Dit is-ie dan: de baby daddy van EOTB-ster Sharon

Karen Luiken-03 augustus 2021 om 07:11

Het is nu een paar maanden geleden dat Sharon Ipema wereldkundig maakte zwanger te zijn van haar eerste kindje. Ze deelde foto’s van haar buik, maakte het geslacht bekend en gaf regelmatig updates. De enige informatie die ze achterwege hield, was wie de baby daddy is. Maar daar maakt de 'Ex On The Beach: Double Dutch'-ster nú verandering in.

Vier maanden terug schreef Sharon de volgende tekst op Instagram: ‘God has blessed me with a beautiful baby on the way’. Daarbij deelde ze een foto van zichzelf en haar babybuik, met daarbij een echo in haar hand. De boodschap was duidelijk: ze zou een kindje krijgen. Maar van wie? Die vraag is met een nieuw kiekje op het social media-platform eindelijk beantwoord. Sharon heeft een foto van haar vriend gedeeld.

Een naam krijgen we niet, een tag helaas ook niet. Maar je weet wat ze zeggen: beelden zeggen soms meer dan duizend woorden. Dus mensen, maak kennis met Sharons baby daddy! Dit is hem dan.

Hailey Bieber ontkent dat Justin haar mishandelt

Karen Luiken-20 september 2021 om 06:44

Er gaat al een tijdje een gerucht rond dat Justin Bieber zijn vrouw Hailey slecht zou behandelen en haar zelfs zou hebben mishandeld. Maar in tegenstelling tot wat veel mensen misschien denken, is The Biebs juist hartstikke goed voor zijn grote liefde. Van mishandeling is absoluut geen sprake, laat Hailey weten in een podcast van Demi Lovato.

“Er doen zoveel verhalen de ronde over mij, over hem, over ons samen”, aldus het model. “Justin zou niet aardig tegen mij zijn en me mishandelen. Hier klopt helemaal niks van. Het tegenovergestelde is juist waar.”

Hailey noemt Justin haar beste vriend en is ontzettend blij dat ze met iemand is die haar iedere dag speciaal laat voelen. “We zijn nog nooit zo geobsedeerd door elkaar geweest en hebben veel plezier samen.”

Temptations Demi weer gelukkig in de liefde

Karen Luiken-19 september 2021 om 12:42

Demi Rutting heeft een nieuw liefje. De brunette die twee jaar geleden met haar toenmalige vriend Sidney Bout meedeed aan ‘Temptation Island’, is samen met ene Daan Raijmakers. Via Instagram maakt ze haar rela official.

De ultieme relatietest (lees: Temptation Island) heeft in 2019 niet goed uitgepakt voor Demi en Sidney. Kort na het programma besloten ze een punt achter hun relatie te zetten. De perfecte match die zij niet voor elkaar leken te zijn, lijkt Demi nu wel te hebben gevonden bij haar nieuwe vriend. “Ik ben voor hem gevallen doordat ik op zo’n bizar goed en fijn niveau met hem kan communiceren”, zegt Demi tegen LoveReality. “Ik kan alles met hem bespreken en voel me in de zes maanden dat ik hem ken zo ontzettend op mijn gemak bij hem.”

De twee hebben elkaar leren kennen via Instagram. “Ik voel me heel erg tot hem aangetrokken”, vervolgt Demi. “Hij is heel erg bezig met mindset en gezondheid en dat is precies waar ik nu ook mee bezig ben. Het was niet de planning, maar we zijn heel spontaan naar elkaar toegegroeid en zijn nu echt samen.”

Ontdek meer