Dit 'Temptation Island'-koppel is uit elkaar

Karen Luiken-03 augustus 2021 om 07:04

Het laatste seizoen van ‘Temptation Island’ was een heftige. Er waren maar weinig koppels die de ultieme relatietest overleefden. Na de break-ups tussen Gregory & Karina en Sonny & Jade is er nu nóg een stel dat er een punt achter heeft gezet. Kevin en Eva zijn niet langer samen.

Kevin en Eva waren er niet vanaf de start van ‘Temptation Island’ bij. Ze vervingen Soleris en Gulcin, die ervandoor gingen omdat ze zich verloofden. Heel makkelijk hadden Kevin en Eva het niet. De verleidingen waren groot en het was aan het einde van de show nog maar de vraag of de twee elkaar vertrouwden. Toch hielden ze hun relatie na de opnames in stand. Tot nu.

Eva bevestigt tegenover Juice Channel dat het over is en vertelt daar ook meteen bij dat zij de oorzaak van de breuk is. “Het klopt inderdaad dat wij uit elkaar zijn. Ik heb een aantal fouten gemaakt waardoor onze wegen helaas moesten scheiden. We sluiten niet uit dat het nooit meer goed komt, maar op dit moment hebben we even tijd en rust voor onszelf nodig”, aldus de blondine.

Hailey Bieber ontkent dat Justin haar mishandelt

Karen Luiken-20 september 2021 om 06:44

Er gaat al een tijdje een gerucht rond dat Justin Bieber zijn vrouw Hailey slecht zou behandelen en haar zelfs zou hebben mishandeld. Maar in tegenstelling tot wat veel mensen misschien denken, is The Biebs juist hartstikke goed voor zijn grote liefde. Van mishandeling is absoluut geen sprake, laat Hailey weten in een podcast van Demi Lovato.

“Er doen zoveel verhalen de ronde over mij, over hem, over ons samen”, aldus het model. “Justin zou niet aardig tegen mij zijn en me mishandelen. Hier klopt helemaal niks van. Het tegenovergestelde is juist waar.”

Hailey noemt Justin haar beste vriend en is ontzettend blij dat ze met iemand is die haar iedere dag speciaal laat voelen. “We zijn nog nooit zo geobsedeerd door elkaar geweest en hebben veel plezier samen.”

Temptations Demi weer gelukkig in de liefde

Karen Luiken-19 september 2021 om 12:42

Demi Rutting heeft een nieuw liefje. De brunette die twee jaar geleden met haar toenmalige vriend Sidney Bout meedeed aan ‘Temptation Island’, is samen met ene Daan Raijmakers. Via Instagram maakt ze haar rela official.

De ultieme relatietest (lees: Temptation Island) heeft in 2019 niet goed uitgepakt voor Demi en Sidney. Kort na het programma besloten ze een punt achter hun relatie te zetten. De perfecte match die zij niet voor elkaar leken te zijn, lijkt Demi nu wel te hebben gevonden bij haar nieuwe vriend. “Ik ben voor hem gevallen doordat ik op zo’n bizar goed en fijn niveau met hem kan communiceren”, zegt Demi tegen LoveReality. “Ik kan alles met hem bespreken en voel me in de zes maanden dat ik hem ken zo ontzettend op mijn gemak bij hem.”

De twee hebben elkaar leren kennen via Instagram. “Ik voel me heel erg tot hem aangetrokken”, vervolgt Demi. “Hij is heel erg bezig met mindset en gezondheid en dat is precies waar ik nu ook mee bezig ben. Het was niet de planning, maar we zijn heel spontaan naar elkaar toegegroeid en zijn nu echt samen.”

Ontdek meer