Negentiende seizoen Grey's Anatomy aangekondigd

Karen Luiken-12 januari 2022 om 07:37

De bekende ziekenhuisserie ‘Grey’s Anatomy’ krijgt er wéér een seizoen bij. Zender ABC heeft de show volgens The Hollywood Reporter vernieuwd voor een negentiende seizoen. Zelfs hoofdrolspeelster Ellen Pompeo keert terug, ondanks de hints die ze eerder gaf waaruit bleek dat ze mogelijk zou stoppen.

Het nieuws zal voor veel fans als een grote verrassing komen. Het was namelijk lange tijd de vraag of Ellen Pompeo, verantwoordelijk voor de rol van het hoofdpersonage Meredith Grey, na het achttiende seizoen nog door zou willen gaan. Ze gaf eerder immers aan dat ze al jaren probeerde te stoppen, maar dat de sterke relaties met het netwerk haar telkens motiveerden om te blijven. En da’s maar goed ook, want de makers van de ziekenhuisserie willen niet door zonder de actrice.

Behalve Ellen Pompeo keren ook andere originele sterren zoals Chandra Wilson (Miranda Bailey) en James Pickens Jr. (Richard Webber) terug voor het negentiende seizoen. De nieuwe afleveringen zullen vanaf eind dit jaar te zien zijn op ABC.

Fan van 'Bridgerton'? Dan is deze nieuwe serie iets voor jou!

Dieter Blarinckx-03 juli 2022 om 19:22

Heb je de eerste twee seizoenen van ‘Bridgerton’ ook zo zitten bingen? Dan hebben we nu misschien wel een nieuwe Netflix-addiction want binnenkort dropt namelijk het nieuwe kostuumdrama ‘Die Kaiserin’!

Deze gloednieuwe serie draait rond één van de meest befaamde keizerinnen ooit, Sisi. Het verhaal gaat over de hertogin en prinses van Beieren en speelt zich af in de tweede helft van 1800. Elisabeth, bijgenaamd Sisi, trouwde met keizer Frans Jozef, waardoor ze keizerin van Oostenrijk werd.

“In het Oostenrijk van de 19e eeuw staat de liefde van de passievolle en rebelse Sisi en keizer Franz Joseph onder druk door intriges en machtsstrijd aan het Weense hof”, klinkt het bij Netflix.

Naast een trailer dropte Netflix ook alvast een releasedatum: 29 september!

Nieuwe afleveringen 'Stranger Things' laten Netflix crashen

Karen Luiken-02 juli 2022 om 05:51

De langverwachte release van de laatste twee afleveringen van het vierde seizoen van ‘Stranger Things’ hebben voor problemen gezorgd bij Netflix. De streamingsdienst lag er vrijdag korte tijd uit nadat het slotstuk live ging.

Het vierde seizoen van ‘Stranger Things’ is opgedeeld in twee delen. De eerste zeven afleveringen verschenen een paar weken terug al op Netflix, de laatste twee volgden gisteren. Fans zaten daar duidelijk met smart op te wachten, want toen de afleveringen eindelijk online werden gezet, kampte de streamingsdienst met een flinke error.

Wereldwijd keken er tegelijkertijd zóveel mensen naar, dat er een storing ontstond bij Netflix. Gebruikers kregen een melding te zien dat de pagina niet werkte. Het enige wat ze konden doen, was later terugkeren om het opnieuw te proberen.

Ontdek meer