Negentiende seizoen Grey's Anatomy aangekondigd

Karen Luiken-12 januari 2022 om 07:37

De bekende ziekenhuisserie ‘Grey’s Anatomy’ krijgt er wéér een seizoen bij. Zender ABC heeft de show volgens The Hollywood Reporter vernieuwd voor een negentiende seizoen. Zelfs hoofdrolspeelster Ellen Pompeo keert terug, ondanks de hints die ze eerder gaf waaruit bleek dat ze mogelijk zou stoppen.

Het nieuws zal voor veel fans als een grote verrassing komen. Het was namelijk lange tijd de vraag of Ellen Pompeo, verantwoordelijk voor de rol van het hoofdpersonage Meredith Grey, na het achttiende seizoen nog door zou willen gaan. Ze gaf eerder immers aan dat ze al jaren probeerde te stoppen, maar dat de sterke relaties met het netwerk haar telkens motiveerden om te blijven. En da’s maar goed ook, want de makers van de ziekenhuisserie willen niet door zonder de actrice.

Behalve Ellen Pompeo keren ook andere originele sterren zoals Chandra Wilson (Miranda Bailey) en James Pickens Jr. (Richard Webber) terug voor het negentiende seizoen. De nieuwe afleveringen zullen vanaf eind dit jaar te zien zijn op ABC.

Zien: Marvel dropt eerste trailer van ‘Moon Knight’

Dieter Blarinckx-18 januari 2022 om 07:07

Disney & Marvel hebben afgelopen nacht de eerste trailer, poster en releasedatum van de gloednieuwe serie ‘Moon Knight’ gedropt.

De nieuwe serie - die trouwens te streamen zal zijn via Disney+ - focust op het verhaal van de doodgewone museummedewerker Steven Grant, gespeeld door Oscar Isaac. Hij ontdekt dat hij een dissociatieve identiteitsstoornis heeft en eigenlijk ook de superheld Marc Spector alias Moon Knight is.

Vanaf 30 maart kan je zijn gloednieuwe avontuur volgen via Disney+.

Check de trailer en poster hier:

'The Santa Clause' krijgt serie op Disney+

Dieter Blarinckx-15 januari 2022 om 09:51

Hoewel Kerstmis nu toch al enkele weken achter ons ligt, heeft Disney aangekondigd dat niemand minder dan Tim Allen binnenkort zijn rol als Scott Calvin zal hernemen voor een serie rond ‘The Santa Clause’! De productie zou al in maart starten.

De serie gaat verder op de originele trilogie en volgt Scott, die zich realiseert dat hij niet voor eeuwig de Kerstman kan blijven. Zo zal hij in de serie op zoek gaan naar een waardige vervanger, iemand die het waardig is om de mantel van de Kerstman te dragen.

De eerste film ‘The Santa Clause’ uit ’94 was een énorm succes en blijft tot op vandaag nog een echte kerstklassieker bij jong en oud.

Naar alle waarschijnlijkheid zal de nieuwe serie vanaf de winter van 2022 te streamen zijn via Disney+.

Ontdek meer