Vrijgezelle Zayn Malik op zoek naar 'vollere vrouw'

Karen Luiken-13 januari 2022 om 07:31

Zayn Malik is na zijn breuk met Gigi Hadid single and ready to mingle. De voormalige One Direction-zanger heeft zich aangemeld voor WooPlus, een datingsite die zich richt op vollere vrijgezellen.

Het platform wordt omschreven als een site voor curvy mensen om de liefde te vinden. Zayn noemt zichzelf Zed op de app en geeft aan dat hij in Ottaville (Philadelphia) woont.

Het is niet voor het eerst dat Zayn duidelijk maakt op dames met een maatje meer te vallen. In een interview met Billboard uit 2016 zei hij daar het volgende over: “Ik hou van meisjes die in bepaalde gebieden vol zijn – de mooie gebieden. Ik hou van een vollere vrouw.”

Zayns laatste relatie was met Gigi Hadid, met wie hij ook een dochtertje kreeg. Daarvoor ging hij uit met model Neelam Gill en was hij verloofd met Little Mix-zangeres Perrie Edwards.

Zayn Malik wil samenwerken met Miley Cyrus

Chelsy Vanlerberghe-27 maart 2024 om 08:53

Het lijkt erop dat Zayn Malik 'Flowers' op repeat heeft staan. Tijdens een livestream sprak het voormalig One Direction-lid met fans over zijn aankomende muziek, maar ook over zijn ambities voor de toekomst. De zanger heeft namelijk één duidelijk doel voor ogen: samenwerken met Miley Cyrus.

Zayn onthulde dat hij niet enkel fan is van de Grammy-winnares, maar dat haar sound goed aansluit bij zijn nieuwe muziek. "Ik vind haar recente muziek erg leuk. Ze heeft een geweldige stem," aldus de zanger. "Ik denk dat we samen iets heel cools kunnen doen, vooral in lijn met hoe mijn nieuwe plaat klinkt."

Op 17 mei brengt hij zijn langverwachte vierde studioalbum, 'Room Under the Stairs', uit. Voor Miley is naar eigen zeggen wel nog een plekje over op het album, want de zanger deed nog een oproep: "Miley, als je dit hoort en geïnteresseerd bent. Ik ben hier. Laten we samenwerken."

Robert Pattinson voor het eerst papa geworden

Karen Luiken-27 maart 2024 om 07:49

Robert Pattinson is papa geworden. Zijn vriendin Suki Waterhouse is onlangs bevallen van hun eerste kindje. Dat melden verschillende media.

Het koppel werd deze week gespot tijdens een wandeling met een kinderwagen in Los Angeles. Het is niet bekend wanneer de kleine precies is geboren; daar heeft het koppel nog niks over gedeeld.

Suki bevestigde haar zwangerschap in november vorig jaar door met een babybuik op een concert in Mexico te verschijnen. “Ik besloot vandaag iets sprankelends te dragen, omdat ik dacht dat het je zou kunnen afleiden van iets anders dat er aan de hand is”, zei ze toen. “Ik weet niet zeker of het werkt.”

Ontdek meer