Sid van Oerle neemt (voor even) afscheid van ‘Thuis’

Karen Luiken-03 augustus 2021 om 08:03

Fans van ‘Thuis’ zullen het binnenkort zonder Sid van Oerle moeten doen. De acteur heeft besloten een pauze te nemen en (voor even) afscheid te nemen van het programma. Zijn personage Kobe Baert wordt tijdelijk vervangen door een andere acteur.

Sid geeft aan rust te willen nemen na een heftig coronajaar. "Ik neem een sabbatical van een aantal maanden,” vertelt hij. “In die periode ga ik de tijd nemen om te herbronnen en het heden en de toekomst op een rijtje te zetten. Even temporiseren. Het coronajaar is een periode die er bij heel wat mensen op ingehakt heeft, ook bij mij. Daarom heb ik nu besloten om Kobe voor enkele maanden door te geven aan een collega-acteur, zodat ik het even rustiger aan kan doen.  Ik ben blij dat ik en de Thuis-productie samen dat besluit hebben kunnen nemen om op die manier gezond de toekomst in te gaan."

Hoewel Sid tijdelijk van de radar verdwijnt, geldt dat niet voor zijn personage Kobe. Daar zal Reynout Dekimpe tijdelijk verantwoordelijk voor zijn. Hij ligt al een tijdje op de radar van de ‘Thuis’-makers. De acteur legt uit: “Het moet ergens in 2016 geweest zijn dat ik op auditie ging bij Thuis voor de rol van… Kobe Baert. Toen was het net niet, maar ik heb blijkbaar voldoende indruk achter gelaten dat ze na al die tijd toch onmiddellijk aan mij dachten.”

De wissel zal te zien zijn vanaf maandag 20 september.

Temptation-mannen volledig van de kaart na eerste kampvuurbeelden

Karen Luiken-18 september 2021 om 04:00

De eerste beelden van hun liefjes kwamen keihard aan bij de dames, maar ook het kampvuur van de heren slaat in als een bom. Vooral bij Bert. Hij is volledig de kluts kwijt als hij ziet hoe ‘zijn’ Delphine zich in de andere villa gedraagt. Zijn compagnon Wout probeert hem nog moed in te praten, maar of dat lukt? Je ziet het terug in onderstaand fragment.

Zien: De trailer van ‘You’ seizoen 3

Lore Ketels-17 september 2021 om 15:52

Binnen een kleine maand is het zo ver, dan komt het langverwachte derde seizoen van ‘You’ uit.

Netflix gaf ons de afgelopen weken al enkele kleine teasers, zo wisten we al dat het kindje van Joe en Love de naam Henry kreeg en dat hun nieuwe buurvrouw een belangrijke rol ging spelen in het nieuwe seizoen.

Maar vanaf vandaag weten we eindelijk meer, sinds een uurtje staat de trailer van het derde seizoen online. En jongens, het beloofd een ongelooflijk spannend seizoen te worden.

De trailer enkel voor meer vragen maar hij geeft toch al enkele belangrijke details prijs.
De mysterieuze buurvrouw krijgt eindelijk een naam en een gezicht: Nathalie, een mooie blonde vrouw waarvan we kunnen zeggen dat ze een beetje op Love lijkt.
Het is ook duidelijk dat niet iedereen het er levend vanaf zal brengen dit seizoen, Joe en Love worden een echt moordkoppel, ze gaan over lijken voor hun liefde.

Wat we wel al weten is dat het nagelbijten gaat zijn vanaf minuut één.

Hou 15 oktober alvast vrij zodat je het hele seizoen kan bingewatchen!

Ontdek meer