Dit is-ie dan: de baby daddy van EOTB-ster Sharon

Karen Luiken-03 augustus 2021 om 07:11

Het is nu een paar maanden geleden dat Sharon Ipema wereldkundig maakte zwanger te zijn van haar eerste kindje. Ze deelde foto’s van haar buik, maakte het geslacht bekend en gaf regelmatig updates. De enige informatie die ze achterwege hield, was wie de baby daddy is. Maar daar maakt de 'Ex On The Beach: Double Dutch'-ster nú verandering in.

Vier maanden terug schreef Sharon de volgende tekst op Instagram: ‘God has blessed me with a beautiful baby on the way’. Daarbij deelde ze een foto van zichzelf en haar babybuik, met daarbij een echo in haar hand. De boodschap was duidelijk: ze zou een kindje krijgen. Maar van wie? Die vraag is met een nieuw kiekje op het social media-platform eindelijk beantwoord. Sharon heeft een foto van haar vriend gedeeld.

Een naam krijgen we niet, een tag helaas ook niet. Maar je weet wat ze zeggen: beelden zeggen soms meer dan duizend woorden. Dus mensen, maak kennis met Sharons baby daddy! Dit is hem dan.

Zien: Shawn Mendes gaat tegen de grond op instagram

Dieter Blarinckx-23 januari 2022 om 09:15

De Canadese zanger Shawn Mendes is niet vies van een hike tussen de bergen in de Hollywood Hills, maar dat verloopt niet altijd vlekkeloos. In zijn laatste post op insta zien we immers hoe de 23-jarige zanger tegen de vlakte gaat bij het afdalen van een helling.

Gelukkig mankeerde hij niets, en bleef zijn killer body ongedeerd.

Check zijn video hier:

Zien: emotionele Adele cancelt tournee

Dieter Blarinckx-22 januari 2022 om 08:39

De Britse zangeres Adele begon normaal aan haar tournee, maar in haar laatste video zit ze even emotioneel samen met haar volgers.

In de video op insta vertelt ze openlijk over haar gevoelens en zegt ze dat ze - met spijt in het hart - haar shows zal annuleren. Volgens haar is de show helemaal niet klaar, is ze zelf niet klaar om terug op het podium te staan en is ze er niet meer zeker van of het een show is die ‘“waardig” genoeg is. Daarnaast is de helft van haar crew uitgevallen door COVID, waardoor ze natuurlijk veel vertraging hebben opgelopen.

Tickethouders zullen persoonlijk op de hoogte gebracht worden via mail.

Bekijk de emotionele video hier:

Ontdek meer