Netflix komt met docu over de gevaren van Tinder

Karen Luiken-11 januari 2022 om 16:42

Eén simpele swipe op Tinder kan je complete leven omgooien. Op een goede manier – bijvoorbeeld als je de liefde van je leven ontmoet – maar ook op een slechte. In de gloednieuwe Netflix-documentaire ‘The Tinder Swindler’ wordt de keerzijde van de datingapp op een schokkende manier uitgelicht.

In de docu wordt het verhaal verteld van Cecilie, een vrouw die haar oren (en ogen) niet kan geloven als ze op Tinder matcht met een knappe biljonair. Hoewel hij in eerste instantie de man van haar dromen lijkt te zijn, verandert het sprookje al snel in een ware nachtmerrie wanneer ze ontdekt dat de zakenman niet is wie hij beweert te zijn. Maar het is al te laat. Hij heeft alles van haar afgenomen.

Cecilie laat het er niet bij zitten en gaat op zoek naar andere slachtoffers van deze mysterieuze man. Ze wil er met vereende krachten voor kunnen zorgen dat de ‘Twinder Swindler’ eindelijk zijn verdiende match krijgt.

De docu komt van de hand van de makers van ‘Don’t F*ck With Cats’. De trailer check je hieronder. Het complete eindresultaat is vanaf 2 februari beschikbaar op Netflix.

Fan van 'Bridgerton'? Dan is deze nieuwe serie iets voor jou!

Dieter Blarinckx-03 juli 2022 om 19:22

Heb je de eerste twee seizoenen van ‘Bridgerton’ ook zo zitten bingen? Dan hebben we nu misschien wel een nieuwe Netflix-addiction want binnenkort dropt namelijk het nieuwe kostuumdrama ‘Die Kaiserin’!

Deze gloednieuwe serie draait rond één van de meest befaamde keizerinnen ooit, Sisi. Het verhaal gaat over de hertogin en prinses van Beieren en speelt zich af in de tweede helft van 1800. Elisabeth, bijgenaamd Sisi, trouwde met keizer Frans Jozef, waardoor ze keizerin van Oostenrijk werd.

“In het Oostenrijk van de 19e eeuw staat de liefde van de passievolle en rebelse Sisi en keizer Franz Joseph onder druk door intriges en machtsstrijd aan het Weense hof”, klinkt het bij Netflix.

Naast een trailer dropte Netflix ook alvast een releasedatum: 29 september!

Nieuwe afleveringen 'Stranger Things' laten Netflix crashen

Karen Luiken-02 juli 2022 om 05:51

De langverwachte release van de laatste twee afleveringen van het vierde seizoen van ‘Stranger Things’ hebben voor problemen gezorgd bij Netflix. De streamingsdienst lag er vrijdag korte tijd uit nadat het slotstuk live ging.

Het vierde seizoen van ‘Stranger Things’ is opgedeeld in twee delen. De eerste zeven afleveringen verschenen een paar weken terug al op Netflix, de laatste twee volgden gisteren. Fans zaten daar duidelijk met smart op te wachten, want toen de afleveringen eindelijk online werden gezet, kampte de streamingsdienst met een flinke error.

Wereldwijd keken er tegelijkertijd zóveel mensen naar, dat er een storing ontstond bij Netflix. Gebruikers kregen een melding te zien dat de pagina niet werkte. Het enige wat ze konden doen, was later terugkeren om het opnieuw te proberen.

Ontdek meer