Dit is het afvalgeheim van Rebel Wilson

Karen Luiken-12 januari 2022 om 11:47

Rebel Wilson is maar liefst 35 kilo afgevallen. Zonder gek dieet, zonder sportschool. Hoe ze dat in hemelsnaam gedaan heeft? Ze onthult het in een gesprek met 'Apple Fitness+'.

De ‘Pitch Perfect’-actrice heeft geen drastische dingen hoeven doen om te komen waar ze nu is. Het enige wat ze wél heeft gedaan, is wandelen. Iedere dag een uur lang.

“Ik weet dat ik in een luxe positie zit met de meest geweldige personal trainers om me heen”, zegt Rebel. “Maar ik wil dat jullie weten dat ik vooral heb gewandeld. Dat is gratis. Iedereen kan het en het is veilig.”

De actrice voegt toe dat wandelen voor haar lichaamstype de beste manier is om vet te verliezen. “Mijn grootste tip is om naar buiten te gaan en te lopen. Als je dat een uur kunt doen, is dat het beste. Breng je lichaam gewoon in beweging.”

Ster uit '16 and Pregnant' overleden

Karen Luiken-17 januari 2022 om 09:03

Afschuwelijk nieuws voor de familie van Jordan Cashmyer. De realityster die bekend werd door haar deelname aan het MTV-programma ’16 and Pregnant’, is overleden.

Jordan werd slechts 26 jaar oud. Haar stiefmoeder Jessica meldt haar plotselinge overlijden op Facebook. “Gistereavond kreeg ik een telefoontje dat geen enkele ouder ooit wil. Mijn oudste geliefde dochter Jordan is overleden. Ze was pas 26 jaar oud. Onze harten zijn gebroken. Geen enkele ouder zou ooit een kind moeten verliezen.”

De familie vraagt om rust. “Begrijp alstublieft dat we privacy nodig hebben op dit moment. We zijn omringd door liefde en steun van onze kinderen, kleindochter Lyla en familieleden.”

Jordan deed in 2014 samen met haar toenmalige vriend Derek Taylor mee aan ’16 and Pregnant’. Haar familie was niet blij met de relatie en het koppel raakte nog voor de geboorte van hun dochter Genevieve Shae Taylor dakloos.

Na hun deelname aan de MTV-show gingen Jordan en Derek uit elkaar, om vervolgens in 2015 de voogdij van hun dochter over te dragen aan de moeder van Derek. Twee jaar later werd Jordan gearresteerd voor het bezit van drugs.

Zien: Jonatan trots op tango met zijn papa

Dieter Blarinckx-16 januari 2022 om 21:02

De 21-jarige TikTokker Jonatan Medart trok afgelopen zaterdag zijn stoutste dansschoentjes aan want hij en Bjork dansten de tango. Maar aangezien het de 'Family & Friend'-aflevering was van 'Dancing With The Stars', haalde Medart er voor de gelegenheid zijn vader bij. En die lijkt als twee druppels water op zijn zoon.

Op instagram postte Jonatan zopas een bericht waarin hij zegt trots te zijn op zijn vader: "WAUW! 🤩 WAT BEN IK TROTS OP MIJN PAPA 😘❤️ HIJ IS TOCH ZO EEN LIEVERD 🥰 Op naar de volgende @bjorkgunnarsdottir 😈" staat er te lezen in de caption.

Check de volledige dans onder het instagrambericht:

Ontdek meer