Deze Netflix-serie is de perfecte vervanger van 'Undercover'

Karen Luiken-11 januari 2022 om 07:02

Nu de laatste aflevering van ‘Undercover’ is uitgezonden en we dus weer in een seriegat vallen, wordt het hoog tijd voor een nieuw pareltje. Als het even kan een titel die minstens zo spannend is als de show waarin Ferry Bouman en Bob Lemmens de strijd met elkaar aangaan. Goed nieuws: die is er.

Netflix heeft een nieuwe reeks online gezet die ontzettend goed scoort. We hebben het over ‘Stay Close’, een miniserie die gebaseerd is op de gelijknamige roman van Harlan Coben uit 2012. Er zijn in het totaal acht afleveringen die nu allemaal beschikbaar zijn.

De Amerikaanse crimi wordt door Netflix omschreven met de woorden onheilspellend, spannend en ontroerend. Het verhaal gaat over Carlton Flynn, die na zeventien jaar op precies dezelfde avond verdwijnt als Stewart Green. Het gevolg: een kettingreactie in de levens van de mensen om hen heen.

Zien: eerste trailer van nieuwe seizoen 'High School Musical: The Series'

Dieter Blarinckx-29 juni 2022 om 18:05

De eerste volledige trailer van het gloednieuwe seizoen van ‘High School Musical: The Musical: The Series’ werd zopas gedropt en we weten nu ook wanneer de nieuwe afleveringen te streamen zullen zijn!

In het nieuwe seizoen kondigt ‘High School Musical’-ster Corbin Bleu aan de jongeren aan dat ze tijdens hun zomerkamp de musical ‘Frozen’ moeten opvoeren. De liedjes uit dit gloednieuwe seizoen zullen uit ‘High School Musical 2’ en ‘Camp Rock’ komen.

Joshua Bassett, Matt Cornett, Sofia Wylie, Julia Lester, Dara Reneé, Frankie Rodriguez en Olivia Rodrigo keren allemaal terug. Maar ook zullen we enkele nieuwe acteurs mogen verwelkomen, waaronder Jojo Siwa en Jesse Tyler Ferguson!

‘High School Musical: The Musical: The Series’ zal vanaf 27 juli te streamen zijn via Disney+.

Check de trailer hier:

Opnieuw een record voor vierde seizoen 'Stranger Things'

Karen Luiken-29 juni 2022 om 05:33

Het houdt niet op met de mijlpalen die 'Stranger Things 4' bereikt. Hoewel het seizoen nog niet eens compleet is - vrijdag verschijnen de laatste twee afleveringen op Netflix - breekt het record na record. Ook nu heeft de serie weer een nieuwe prestatie te pakken.

In de eerste 28 dagen na de première van het vierde seizoen werd er maar liefst 930 miljoen uur naar de serie gekeken. En dat is veel, aangezien geen enkele andere Engelstalige Netflix-serie deze cijfers wist te bereiken. Er is volgens Deadline slechts één andere show die het beter deed: ‘Squid Game’. Die Zuid-Koreaanse hitserie werd in de eerste maand sinds de release 1,6 miljard uur gestreamd.

Zoals gezegd is het vrijdag tijd voor de laatste twee afleveringen van ‘Stranger Things 4’. Die duren langer dan eerdere afleveringen en hebben een totaalduur van zo’n vier uur. De achtste aflevering duurt 85 minuten, de negende en tevens laatste bijna 2,5 uur.

Ontdek meer