Deze Netflix-serie is de perfecte vervanger van 'Undercover'

Karen Luiken-11 januari 2022 om 07:02

Nu de laatste aflevering van ‘Undercover’ is uitgezonden en we dus weer in een seriegat vallen, wordt het hoog tijd voor een nieuw pareltje. Als het even kan een titel die minstens zo spannend is als de show waarin Ferry Bouman en Bob Lemmens de strijd met elkaar aangaan. Goed nieuws: die is er.

Netflix heeft een nieuwe reeks online gezet die ontzettend goed scoort. We hebben het over ‘Stay Close’, een miniserie die gebaseerd is op de gelijknamige roman van Harlan Coben uit 2012. Er zijn in het totaal acht afleveringen die nu allemaal beschikbaar zijn.

De Amerikaanse crimi wordt door Netflix omschreven met de woorden onheilspellend, spannend en ontroerend. Het verhaal gaat over Carlton Flynn, die na zeventien jaar op precies dezelfde avond verdwijnt als Stewart Green. Het gevolg: een kettingreactie in de levens van de mensen om hen heen.

Opnames vijfde seizoen 'Selling Sunset' afgerond

Karen Luiken-25 januari 2022 om 16:34

Het is nog even wachten op een releasedatum, maar de opnames van het vijfde seizoen van ‘Selling Sunset’ zijn afgerond. Dat laat castlid Mary Fitzgerald weten op Instagram.

In de nieuwe afleveringen krijgen we opnieuw een kijkje in de wereld van Mary, Christine, Maya, Chrishell en Heather. We volgen de dames terwijl ze als makelaar de meest prachtige huizen verkopen en zien hoe het er in hun privélevens aan toe gaat.

Waar fans voornamelijk met smart op zitten wachten, zijn beelden van de romance tussen Chrishell en haar baas Jason. De relatie is inmiddels weer voorbij, maar dat mag de pret niet drukken.

Een ander onderwerp om naar uit te kijken, is de drama die zich rondom Christine afspeelt. Want besluit ze om na al die ruzies uit het vierde seizoen om te blijven bij Oppenheim Group, of stopt ze (voorgoed)?

Genoeg drama dus. En da’s maar goed ook, want na het vijfde seizoen volgen er nóg twee seizoenen. Dat hebben bronnen bevestigd in een gesprek met Us Weekly.

Nieuwe HBO-serie 'The Gilded Age' nu op Streamz

Dieter Blarinckx-25 januari 2022 om 07:11

Wie fan is van de glitter & glamour van ‘Downton Abbey’ moet zeker de nieuwe HBO-serie ’The Gilded Age’ eens een kans geven.

De langverwachte nieuwe reeks van schrijver en producent Julian Fellowes, de producer ook van ‘Downton Abbey’, staat vanaf vandaag op Streamz!

‘The Gilded Age’ volgt Cynthia Nixon (vooral bekend als Miranda uit ‘Sex and the City’ in de rol van de ongehuwde Ada Brook en Christine Baranski als weduwe Agnes van Rhijn. Beiden zijn zussen en leden van de New Yorkse aristocratie. Ze nemen hun arme nichtje Marian in huis, die net op tijd arriveert om de bijzonder rijke nieuwe buren te leren kennen.

Stream ‘The Gilded Age’ nu via Streamz!

Ontdek meer