EOTB-ster Dusty praat weer na ernstig ongeluk

Karen Luiken-03 augustus 2021 om 06:53

De hoop op een goed herstel groeit voor Dusty Taconis. De ‘Ex On The Beach: Double Dutch’-ster kan weer praten en zet zelfs al stapjes. Dat laat zijn familie weten via een update op Instagram.

Dusty raakte vorige maand betrokken bij een ernstig scooterongeluk. Hij kwam hard ten val en moest met spoed naar het ziekenhuis worden gebracht. Daar bleek dat hij meerdere hersenbloedingen had opgelopen, waardoor hij onder het mes en enkele dagen aan de beademing moest. Het was niet duidelijk of hij het wel zou redden.

Op die vraag werd vorige week antwoord gegeven door Dusty's zus. Zij liet weten dat haar broertje buiten levensgevaar was. Nu blijkt dat het weer een tikkeltje beter gaat. Dusty kan inmiddels praten en lopen. “Ook zegt hij soms kleine woordjes als ‘ik hou van jou’ en knuffelt ons vaak”, zo klinkt het in een update. “Hij schrijft af en toe en vraagt dan hoe het gaat met zijn opdrachten of school. Soms kunnen we nog geen contact met hem krijgen. Op dat soort momenten beseft hij even niet wat er aan de hand is.”

Beter is Dusty nog lang niet. Het zal waarschijnlijk ook nog wel even duren voor hij al zijn lopende zaken weer op kan pakken. Maar de wil is er. “Hij wil zo snel mogelijk de oude worden en zijn volgers vermaken met leuke content.”

Hailey Bieber ontkent dat Justin haar mishandelt

Karen Luiken-20 september 2021 om 06:44

Er gaat al een tijdje een gerucht rond dat Justin Bieber zijn vrouw Hailey slecht zou behandelen en haar zelfs zou hebben mishandeld. Maar in tegenstelling tot wat veel mensen misschien denken, is The Biebs juist hartstikke goed voor zijn grote liefde. Van mishandeling is absoluut geen sprake, laat Hailey weten in een podcast van Demi Lovato.

“Er doen zoveel verhalen de ronde over mij, over hem, over ons samen”, aldus het model. “Justin zou niet aardig tegen mij zijn en me mishandelen. Hier klopt helemaal niks van. Het tegenovergestelde is juist waar.”

Hailey noemt Justin haar beste vriend en is ontzettend blij dat ze met iemand is die haar iedere dag speciaal laat voelen. “We zijn nog nooit zo geobsedeerd door elkaar geweest en hebben veel plezier samen.”

Temptations Demi weer gelukkig in de liefde

Karen Luiken-19 september 2021 om 12:42

Demi Rutting heeft een nieuw liefje. De brunette die twee jaar geleden met haar toenmalige vriend Sidney Bout meedeed aan ‘Temptation Island’, is samen met ene Daan Raijmakers. Via Instagram maakt ze haar rela official.

De ultieme relatietest (lees: Temptation Island) heeft in 2019 niet goed uitgepakt voor Demi en Sidney. Kort na het programma besloten ze een punt achter hun relatie te zetten. De perfecte match die zij niet voor elkaar leken te zijn, lijkt Demi nu wel te hebben gevonden bij haar nieuwe vriend. “Ik ben voor hem gevallen doordat ik op zo’n bizar goed en fijn niveau met hem kan communiceren”, zegt Demi tegen LoveReality. “Ik kan alles met hem bespreken en voel me in de zes maanden dat ik hem ken zo ontzettend op mijn gemak bij hem.”

De twee hebben elkaar leren kennen via Instagram. “Ik voel me heel erg tot hem aangetrokken”, vervolgt Demi. “Hij is heel erg bezig met mindset en gezondheid en dat is precies waar ik nu ook mee bezig ben. Het was niet de planning, maar we zijn heel spontaan naar elkaar toegegroeid en zijn nu echt samen.”

Ontdek meer