Netflix komt met docu over de gevaren van Tinder

Karen Luiken-11 januari 2022 om 16:42

Eén simpele swipe op Tinder kan je complete leven omgooien. Op een goede manier – bijvoorbeeld als je de liefde van je leven ontmoet – maar ook op een slechte. In de gloednieuwe Netflix-documentaire ‘The Tinder Swindler’ wordt de keerzijde van de datingapp op een schokkende manier uitgelicht.

In de docu wordt het verhaal verteld van Cecilie, een vrouw die haar oren (en ogen) niet kan geloven als ze op Tinder matcht met een knappe biljonair. Hoewel hij in eerste instantie de man van haar dromen lijkt te zijn, verandert het sprookje al snel in een ware nachtmerrie wanneer ze ontdekt dat de zakenman niet is wie hij beweert te zijn. Maar het is al te laat. Hij heeft alles van haar afgenomen.

Cecilie laat het er niet bij zitten en gaat op zoek naar andere slachtoffers van deze mysterieuze man. Ze wil er met vereende krachten voor kunnen zorgen dat de ‘Twinder Swindler’ eindelijk zijn verdiende match krijgt.

De docu komt van de hand van de makers van ‘Don’t F*ck With Cats’. De trailer check je hieronder. Het complete eindresultaat is vanaf 2 februari beschikbaar op Netflix.

Zien: Marvel dropt eerste trailer van ‘Moon Knight’

Dieter Blarinckx-18 januari 2022 om 07:07

Disney & Marvel hebben afgelopen nacht de eerste trailer, poster en releasedatum van de gloednieuwe serie ‘Moon Knight’ gedropt.

De nieuwe serie - die trouwens te streamen zal zijn via Disney+ - focust op het verhaal van de doodgewone museummedewerker Steven Grant, gespeeld door Oscar Isaac. Hij ontdekt dat hij een dissociatieve identiteitsstoornis heeft en eigenlijk ook de superheld Marc Spector alias Moon Knight is.

Vanaf 30 maart kan je zijn gloednieuwe avontuur volgen via Disney+.

Check de trailer en poster hier:

'The Santa Clause' krijgt serie op Disney+

Dieter Blarinckx-15 januari 2022 om 09:51

Hoewel Kerstmis nu toch al enkele weken achter ons ligt, heeft Disney aangekondigd dat niemand minder dan Tim Allen binnenkort zijn rol als Scott Calvin zal hernemen voor een serie rond ‘The Santa Clause’! De productie zou al in maart starten.

De serie gaat verder op de originele trilogie en volgt Scott, die zich realiseert dat hij niet voor eeuwig de Kerstman kan blijven. Zo zal hij in de serie op zoek gaan naar een waardige vervanger, iemand die het waardig is om de mantel van de Kerstman te dragen.

De eerste film ‘The Santa Clause’ uit ’94 was een énorm succes en blijft tot op vandaag nog een echte kerstklassieker bij jong en oud.

Naar alle waarschijnlijkheid zal de nieuwe serie vanaf de winter van 2022 te streamen zijn via Disney+.

Ontdek meer