Temptations Jaydi laat van zich horen na breuk met Ricky

Karen Luiken-12 januari 2022 om 08:58

Een paar dagen geleden verrasten Jaydi en Ricky van ‘Temptation Island’ al hun volgers met een schokkend nieuwtje. Ze hebben besloten uit elkaar te gaan. Over een duidelijke reden hielden de twee hun lippen stijf op elkaar, maar Jaydi heeft nu toch besloten haar fans wat meer tekst en uitleg te geven.

Jaydi en Ricky leerden elkaar kennen tijdens ‘Temptation Island’. Jaydi deed samen met haar vriend Sonny mee aan het programma, maar viel al snel voor de charmes van de knappe Ricky. Ze ging een relatie met hem aan en was zielsgelukkig. Tot nu.

“Nooit hadden wij verwacht dat we op dit punt zouden komen. Helaas hebben wij beide besloten dat aan ons liefdesavontuur een einde is gekomen”, schreef Jaydi vorige week in een bericht op Instagram.

De realityster kreeg ontzettend veel vragen over de breuk en beantwoordt er nu een paar tijdens een Q&A. Zo vertelt ze onder meer dat het een gezamenlijke beslissing was. “Dit is niet iets wat we hadden gewild, maar het is beter zo. We spreken elkaar nog steeds, hebben absoluut geen ruzie en dat willen we zo houden.”

Het voormalige koppel heeft twee hondjes samen en zal onder meer om die reden contact blijven houden. Ondertussen probeert Jaydi zich sterk te houden. “Ik probeer zoveel mogelijk afleiding te vinden. En gewoon door te gaan met alles waar ik mee bezig was”, schrijft ze. “Tuurlijk zijn er momenten dat ik even moet huilen en mij kut voel, maar dat hoort erbij en ook dat is gewoon oké.”

Sarah van Soelen niet te zien in docu André Hazes

Karen Luiken-27 juni 2022 om 06:49

Sarah van Soelen verschijnt niet in de documentaire van haar ex André Hazes. Ze heeft geen behoefte om een rol te hebben in het project, zegt ze tegen Shownieuws.

Toen Sarah en André nog samen waren, werkte Sarah en haar familie mee aan de documentaire. Maar nu het eenmaal over is tussen de twee wil ze er niks meer mee te maken hebben.

De exen hebben inmiddels geen contact meer met elkaar. Sarah: “Ik hoop alleen maar dat hij heel erg gelukkig wordt, in welke zin dan ook en met wie dan ook, maar vooral met zichzelf. Dat zou ik heel fijn vinden.”

Ondertussen woont Sarah nog steeds in het huis dat samen met André kocht. "Ik ben er content mee en ik zeg heel eerlijk, ik heb geen kastruimte meer over dus ik ben heel blij dat ik alleen woon."

Lizzo komt op tegen abortuswet en doneert een miljoen!

Dieter Blarinckx-26 juni 2022 om 16:20

De Amerikaanse zangeres Lizzo heeft zich openlijk uitgesproken over de abortuswet die afgelopen week in Amerika onder vuur lag. Ze is ontgoocheld in Amerika en heeft ook besloten een serieuze som te doneren.

Sinds vorige week werd er in de Verenigde Staten beslist dat vrouwen niet meer grondwettelijk recht hebben op een abortus. Een actie die de klok even 150 jaar terugdraait. Zo vindt ook Lizzo, die nu 500.000 dollar van haar aankomende The Special Tour zal doneren aan verschillende abortusorganisaties. De organisatie van haar tour, Live Nation, doet op haar beurt hetzelfde. Zo zal er in totaal maar liefst 1 miljoen dollar gedoneerd worden!

“Het belangrijkste is actie en luide stemmen. Organisaties als Planned Parenthood en Abortion Funds hebben geld nodig om diensten te kunnen blijven aanbieden aan mensen die het meeste worden benadeeld door dit verbod”, aldus Lizzo.

Ontdek meer