Rapper Boef is vader geworden

Karen Luiken-13 januari 2022 om 17:01

Een verrassend nieuwtje uit de hoek van Boef. De Nederlandse rapper, die over het algemeen niet veel over zijn privéleven deelt, laat via Instagram weten dat hij vader is geworden.

Bij een foto van zichzelf en zijn kersverse baby schrijft Boef dat zijn kleine meid op 1 januari ter wereld is gekomen. Zowel moeder als dochter is gezond.

Heel veel meer details krijgen we niet en zullen we in de toekomst ook niet krijgen. Boef zegt namelijk dat dit de eerste en laatste post is die hij over zijn dochter plaatst.

“Ik wil dat zij in volledige anonimiteit kan opgroeien zodat zij zelf later de keuze kan maken of ze bekendheid wil of niet”, aldus de rapper.

Zien: Nadège in tranen herenigd met de Meilandjes

Dieter Blarinckx-03 oktober 2022 om 20:02

Hartverwarmende beelden op de sociale media van de Meilandjes, want Martien deelde zopas een video waarin ze terug herenigd worden met Nadège. En dat ging gepaard met de nodige traantjes.

De familie Meiland ging nog een laatste keertje naar hun Chateau in Frankrijk om afscheid te nemen van hun oude eigendom én om te kijken hoe het gaat met Nadège. Zij was al vanaf moment één een publieksfavoriet en tussen haar en de Meilandjes ging het niet altijd even goed...

Hun oude huishoudster komt net uit het ziekenhuis wanneer de Meilandjes op het la,dgoed arriveren. Nadège wordt momenteel immers behandeld voor darmkanker. Het werd een blij weerzien met de nodige tranen.

Bekijk de hartverwarmende beelden hieronder:

Lindsay Lohan binnenkort in nieuwe Netflix-kerstfilm!

Dieter Blarinckx-03 oktober 2022 om 16:56

Hoewel Halloween en Sinterklaas eerst nog moeten passeren, is Netflix alvast helemaal klaar voor Kerstmis. Zij kondigden immers zopas hun gloednieuwe kerstfilm met niemand minder dan Lindsay Lohan aan!

Lohan zal naast 'Glee'-acteur Chord Overstreet schitteren in de cliché kerstfilm 'Falling For Christmas'. Dat werd door Netflix zelf zopas gedeeld via sociale media:

"Het is 3 oktober vandaag (de kenners weten hoe belangrijk deze datum is): vanaf 10 november straalt Lindsay Lohan in de nieuwe kerstfilm Falling For Christmas 🎄", luidt het in de caption.

Een trailer is er helaas nog niet, maar wel werd de officiële poster onthuld.

Check 'm hieronder en stream 'Falling For Christmas' vanaf 10 november via Netflix!

Ontdek meer