Vrijgezelle Zayn Malik op zoek naar 'vollere vrouw'

Karen Luiken-13 januari 2022 om 07:31

Zayn Malik is na zijn breuk met Gigi Hadid single and ready to mingle. De voormalige One Direction-zanger heeft zich aangemeld voor WooPlus, een datingsite die zich richt op vollere vrijgezellen.

Het platform wordt omschreven als een site voor curvy mensen om de liefde te vinden. Zayn noemt zichzelf Zed op de app en geeft aan dat hij in Ottaville (Philadelphia) woont.

Het is niet voor het eerst dat Zayn duidelijk maakt op dames met een maatje meer te vallen. In een interview met Billboard uit 2016 zei hij daar het volgende over: “Ik hou van meisjes die in bepaalde gebieden vol zijn – de mooie gebieden. Ik hou van een vollere vrouw.”

Zayns laatste relatie was met Gigi Hadid, met wie hij ook een dochtertje kreeg. Daarvoor ging hij uit met model Neelam Gill en was hij verloofd met Little Mix-zangeres Perrie Edwards.

Temptations Heikki vader geworden

Karen Luiken-04 oktober 2022 om 05:33

Er is een ‘Temptation Island’-baby geboren. Heikki, die in 2019 samen met zijn ex-vriendin Milou deelnam aan de ultieme relatietest, heeft een dochter gekregen.

De realityster maakt het nieuws bekend via Instagram. Daar deelt hij een foto met zijn kersverse kleine. “She here”, schrijft hij erbij. “Met enorme trots kan ik jullie mededelen dat ik papa ben geworden van een superknap dochtertje Luna.” Moeder en dochter maken het volgens hem goed.

In maart maakte Heikki en zijn nieuwe vriendin Kaylee bekend in verwachting te zijn. Voor Heikki is het nu zijn eerste kindje, voor Kaylee de tweede. Zij heeft ook al een dochter uit een eerdere relatie.

Zien: Nadège in tranen herenigd met de Meilandjes

Dieter Blarinckx-03 oktober 2022 om 20:02

Hartverwarmende beelden op de sociale media van de Meilandjes, want Martien deelde zopas een video waarin ze terug herenigd worden met Nadège. En dat ging gepaard met de nodige traantjes.

De familie Meiland ging nog een laatste keertje naar hun Chateau in Frankrijk om afscheid te nemen van hun oude eigendom én om te kijken hoe het gaat met Nadège. Zij was al vanaf moment één een publieksfavoriet en tussen haar en de Meilandjes ging het niet altijd even goed...

Hun oude huishoudster komt net uit het ziekenhuis wanneer de Meilandjes op het la,dgoed arriveren. Nadège wordt momenteel immers behandeld voor darmkanker. Het werd een blij weerzien met de nodige tranen.

Bekijk de hartverwarmende beelden hieronder:

Ontdek meer