Dit is het afvalgeheim van Rebel Wilson

Karen Luiken-12 januari 2022 om 11:47

Rebel Wilson is maar liefst 35 kilo afgevallen. Zonder gek dieet, zonder sportschool. Hoe ze dat in hemelsnaam gedaan heeft? Ze onthult het in een gesprek met 'Apple Fitness+'.

De ‘Pitch Perfect’-actrice heeft geen drastische dingen hoeven doen om te komen waar ze nu is. Het enige wat ze wél heeft gedaan, is wandelen. Iedere dag een uur lang.

“Ik weet dat ik in een luxe positie zit met de meest geweldige personal trainers om me heen”, zegt Rebel. “Maar ik wil dat jullie weten dat ik vooral heb gewandeld. Dat is gratis. Iedereen kan het en het is veilig.”

De actrice voegt toe dat wandelen voor haar lichaamstype de beste manier is om vet te verliezen. “Mijn grootste tip is om naar buiten te gaan en te lopen. Als je dat een uur kunt doen, is dat het beste. Breng je lichaam gewoon in beweging.”

Stalker van Taylor Swift opgepakt

Karen Luiken-03 juli 2022 om 08:23

Een man is vrijdag opgepakt voor het stalken van Taylor Swift. De 35-jarige Joshua Christian zou meerdere keren huizen van de zangeres hebben bezocht.

In maart is de man naar verluidt Taylors huis in New York binnengedrongen en ook in juni deed hij daar weer een poging. “Je bent dood”, zou hij tijdens zijn laatste bezoekje door de intercom hebben gezegd. “Je houdt haar gevangen en ik moet haar redden.”

Afgelopen vrijdag werd de verdachte opgepakt, een dag later moest hij voor de rechter verschijnen. “De beklaagde is niet alleen herhaaldelijk in het huis van Swift in New York verschenen, maar is ook naar haar huis in Tennessee gereisd”, betoogde een officier toen.

De man heeft een bevel gekregen om uit de buurt van de zangeres te blijven.

Lindsay Lohan is getrouwd

Karen Luiken-03 juli 2022 om 08:06

Lindsay Lohan is officieel van de vrijgezelle markt verdwenen. Het voormalige kindsterretje is getrouwd met haar verloofde Bader Shammas.

De lovebirds gaven elkaar volgens Page Six enkele uren voor Lindsay’s verjaardag het jawoord. Vrijdagavond deelde ze een foto van zichzelf en haar kersverse man op Instagram. “Ik ben de gelukkigste vrouw ter wereld”, schreef ze erbij. “Ik ben zo blij dat jij mijn man bent. Mijn leven en mijn alles. Iedere vrouw zou zich zo elke dag moeten voelen.”

Lindsay ontmoette de in Koeweit geboren financier Bader toen hij in Dubai woonde. De twee verloofden zich in november.

Ontdek meer