Regisseur 'Spider-Man' gaat zesde 'Final Destination' maken

Karen Luiken-12 januari 2022 om 08:27

De nostalgische ‘Final Destination’-reeks krijgt er een nieuwe titel bij. De film wordt volgens Variety ontwikkeld voor HBO Max en zal worden gemaakt door niemand minder dan Jon Watts, de regisseur die ook verantwoordelijk was voor de grote hit ‘Spider-Man: No Way Home’.

De regisseur gaat voor de film samenwerken met zijn vrouw Dianne McGunigle en de oude producenten van ‘Final Destination’ Craig Perry en Sheila Hanahan Taylor. “Dianne en ik zijn vanaf het begin groot fan van ‘Final Destination’”, zegt Jon Watts in een verklaring. “Dus om samen met het originele team een handje te helpen bij het bedenken van een nieuw verhaal, wordt zowel leuk als spannend.”

De allereerste ‘Final Destination’ kwam in 2000 uit en werd een groot succes. Daarna volgden er nog vier, met de laatste in 2011. In elke film ontsnapt een groep jonge mensen aan een afschuwelijke dood, om vervolgens toch één voor één te sterven in een reeks bizarre ongelukken.

Opnames ‘Black Panther: Wakanda Forever’ terug gestart

Dieter Blarinckx-16 januari 2022 om 08:59

Goed nieuws voor de Marvelfanaten onder jullie want Marvel & Disney hebben laten weten dat de opnames van de sequel op de monsterhit ‘Black Panther’, ‘Wakanda Forever’, terug gestart zijn. Actrice Letitia Wright, die in de film de zus van de overleden hoofdrolspeler Chadwick Boseman speelt, keert terug in een belangrijkere rol. Er gaan zelfs roddels de ronde dat Marvel van plan is om haar de fakkel te laten overnemen van haar broer.

De productie werd meermaals stopgezet door de opflakkering van het coronavirus, maar als alles vanaf nu goed verloopt, zou de film dit najaar nog in de zalen te zien zijn.

‘Encanto’ kent grootste hit sinds ‘Let It Go’!

Dieter Blarinckx-15 januari 2022 om 10:15

‘Encanto’, de gloednieuwe animatiefilm van Disney, heeft een zotte hit beet met ‘We Don’t Talk About Bruno’. Het lied is zelfs hét populairste lied sinds ‘Let It Go’ uit Frozen. En dat wil wel al wat zeggen…

‘We Don't Talk About Bruno’ staat zo plots naast Adele en Lil Nas X in de Billboard Hot 100. Ook op Spotify is het één van de meest gestreamde tracks van het moment, om over TikTok maar te zwijgen…

De muziek werd geschreven door Lin Manuel Miranda, die ook de muziek van ‘Moana’ en ‘Hamilton’ schreef. Momenteel werkt Miranda aan de soundtrack van de opkomende film ‘The Little Mermaid’.

Beluister ‘We Don’t Talk About Bruno’ hier:

Ontdek meer