Zesde seizoen The Handmaid's Tale in de maak

Karen Luiken-15 januari 2022 om 08:05

‘The Handmaid’s Tale’ krijgt er nog een zesde seizoen bij. Actrice Ann Dowd, die Aunt Lydia speelt in de serie, heeft dat nieuws onthuld in een gesprek met Radio Times.

Ann kan nog niet veel zeggen over de komende verhaallijnen. Niet omdat ze dat niet wil, maar omdat ze er simpelweg niets over weet. “De schrijvers zijn heel slim”, zegt ze. “Ze vertellen de acteurs niets. Ik kan er dan ook niets over zeggen, want ik heb geen idee wat er gaat gebeuren. Wel weet ik dat er zowel een vijfde als zesde seizoen komt.”

Het nieuws over de komst van het vijfde seizoen werd een tijdje geleden al naar buiten gebracht. De opnames van die reeks gaan deze maand van start. Het is alleen nog niet bekend wanneer de afleveringen worden uitgezonden. Laat staan dat er al duidelijkheid is over een lanceringsdatum van het zesde seizoen.

Disney onthult logo ‘Percy Jackson’-serie

Dieter Blarinckx-26 januari 2022 om 07:26

Disney heeft gisterenavond officieel bekendgemaakt dat de langverwachte serie ‘Percy Jackson and the Olympians’ wel degelijk in the works is. Dat maakte ook de auteur van de boeken, Rick Riordan, bekend via de kanalen van Disney. Naast dat leuke nieuws, werd ook het officiële logo gedropt.

De serie is al in productie sinds mei 2020 en zal eind dit jaar al te streamen zijn via Disney+. Véél is er helaas nog niet geweten, maar wat we wél al met zekerheid kunnen zeggen is dat de serie meer het echte verhaal van de boeken zal volgen en niet zozeer een remake zal zijn van de twee films.

Check het logo en de aankondiging hier:

Opnames vijfde seizoen 'Selling Sunset' afgerond

Karen Luiken-25 januari 2022 om 16:34

Het is nog even wachten op een releasedatum, maar de opnames van het vijfde seizoen van ‘Selling Sunset’ zijn afgerond. Dat laat castlid Mary Fitzgerald weten op Instagram.

In de nieuwe afleveringen krijgen we opnieuw een kijkje in de wereld van Mary, Christine, Maya, Chrishell en Heather. We volgen de dames terwijl ze als makelaar de meest prachtige huizen verkopen en zien hoe het er in hun privélevens aan toe gaat.

Waar fans voornamelijk met smart op zitten wachten, zijn beelden van de romance tussen Chrishell en haar baas Jason. De relatie is inmiddels weer voorbij, maar dat mag de pret niet drukken.

Een ander onderwerp om naar uit te kijken, is de drama die zich rondom Christine afspeelt. Want besluit ze om na al die ruzies uit het vierde seizoen om te blijven bij Oppenheim Group, of stopt ze (voorgoed)?

Genoeg drama dus. En da’s maar goed ook, want na het vijfde seizoen volgen er nóg twee seizoenen. Dat hebben bronnen bevestigd in een gesprek met Us Weekly.

Ontdek meer