Vrijgezelle Zayn Malik op zoek naar 'vollere vrouw'

Karen Luiken-13 januari 2022 om 07:31

Zayn Malik is na zijn breuk met Gigi Hadid single and ready to mingle. De voormalige One Direction-zanger heeft zich aangemeld voor WooPlus, een datingsite die zich richt op vollere vrijgezellen.

Het platform wordt omschreven als een site voor curvy mensen om de liefde te vinden. Zayn noemt zichzelf Zed op de app en geeft aan dat hij in Ottaville (Philadelphia) woont.

Het is niet voor het eerst dat Zayn duidelijk maakt op dames met een maatje meer te vallen. In een interview met Billboard uit 2016 zei hij daar het volgende over: “Ik hou van meisjes die in bepaalde gebieden vol zijn – de mooie gebieden. Ik hou van een vollere vrouw.”

Zayns laatste relatie was met Gigi Hadid, met wie hij ook een dochtertje kreeg. Daarvoor ging hij uit met model Neelam Gill en was hij verloofd met Little Mix-zangeres Perrie Edwards.

Rihanna bevallen van eerste kindje

Karen Luiken-20 mei 2022 om 05:40

Rihanna is voor het eerst mama geworden. TMZ meldt dat ze is bevallen van haar kindje met A$AP Rocky.

Hoewel er nog geen keiharde bevestiging van het koppel zelf is, blijken Rihanna en A$AP Rocky op 13 mei een zoontje te hebben verwelkomd. Een naam voor de kleine is nog niet bekend.

RiRi en A$AP maakten hun zwangerschap in januari bekend met een fotoshoot in New York. Sindsdien is de inmiddels kersverse mama een aantal keer in het openbaar gespot. De laatste keer was op 9 mei in Los Angeles, toen de zangeres samen met haar vriend een hapje ging eten.

Ed Sheeran in het geheim opnieuw papa geworden

Karen Luiken-20 mei 2022 om 05:32

Ed Sheehan heeft er in het diepste geheim een kindje bij gekregen. Zijn vrouw Cherry Seaborn is bevallen van een dochtertje.

Het nieuws wordt bekendgemaakt via Instagram. “We willen jullie laten weten dat we nog een prachtige dochter hebben gekregen”, schrijft Ed bij een foto van twee babysokjes. “We zijn allebei helemaal verliefd en blij dat we nu een gezin van vier zijn.”

Over de naam maakt de zanger nog niets bekend. In 2020 werden Ed en Cherry voor het eerst ouders van dochtertje Lyra Antarctica.

Ontdek meer