Sid van Oerle neemt (voor even) afscheid van ‘Thuis’

Karen Luiken-03 augustus 2021 om 08:03

Fans van ‘Thuis’ zullen het binnenkort zonder Sid van Oerle moeten doen. De acteur heeft besloten een pauze te nemen en (voor even) afscheid te nemen van het programma. Zijn personage Kobe Baert wordt tijdelijk vervangen door een andere acteur.

Sid geeft aan rust te willen nemen na een heftig coronajaar. "Ik neem een sabbatical van een aantal maanden,” vertelt hij. “In die periode ga ik de tijd nemen om te herbronnen en het heden en de toekomst op een rijtje te zetten. Even temporiseren. Het coronajaar is een periode die er bij heel wat mensen op ingehakt heeft, ook bij mij. Daarom heb ik nu besloten om Kobe voor enkele maanden door te geven aan een collega-acteur, zodat ik het even rustiger aan kan doen.  Ik ben blij dat ik en de Thuis-productie samen dat besluit hebben kunnen nemen om op die manier gezond de toekomst in te gaan."

Hoewel Sid tijdelijk van de radar verdwijnt, geldt dat niet voor zijn personage Kobe. Daar zal Reynout Dekimpe tijdelijk verantwoordelijk voor zijn. Hij ligt al een tijdje op de radar van de ‘Thuis’-makers. De acteur legt uit: “Het moet ergens in 2016 geweest zijn dat ik op auditie ging bij Thuis voor de rol van… Kobe Baert. Toen was het net niet, maar ik heb blijkbaar voldoende indruk achter gelaten dat ze na al die tijd toch onmiddellijk aan mij dachten.”

De wissel zal te zien zijn vanaf maandag 20 september.

Broers en zussen gaan daten in nieuwe Netflix-show

Karen Luiken-09 augustus 2022 om 06:52

Netflix blijft maar nieuwe dingen verzinnen. Na de vele datingshows die de streamingsdienst al heeft gelanceerd, is het nu tijd voor een nieuw concept. In ‘Dated & Related’ worden vrijgezellen samen in een romantische villa in Frankrijk gezet in de hoop de liefde te vinden. Klinkt alles behalve origineel? Klopt, maar er is een twist: de vrijgezellen die meedoen zijn broers en zussen.

De synopsis van het programma luidt als volgt: “Stel je voor dat je moet nadenken over het daten van je broer of zus... Hoe ze flirten, hoe ze hun partners behandelen en wat hun kenmerkende moves zijn. In deze gloednieuwe reality datingserie zullen broers en zussen elkaars liefdesleven van dichtbij zien terwijl ze samen op zoek gaan naar de ware.”

De show zou een ietwat ongemakkelijke vibe kunnen krijgen. Als je een broer of zus hebt, weet je namelijk dat het altijd twee kanten op kan gaan: of je speelt de ultieme wingman voor je dierbare, of je verpest alles door al zijn of haar geheimen te verklappen.

‘Dated & Related’ verschijnt vanaf 2 september op Netflix. De show wordt gepresenteerd door ‘Too Hot To Handle’-ster Melinda Berry.

Disney+ komt met serie over de Chippendales

Dieter Blarinckx-08 augustus 2022 om 17:01

Disney komt binnenkort met een serie die zich afspeelt in het bekende Chippendales-milieu. En daar zijn zopas de eerste beelden van gedropt!

Via sociale media werden nu de eerste stills gedropt van de aankomende misdaadreeks ‘Welcome to Chippendales’. Deze waargebeurde reeks vertelt het schandalige verhaal van Somen “Steve” Banerjee, een Indiase immigrant die de onwaarschijnlijke grondlegger werd van ‘s werelds grootste imperium voor het strippen van mannen – en daarbij niets in de weg liet staan.

Check hieronder de eerste beelden!

‘Welcome to Chippendales’ zal (hoogstwaarschijnlijk) dit najaar te streamen zijn via Disney+.

Ontdek meer