Harry Styles headliner op Coachella

Karen Luiken-13 januari 2022 om 17:05

Harry Styles is dit jaar als headliner geboekt voor Coachella, een van ’s werelds bekendste muziekfestivals. Eerder werd al duidelijk dat ook Billie Eilish, Swedish House Mafia en Kanye West een optreden weg zullen geven.

Het nieuws over Billie, Swedish House Mafia en Kanye was gebaseerd op geruchten. Maar nu heeft de organisatie van Coachella ook zelf bevestigd dat de zangeres, dj's en rapper het podium van het festival zullen betreden. Net als Harry Styles, want ook hij is toegevoegd aan de line-up.

Coachella vindt (vooralsnog) in april plaats na twee jaar afwezigheid. In 2020 kon het feest vanwege het coronavirus niet doorgaan; toen zouden eigenlijk Frank Ocean, Rage Against the Machine en Travis Scott de headliners zijn. Ocean is al vastgelegd voor de editie van volgend jaar. Scott zou van de line-up zijn geschrapt na het drama dat zich op Astroworld afspeelde. En ook Rage Against the Machine staat niet meer op de planning.

Tomorrowland en Rock Werchter organiseren gloednieuw festival CORE

Karen Luiken-26 januari 2022 om 14:35

Ons land krijgt er een groot festival bij. Tomorrowland en Rock Werchter zijn een samenwerking aangegaan om een nieuw evenement in Brussel te lanceren. Het feest duurt twee dagen en krijgt de naam CORE.

Het festival vindt plaats in het weekend van 27 en 28 mei. Er komen in het totaal vier podia, die verspreid worden over het Ossegempark in Brussel. Je kunt er terecht voor allerlei soorten muziek. Of je nou van hiphop, electronica of indie houdt: je vindt het er allemaal.

Per dag worden er zo’n 25.000 bezoeker verwacht. “CORE Feistval biedt festivalgangers meer dan alleen de muziekervaring. Ze worden ondergedompeld in de rauwe schoonheid van de natuur”, zo klinkt het op de website van het feest. “Een ensemble van indrukwekkende en unieke kunst-, geluids- en lichtinstallaties die harmonieus in elkaar overlopen, zal alle zintuigen prikkelen, aangevuld met een voortreffelijke eetervaring.”

Over de line-up zijn helaas nog geen details bekend. Daarover later vast meer. Tickets gaan vanaf 23 februari in de verkoop.

(Photo by Krists Luhaers on Unsplash)

Student Kick-Off zoekt organisatietalent!

Lola Obasuyi Van Acker-24 januari 2022 om 10:31

Al sinds 2006 wordt het festival Student Kick-Off georganiseerd door uitsluitend studenten. Op die manier is het een leerschool voor alle werklustige studenten die relevantie werkervaring willen opdoen.

Dit jaar moet iedereen opnieuw solliciteren, ook oud-organisatieleden. Op die manier krijgt iedereen de eerlijke kans om deel uit te maken van de Student Kick-Off crew.

Voor elk wat wils!
De line-up samenstellen, het opbouwen van het festivalterrein of instaan voor alles wat met drank en eten te maken heeft. In totaal zijn er 8 teams met elk zijn toffe uitdagingen.

Wil jij graag een plekje in het team? Solliciteer dan hier!

Ontdek meer