'Assassin’s Creed' komt naar de Nintendo Switch!

Dieter Blarinckx-12 januari 2022 om 07:12

Goed nieuws voor de gamers onder jullie, want Ubisoft heeft aangekondigd dat een van de meest geliefde spellen ter wereld binnenkort naar de Nintendo Switch komt! Vanaf 17 februari kan je immers de hele Ezio-saga herbeleven in ‘Assassin’s Creed: The Ezio Collection’ op je Nintendo Switch.

‘Assassin’s Creed: The Ezio Collection’ bevat de drie verhalen waarin we de legendarische assassijn Ezio Auditore volgen. Het gaat om Assassin's Creed II, Brotherhood en Revelations. Een paar jaar geleden kwam 'The Ezio Collection' al in een geremasterde versie uit voor PS4, maar de Nintendo Switch bleef nog uit. Tot nu...

Vanaf 17 februari neemt Ezio je dus mee op zijn avonturen. Een prijs is helaas nog niet bekend. Check de trailer hieronder:

Populaire game ‘Farmville’ verkocht voor recordbedrag!

Dieter Blarinckx-13 januari 2022 om 19:35

De grootste en duurste overname van een game ooit, dat record staat op naam van de game ‘Farmville’. Take-Two Interactive, de holding achter de ‘Grand Theft Auto’-franchise, heeft de maker van ‘Farmville', Zynga, opgekocht voor een recordbedrag van 11,2 miljard euro!

‘FarmVille’ bestaat al sinds 2009 en was een populaire game waarin je een eigen boerderij moest beheren. Op zijn piek werd de game zelfs door 84 miljoen mensen per maand gespeeld via Facebook. Vanaf 2020 werd de game niet langer ondersteund.

Wat er nu met Zynga, de makers van ‘Farmville’ zal gebeuren, is nog niet geweten.

'Hogwarts Legacy' komt er toch sneller dan verwacht

Dieter Blarinckx-09 januari 2022 om 11:15

Gamers, deze is voor jullie! Want als we de laatste roddels mogen geloven, zou de langverwachte open wereld ‘Harry Potter’-game, ‘Hogwarts Legacy’, er toch vroeger komen dan verwacht. Volgens een vacature die zopas online werd geplaatst, zit de game in zijn laatste fase.

Avalanche Software, de producent achter de game, is momenteel op zoek naar een Localization Producer. Dat wil zeggen dat dat de game zal worden aangepast voor anderstalige markten. Dat is de laatste stap in het proces van zo’n game. De ontwikkeling van 'Hogwarts Legacy' zit er dus bijna op!

Gezien het feit dat ‘Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore’ eerst nog zal uitkomen in april, wordt de game vrijwel meteen daarna verwacht.

Stay tuned muggles!

Ontdek meer