Famke Louise voor het eerst mama geworden

Karen Luiken-13 januari 2022 om 17:00

Het jaar had niet beter kunnen beginnen voor Famke Louise en haar vriend Denzel Slager. De lovebirds hebben eerder deze week hun eerste kindje mogen verwelkomen. Ze zijn ouders geworden van een zoon. Het jongetje is op 9 januari geboren en heeft de naam Nówie Storm Slager gekregen.

Famke en Denzel maakten in augustus bekend een kindje te verwachten. “He kleine, wij houden nu al ontzettend veel van jou. We kunnen niet wachten om je vast te houden”, schreef Famke toe. En ook Denzel liet van zich horen: “Ik kan me nu al geen leven meer voorstellen zonder jou. De liefde die ik door mijn lichaam voel stromen is onbeschrijfelijk.”

Sinds die aankondiging hebben fans van het koppel flink mee kunnen genieten van de reis naar het ouderschap. De zwangerschap van Famke is vastgelegd in een realityshow en is momenteel te volgen via Videoland.

‘Loki’-ster Tom Hiddleston wordt vader

Karen Luiken-30 juni 2022 om 14:37

Er zitten spannende tijden aan te komen voor Tom Hiddleston en zijn verloofde Zawe Ashton. Het koppel is in verwachting van een kleine!

Het wordt het eerste kindje voor Tom Hiddleston, die je onder meer kunt kennen van de Marvel-serie ‘Loki’. De acteur maakte eerder deze maand bekend dat hij en Zawe trouwplannen hebben.

De kersverse verloofde van Tom bevestigde het babynieuws door eerder deze week met een zichtbaar buikje op de rode loper van haar nieuwe film ‘Mr Malcom’s List’ te verschijnen. Haar hubby to be was daar niet bij aanwezig.

Cameron Diaz gaat terug acteren!

Dieter Blarinckx-30 juni 2022 om 14:33

Groot nieuws uit Hollywood want actrice Cameron Diaz komt uit haar pensioen voor een nieuwe acteerjob. Ze zal immers te zien zijn in een nieuwe Netflix-film.

De 49-jarige actrice ging in 2014 met pensioen, maar wil dus nu toch graag terug wat gaan acteren. Dat werd bekendgemaakt via sociale media.

Diaz zal binnenkort naast acteur Jamie Foxx te zien zijn in de gloednieuwe Netflix-film 'Back in Action'. Foxx deelde via Twitter zelfs een telefoongesprek waarin ze het over de terugkeer hebben. En naar eigen zeggen is Diaz "angstig" om na acht jaar terug aan de slag te gaan.

Meer updates volgen ongetwijfeld snel!

Check de tweet hier:

Ontdek meer