, dan kan je de benen onder je lijf vandaan gaan dansen op 'Hips Don’t Lie' festival. Het urban-festival zal plaatsvinden op de grasweides van SVK Sint-Niklaas. Een unieke locatie waar nog nooit eerder een festival is doorgegaan.

Goed nieuws voor wie nog geen tickets heeft, want wij mogen weer enkele duotickets weggeven. Het enige dat je daar voor moet doen is één (!) vraag beantwoorden.

Heel de dag kan je er de beentjes gaan losgooien op de beats van onder meer Bizzey, Jonna Fraser & The Lions, onze Insider Simon Wauman ...

Deze artiesten komen allemaal naar Sint-Niklaas afgezakt:

- Jonna Fraser & The Lions
- Bizzey
- K1D
- Yung Mavu
- Bryan MG
- Nafthaly Ramona
- Delany
- Antoon
- Alioth
- Vunzige Deuntjes Soundsystem
- J.ROOTS
- Kevin Kofii
- Kestified
- BAVR
- WADE

Alle info over het festival kan je vinden op hun website!

Photo by Tijs van Leur on Unsplash

Jonna Fraser & Bizzey komen naar Hips Don’t Lie-festival!

Lore Ketels-13 september 2021 om 14:00

We mogen al enkele weken terug dansen op festivals, nu we de smaak goed te pakken hebben is er nog meer goed nieuws voor urban musicfans. Bizzey en Jonna Fraser komen op Hips Don’t Lie-festival er een knaller van een feest van maken.

De festivalperiode is nog lang niet gedaan want op 25 september zetten tal van urban music artiesten Sint-Niklaas op stelten tijdens Hips Don’t Lie-festival.

Niet enkel Jonna Fraser en Bizzey zullen aanwezig zijn maar ook nog een hele hoop andere fantastische artiesten zoals bijvoorbeeld: Bryan MG, Yung Mavu, Freddie Konings en nog veel meer.

Ook zal je er Unregular kunnen spotten, jullie kennen hem misschien als onze eigenste Lifestyle Insider Simon Wauman. Hij gaat jullie daar ook verblijden met fantastische tunes.

Dit nieuwe festival zal plaatsvinden op de site van SVK, een steenfabriek in het midden van de stad. Een unieke locatie, geweldige dj’s, goede sfeer en frisse drankjes... Wat heeft een mens nog meer nodig?

Bel je vrienden op en bestel je tickets. Meer info over Hips Don’t Lie kan je hier vinden.

Photo by Jade Masri on Unsplash

Ontdek meer