Dit 'Temptation Island'-koppel is uit elkaar

Karen Luiken-03 augustus 2021 om 07:04

Het laatste seizoen van ‘Temptation Island’ was een heftige. Er waren maar weinig koppels die de ultieme relatietest overleefden. Na de break-ups tussen Gregory & Karina en Sonny & Jade is er nu nóg een stel dat er een punt achter heeft gezet. Kevin en Eva zijn niet langer samen.

Kevin en Eva waren er niet vanaf de start van ‘Temptation Island’ bij. Ze vervingen Soleris en Gulcin, die ervandoor gingen omdat ze zich verloofden. Heel makkelijk hadden Kevin en Eva het niet. De verleidingen waren groot en het was aan het einde van de show nog maar de vraag of de twee elkaar vertrouwden. Toch hielden ze hun relatie na de opnames in stand. Tot nu.

Eva bevestigt tegenover Juice Channel dat het over is en vertelt daar ook meteen bij dat zij de oorzaak van de breuk is. “Het klopt inderdaad dat wij uit elkaar zijn. Ik heb een aantal fouten gemaakt waardoor onze wegen helaas moesten scheiden. We sluiten niet uit dat het nooit meer goed komt, maar op dit moment hebben we even tijd en rust voor onszelf nodig”, aldus de blondine.

Zien: emotionele Adele cancelt tournee

Dieter Blarinckx-22 januari 2022 om 08:39

De Britse zangeres Adele begon normaal aan haar tournee, maar in haar laatste video zit ze even emotioneel samen met haar volgers.

In de video op insta vertelt ze openlijk over haar gevoelens en zegt ze dat ze - met spijt in het hart - haar shows zal annuleren. Volgens haar is de show helemaal niet klaar, is ze zelf niet klaar om terug op het podium te staan en is ze er niet meer zeker van of het een show is die ‘“waardig” genoeg is. Daarnaast is de helft van haar crew uitgevallen door COVID, waardoor ze natuurlijk veel vertraging hebben opgelopen.

Tickethouders zullen persoonlijk op de hoogte gebracht worden via mail.

Bekijk de emotionele video hier:

Contact tussen Amy en K3 verwaterd

Karen Luiken-19 januari 2022 om 07:41

Van de band die Amy met Hanne en Marthe opbouwde tijdens ‘K2 zoekt K3’ is niet veel meer over. In een gesprek met HLN vertelt de verliezende finalist dat ze de zangeressen nauwelijks nog spreekt.

Amy geeft toe dat ze Hanne, Marthe en het gloednieuwe K3’tje Julia na de finale slechts een enkele keer heeft gesproken via Instagram. “Ik heb Julia gisteren toevallig een berichtje gestuurd, maar ik denk dat ze ondertussen een nieuw nummer heeft.”

En ook van Studio100 hoort Amy weinig. Ze had gehoopt op een nieuwe job bij het entertainmentbedrijf, maar daar is helaas (nog) geen sprake van. “Gertje heeft mij geen bericht gestuurd, maar hij mag dat nog steeds doen.”

Wel zegt Amy dat er andere leuke dingen op de planning staan. “Daar kan ik nog niet te veel over zeggen.”

Ontdek meer