EOTB-ster Dusty praat weer na ernstig ongeluk

Karen Luiken-03 augustus 2021 om 06:53

De hoop op een goed herstel groeit voor Dusty Taconis. De ‘Ex On The Beach: Double Dutch’-ster kan weer praten en zet zelfs al stapjes. Dat laat zijn familie weten via een update op Instagram.

Dusty raakte vorige maand betrokken bij een ernstig scooterongeluk. Hij kwam hard ten val en moest met spoed naar het ziekenhuis worden gebracht. Daar bleek dat hij meerdere hersenbloedingen had opgelopen, waardoor hij onder het mes en enkele dagen aan de beademing moest. Het was niet duidelijk of hij het wel zou redden.

Op die vraag werd vorige week antwoord gegeven door Dusty's zus. Zij liet weten dat haar broertje buiten levensgevaar was. Nu blijkt dat het weer een tikkeltje beter gaat. Dusty kan inmiddels praten en lopen. “Ook zegt hij soms kleine woordjes als ‘ik hou van jou’ en knuffelt ons vaak”, zo klinkt het in een update. “Hij schrijft af en toe en vraagt dan hoe het gaat met zijn opdrachten of school. Soms kunnen we nog geen contact met hem krijgen. Op dat soort momenten beseft hij even niet wat er aan de hand is.”

Beter is Dusty nog lang niet. Het zal waarschijnlijk ook nog wel even duren voor hij al zijn lopende zaken weer op kan pakken. Maar de wil is er. “Hij wil zo snel mogelijk de oude worden en zijn volgers vermaken met leuke content.”

Zien: Jonatan trots op tango met zijn papa

Dieter Blarinckx-16 januari 2022 om 21:02

De 21-jarige TikTokker Jonatan Medart trok afgelopen zaterdag zijn stoutste dansschoentjes aan want hij en Bjork dansten de tango. Maar aangezien het de 'Family & Friend'-aflevering was van 'Dancing With The Stars', haalde Medart er voor de gelegenheid zijn vader bij. En die lijkt als twee druppels water op zijn zoon.

Op instagram postte Jonatan zopas een bericht waarin hij zegt trots te zijn op zijn vader: "WAUW! 🤩 WAT BEN IK TROTS OP MIJN PAPA 😘❤️ HIJ IS TOCH ZO EEN LIEVERD 🥰 Op naar de volgende @bjorkgunnarsdottir 😈" staat er te lezen in de caption.

Check de volledige dans onder het instagrambericht:

Timtation wordt vader na “geweldige vrijpartij”

Dieter Blarinckx-15 januari 2022 om 10:07

Tim Wauters, beter bekend als Timtation, heeft via sociale media laten weten dat hij voor het eerst vader wordt. En dat doet hij op geheel eigen wijze met de woorden: “Na een geweldige vrijpartij, krijgt Mathis er een broertje of zusje bij”. Die caption staat te lezen naast een foto van zijn vriendin Sofie en zijn stiefzoontje Mathis. De nieuwe baby wordt verwacht in juli.

Tim Wauters heeft al een woelig liefdesleven achter te rug. Zijn deelname aan ‘Temptation Island’ met zijn toenmalige vriendin Deborah, dan viel hij als een blok voor verleidster Cherish, maar dat bleek - na de opnames dan toch - niet wederzijds. Toch vond hij de liefde (en een baby) bij zijn huidige vriendin Sofie.

Proficiat!

Ontdek meer