Ontdek 'Scream' 1 en 5 tijdens de 'Scream Night'!

Dieter Blarinckx-10 januari 2022 om 21:22

Ben jij een zotte horrorfan die klaar is voor een dubbele portie angstzweet? Dan heeft bioscoopketen Kinepolis misschien wel hét evenement voor jou in petto: de 'Scream Night' op vrijdag 14 januari!

Tijdens die avond (her)ontdek je de eerste 'Scream' direct gevolgd door het vijfde deel in de saga, 'Scream 5':

"Herbeleef de spanning van 'Scream' 1 en onderga nieuwe angsten met 'Scream' 5. Ouwe getrouwen Neve Campbell, Courteney Cox en David Arquette zijn alvast opnieuw van de partij en we verwelkomen enkele nieuwe gezichten" staat er te lezen op de website.

Een ticket kost je zo'n 19,95 euro (met een Kinepolis Student Card 16,45 euro), maar daar krijg je ook een drankje, snack én een angstaanjagend 'Scream'-masker voor!

Meer info kan je hier vinden.

De tweede 'Minions'-film speelt woensdag in de bioscoop!

Dieter Blarinckx-03 juli 2022 om 19:01

Banana! Goed nieuws voor de fans van de 'Despicable Me'-franchise, want de tweede 'Minions'-film speelt vanaf woensdag in alle Belgische bioscopen!

De Minions terug in een nieuwe 3D-animatiefilm voor de hele familie over de droom van een 12-jarige om de grootste superschurk ter wereld te worden in 'Minions: Hoe Gru Superschurk Werd'. Deze feelgood-film zit vol humor, verwijzingen naar pop-culture, vrolijke muziek en over-the-top actie.

Check hieronder alvast een korte sneak preview en ontdek 'm vanaf woensdag in een bioscoop bij jou in de buurt!

Nieuwe musical 'Vergeet Barbara' krijgt extra shows!

Dieter Blarinckx-03 juli 2022 om 07:30

Deze winter kan je in het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs gaan genieten van de gloednieuwe musical ‘Vergeet Barbara’. En daar zit véél volk op te wachten, want wegens groot succes zijn er zelfs extra shows toegevoegd in de kerstvakantie!

Vanaf 14 december palmen Gert Verhulst, James Cooke, Jonas van Geel en Jelle Cleymans het Studio 100 Pop-Up Theater in, voor een fantastische feelgood-musical!

De indrukwekkende hoofdcast wordt op het podium geflankeerd door een 5-tal bijrollen, een 20-koppig ensemble, een spetterend live orkest én een 40-tal figuranten dat een muzikale en humoristische reis maakt door het rijke oeuvre en de allergrootste hits van een icoon uit de Vlaamse muziekgeschiedenis: Will Tura!

Prijzen variëren tussen de 39 en 199 euro per ticket.

Meer info en tickets kan je hier vinden!

Ontdek meer