The Weeknd dropt titel, preview én releasedatum nieuwe single

Christophe Moons-03 augustus 2021 om 04:13

The Weeknd besefte dat zijn fans het wachten beu zijn: "Fuck it... IT STARTS TONIGHT", postte hij maandag waarna hij een preview dropte van 'Take My Breath'.

'Take My Breath' klinkt alvast het lange wachten volledig waard: zware synths met een croonende The Weeknd er overheen. "De zonsopgang komt eraan", klinkt het mysterieus.

Op Insta postte de zanger ook een video met een verwijzing naar het succes van vrouwelijke atleten op de Olympische Spelen.

Maar het allerbelangrijkste? 'Take My Breath' wordt komende vrijdag (volledig) gereleaset!

Shawn Mendes komt naar Antwerpen!

Dieter Blarinckx-24 september 2021 om 07:02

Goed nieuws voor de fans van zanger Shawn Mendes, want hij komt naar Antwerpen! Begin deze week maakte hij bekend dat hij terug een grote wereldtournee zou doen in 2022 en dat meer info snel zou volgen.

Nu deelde hij alle details en alle locaties van zijn 'Wonder - The World Tour' en op 14 april 2022 kan je 'm gaan bewonderen in het Sportpaleis in Antwerpen! Als special guest neemt hij King Princess mee het podium op ;-)

Meer info kan je hier terugvinden.

Debuutsingle Maksim Stojanac nu te beluisteren!

Dieter Blarinckx-23 september 2021 om 11:44

Vorige week brachten we jullie het muzikale nieuws dat Maksim Stojanac, vooral bekend als Vince uit #LikeMe, met zijn eerste eigen single zou komen. En vandaag is die dag!

‘Vechten Voor Je’, zijn allereerste single, is vanaf vandaag overal te beluisteren. De videoclip zal morgen om middernacht gedropt worden!

Beluister hier zijn allereerste single!

Ontdek meer