The Weeknd dropt titel, preview én releasedatum nieuwe single

Christophe Moons-03 augustus 2021 om 04:13

The Weeknd besefte dat zijn fans het wachten beu zijn: "Fuck it... IT STARTS TONIGHT", postte hij maandag waarna hij een preview dropte van 'Take My Breath'.

'Take My Breath' klinkt alvast het lange wachten volledig waard: zware synths met een croonende The Weeknd er overheen. "De zonsopgang komt eraan", klinkt het mysterieus.

Op Insta postte de zanger ook een video met een verwijzing naar het succes van vrouwelijke atleten op de Olympische Spelen.

Maar het allerbelangrijkste? 'Take My Breath' wordt komende vrijdag (volledig) gereleaset!

‘Encanto’ kent grootste hit sinds ‘Let It Go’!

Dieter Blarinckx-15 januari 2022 om 10:15

‘Encanto’, de gloednieuwe animatiefilm van Disney, heeft een zotte hit beet met ‘We Don’t Talk About Bruno’. Het lied is zelfs hét populairste lied sinds ‘Let It Go’ uit Frozen. En dat wil wel al wat zeggen…

‘We Don't Talk About Bruno’ staat zo plots naast Adele en Lil Nas X in de Billboard Hot 100. Ook op Spotify is het één van de meest gestreamde tracks van het moment, om over TikTok maar te zwijgen…

De muziek werd geschreven door Lin Manuel Miranda, die ook de muziek van ‘Moana’ en ‘Hamilton’ schreef. Momenteel werkt Miranda aan de soundtrack van de opkomende film ‘The Little Mermaid’.

Beluister ‘We Don’t Talk About Bruno’ hier:

Zien: de nieuwe videoclip van Adele

Dieter Blarinckx-12 januari 2022 om 21:38

De Britse zangeres Adele is helemaal back. En dat zullen we geweten hebben. Na haar comeback song 'Easy On Me', lanceerde Adele haar tweede single van het album '30', 'Oh My God'.

Woensdag lanceerde de zangeres de officiële videoclip van haar nieuwste single 'Oh My God' op al haar kanalen. De ganse clip werd geshoot in zwart/wit wat zorgt voor een classy feeling.

Check de volledige clip hier:

Ontdek meer