Zesde seizoen The Handmaid's Tale in de maak

Karen Luiken-15 januari 2022 om 08:05

‘The Handmaid’s Tale’ krijgt er nog een zesde seizoen bij. Actrice Ann Dowd, die Aunt Lydia speelt in de serie, heeft dat nieuws onthuld in een gesprek met Radio Times.

Ann kan nog niet veel zeggen over de komende verhaallijnen. Niet omdat ze dat niet wil, maar omdat ze er simpelweg niets over weet. “De schrijvers zijn heel slim”, zegt ze. “Ze vertellen de acteurs niets. Ik kan er dan ook niets over zeggen, want ik heb geen idee wat er gaat gebeuren. Wel weet ik dat er zowel een vijfde als zesde seizoen komt.”

Het nieuws over de komst van het vijfde seizoen werd een tijdje geleden al naar buiten gebracht. De opnames van die reeks gaan deze maand van start. Het is alleen nog niet bekend wanneer de afleveringen worden uitgezonden. Laat staan dat er al duidelijkheid is over een lanceringsdatum van het zesde seizoen.

Opnieuw een record voor vierde seizoen 'Stranger Things'

Karen Luiken-29 juni 2022 om 05:33

Het houdt niet op met de mijlpalen die 'Stranger Things 4' bereikt. Hoewel het seizoen nog niet eens compleet is - vrijdag verschijnen de laatste twee afleveringen op Netflix - breekt het record na record. Ook nu heeft de serie weer een nieuwe prestatie te pakken.

In de eerste 28 dagen na de première van het vierde seizoen werd er maar liefst 930 miljoen uur naar de serie gekeken. En dat is veel, aangezien geen enkele andere Engelstalige Netflix-serie deze cijfers wist te bereiken. Er is volgens Deadline slechts één andere show die het beter deed: ‘Squid Game’. Die Zuid-Koreaanse hitserie werd in de eerste maand sinds de release 1,6 miljard uur gestreamd.

Zoals gezegd is het vrijdag tijd voor de laatste twee afleveringen van ‘Stranger Things 4’. Die duren langer dan eerdere afleveringen en hebben een totaalduur van zo’n vier uur. De achtste aflevering duurt 85 minuten, de negende en tevens laatste bijna 2,5 uur.

Nieuw seizoen 'Only Murders in the Building' staat online!

Karen Luiken-29 juni 2022 om 05:22

Charles, Oliver en Mabel zijn terug. De drie hoofdpersonen uit ‘Only Murders in the Building’ zijn sinds gisteren te zien in het nieuwe seizoen van de serie. Vanaf nu te zien op de streamingsdienst van Disney!

In het tweede seizoen doen Charles, Oliver en Mabel er alles aan om de moordenaar van Arconia Board President Bunny Folger te ontmaskeren. Er doen zich alleen wel drie ongelukkige complicaties voor. De eerste: het trio is publiekelijk betrokken bij de moord. De tweede: ze zijn het onderwerp van een concurrerende podcast. En de derde: ze hebben te maken met New Yorkse buren die allemaal denken dat ze een moord hebben gepleegd. Hoe gaan ze dit in hemelsnaam oplossen?

De hoofdrollen worden gespeeld door Steve Martin, Martin Short en Selena Gomez.

Ontdek meer