Temptations Jaydi laat van zich horen na breuk met Ricky

Karen Luiken-12 januari 2022 om 08:58

Een paar dagen geleden verrasten Jaydi en Ricky van ‘Temptation Island’ al hun volgers met een schokkend nieuwtje. Ze hebben besloten uit elkaar te gaan. Over een duidelijke reden hielden de twee hun lippen stijf op elkaar, maar Jaydi heeft nu toch besloten haar fans wat meer tekst en uitleg te geven.

Jaydi en Ricky leerden elkaar kennen tijdens ‘Temptation Island’. Jaydi deed samen met haar vriend Sonny mee aan het programma, maar viel al snel voor de charmes van de knappe Ricky. Ze ging een relatie met hem aan en was zielsgelukkig. Tot nu.

“Nooit hadden wij verwacht dat we op dit punt zouden komen. Helaas hebben wij beide besloten dat aan ons liefdesavontuur een einde is gekomen”, schreef Jaydi vorige week in een bericht op Instagram.

De realityster kreeg ontzettend veel vragen over de breuk en beantwoordt er nu een paar tijdens een Q&A. Zo vertelt ze onder meer dat het een gezamenlijke beslissing was. “Dit is niet iets wat we hadden gewild, maar het is beter zo. We spreken elkaar nog steeds, hebben absoluut geen ruzie en dat willen we zo houden.”

Het voormalige koppel heeft twee hondjes samen en zal onder meer om die reden contact blijven houden. Ondertussen probeert Jaydi zich sterk te houden. “Ik probeer zoveel mogelijk afleiding te vinden. En gewoon door te gaan met alles waar ik mee bezig was”, schrijft ze. “Tuurlijk zijn er momenten dat ik even moet huilen en mij kut voel, maar dat hoort erbij en ook dat is gewoon oké.”

Daniel Radcliffe heeft nieuwe grote rol beet

Dieter Blarinckx-18 januari 2022 om 21:16

Hij zal voor velen altijd Harry Potter blijven, maar toch heeft acteur Daniel Radcliffe een nieuwe grote rol beet. De inmiddels 32-jarige Britse acteur kruipt binnenkort in de huid van muzikant Weird Al Yankovic. Dat werd begin deze week bekendgemaakt.

‘Weird: The Al Yankovic Story’, vertelt het verhaal van de bekende zanger rond de tijd dat hij zijn eerste grote hits ‘Eat It’ en ‘Like a Surgeon’ maakte, maar ook zijn celebrity-affaires en extravagante levensstijl komen aan bod. Opnames zullen al starten in februari.

Waar en wanneer de film net te zien zal zijn, is helaas nog niet geweten, dus stay tuned!

'Riverdale'-ster eerlijk over toxic zelfbeeld

Karen Luiken-18 januari 2022 om 17:03

Lili Reinhart heeft de afgelopen maanden geworsteld met obsessieve gedachten over haar lichaam en gewicht. Dat laat de ‘Riverdale’-ster weten in een aantal eerlijke berichten op social media.

“Het is behoorlijk ernstig”, schrijft Lili over haar struggles. “Ik wil een moment nemen om me kwetsbaar op te stellen en dit te delen in de hoop dat mensen die hier ook mee kampen, zich niet alleen voelen."

De 25-jarige actrice laat weten dat haar problemen met haar lichaamsbeeld zijn verergerd door het Hollywood-leventje. “Het is een uitdaging om met liefde naar je lichaam te kijken in plaats van met kritiek. Het is een oefening die ik nog steeds aan het leren ben. Ik had nooit verwacht dat het werken in deze industrie, die zo geobsedeerd is door vrouwenlichamen en gewicht, zoveel problemen zou kunnen veroorzaken met mijn eigen lichaamsacceptatie en positiviteit. Maar het is wel zo.”

Lili zou willen dat ze niet was opgegroeid in een tijd waarin slanke vrouwen met kleine maatjes het ideaalbeeld vormen. “Ik heb in de spiegel gekeken en mijn huid strak naar achteren getrokken om te zien hoe ik eruit ‘zou’ moeten zien. Het is pijnlijk om te bedenken dat honderden miljoenen zich zorgen maken over hun lichaam.”

Hoewel Lili blij is dat haar lijf haar al 25 jaar een trouwe dienst bewijst, had ze gehoopt er meer van te kunnen houden. “Ik weet dat ik niet de enige ben met deze giftige manier van denken over mijn lichaam. Het is hartverscheurend dat dit gevoel door zovelen van ons wordt begrepen. Laten we er over praten. Normaliseer het. Leef mee met anderen.”

Ontdek meer