Regisseur 'Spider-Man' gaat zesde 'Final Destination' maken

Karen Luiken-12 januari 2022 om 08:27

De nostalgische ‘Final Destination’-reeks krijgt er een nieuwe titel bij. De film wordt volgens Variety ontwikkeld voor HBO Max en zal worden gemaakt door niemand minder dan Jon Watts, de regisseur die ook verantwoordelijk was voor de grote hit ‘Spider-Man: No Way Home’.

De regisseur gaat voor de film samenwerken met zijn vrouw Dianne McGunigle en de oude producenten van ‘Final Destination’ Craig Perry en Sheila Hanahan Taylor. “Dianne en ik zijn vanaf het begin groot fan van ‘Final Destination’”, zegt Jon Watts in een verklaring. “Dus om samen met het originele team een handje te helpen bij het bedenken van een nieuw verhaal, wordt zowel leuk als spannend.”

De allereerste ‘Final Destination’ kwam in 2000 uit en werd een groot succes. Daarna volgden er nog vier, met de laatste in 2011. In elke film ontsnapt een groep jonge mensen aan een afschuwelijke dood, om vervolgens toch één voor één te sterven in een reeks bizarre ongelukken.

Dus zó werd het zinken in 'Titanic' gefilmd!

Dieter Blarinckx-01 juli 2022 om 19:20

Eén van de meest succesvolle en impressionante films tot op vandaag, blijft toch wel de kaskraker 'Titanic' uit 1997. Maar wat velen zich nog steeds afvragen is hoe ze net de zinkscènes gefilmd hebben. En daar is nu een simpel antwoord op!

Het YouTube-kanaal StudioBinder postte onlangs een video waarin duidelijk en simpel wordt uitgelegd hoe regisseur James Cameron de verschillende zinkscènes net filmde en in beeld bracht.

Wat velen onder jullie bijvoorbeeld al niet wisten is dat Cameron een praktisch exacte replica bouwde van het schip, dat zelfs in een helling in het water geplaatst kon worden om zo echt te zinken!

Benieuwd naar meer? Check dan zeker de video hieronder:

Levi's heeft verrassing voor Minions-fans

Karen Luiken-01 juli 2022 om 08:19

Vanaf vandaag draait de nieuwe ‘Minions’-film in de bioscopen en dat moet natuurlijk gevierd worden. Omdat Levi’s maar al te graag meedoet aan het feestje, brengt het merk speciaal voor fans van de gele poppetjes een zomerse collectie uit.

De samenwerking tussen Levi’s en ‘Minions’ bevat een reeks originele pins en patches die geïnspireerd zijn op stijlen uit de jaren ’70 en ’80. Je kunt ze op je favoriete jeans bevestigen, jasje, shirt of trui.

"Zoals elke volger van de ‘Minion’s-films weet, zijn Minions leuk, oneerbiedig en echt iconisch. Net als Levi's zijn ze allebei direct herkenbaar en geliefd over de hele wereld”, zegt Karen Riley-Grant van Levi’s. “Het idee achter de samenwerking was dus om deze twee iconen samen te brengen voor een beetje ondeugend plezier. Wat is een betere manier om jouw Levi's jeans te personaliseren dan met een beetje creatieve Minions chaos?"

De pins en patches zijn vanaf nu verkrijgbaar bij de Levi’s Tailor Shop op de Meir in Antwerpen.

1
2
3

Ontdek meer