Temptations Jaydi laat van zich horen na breuk met Ricky

Karen Luiken-12 januari 2022 om 08:58

Een paar dagen geleden verrasten Jaydi en Ricky van ‘Temptation Island’ al hun volgers met een schokkend nieuwtje. Ze hebben besloten uit elkaar te gaan. Over een duidelijke reden hielden de twee hun lippen stijf op elkaar, maar Jaydi heeft nu toch besloten haar fans wat meer tekst en uitleg te geven.

Jaydi en Ricky leerden elkaar kennen tijdens ‘Temptation Island’. Jaydi deed samen met haar vriend Sonny mee aan het programma, maar viel al snel voor de charmes van de knappe Ricky. Ze ging een relatie met hem aan en was zielsgelukkig. Tot nu.

“Nooit hadden wij verwacht dat we op dit punt zouden komen. Helaas hebben wij beide besloten dat aan ons liefdesavontuur een einde is gekomen”, schreef Jaydi vorige week in een bericht op Instagram.

De realityster kreeg ontzettend veel vragen over de breuk en beantwoordt er nu een paar tijdens een Q&A. Zo vertelt ze onder meer dat het een gezamenlijke beslissing was. “Dit is niet iets wat we hadden gewild, maar het is beter zo. We spreken elkaar nog steeds, hebben absoluut geen ruzie en dat willen we zo houden.”

Het voormalige koppel heeft twee hondjes samen en zal onder meer om die reden contact blijven houden. Ondertussen probeert Jaydi zich sterk te houden. “Ik probeer zoveel mogelijk afleiding te vinden. En gewoon door te gaan met alles waar ik mee bezig was”, schrijft ze. “Tuurlijk zijn er momenten dat ik even moet huilen en mij kut voel, maar dat hoort erbij en ook dat is gewoon oké.”

Dua Lipa één van meest invloedrijke personen

Karen Luiken-18 april 2024 om 07:34- Foto:

Reuters

Dua Lipa verdient dit jaar een plekje op de lijst van het Amerikaanse blad Time met de meest invloedrijkste personen. Er staan er in het totaal honderd op.

‘Ze beweegt zich in een lichtheid in een zware wereld: gedurfd, speels en zelfbewust’, schrijft Times over Dua Lipa. ‘Ze komt bedachtzaam en openhartig op voor de onderdrukten en ontheemden. Ze richtte een invloedrijk redactioneel platform op, Service95, om culturele onderwerpen te bespreken en humanitaire problemen aan te pakken. Ze gelooft in familie, is haar ouders dankbaar en steunt haar broers en zussen.’

De Time 100, zoals de lijst heet, verschijnt elk jaar en toont de honderd meest invloedrijkste personen van het moment. Dat kunnen artiesten zoals Dua Lipa zijn, maar ook wetenschappers, sporters, wereldleiders of politieke figuren.

Naast Dua Lipa staan ook America Ferrera, 21 Savage, Kylie Minogue en Michael J. Fox.

Kit Connor en Rachel Zegler worden Romeo en Juliet

Chelsy Vanlerberghe-16 april 2024 om 14:19

Kit Connor en Rachel Zegler maken hun debuut op Broadway. Kit Connor, die je kan kennen van zijn rol in 'Heartstopper', zal deze herfst in de huid kruipen van Romeo. Rachel Zegler, die onlangs de hoofdrol speelde in de prequel van 'The Hunger Games', speelt zijn geliefde.

'Romeo + Juliet' wordt een moderne versie van het klassieke verhaal van Shakespeare. De musical gaat over de romance van twee jonge Italianen, waarvan hun families in de clinch liggen. In tegenstelling tot het toneelstuk uit 1579, zal deze versie zich richten op de TikTok-generatie. De slogan luidt dan ook: "The youth is fucked." Volgends de makers 'behoort Shakespeare's tijdloze tragedie nu tot een nieuwe generatie aan de rand van de afgrond'.

Ontdek meer