Ontdek 'Scream' 1 en 5 tijdens de 'Scream Night'!

Dieter Blarinckx-10 januari 2022 om 21:22

Ben jij een zotte horrorfan die klaar is voor een dubbele portie angstzweet? Dan heeft bioscoopketen Kinepolis misschien wel hét evenement voor jou in petto: de 'Scream Night' op vrijdag 14 januari!

Tijdens die avond (her)ontdek je de eerste 'Scream' direct gevolgd door het vijfde deel in de saga, 'Scream 5':

"Herbeleef de spanning van 'Scream' 1 en onderga nieuwe angsten met 'Scream' 5. Ouwe getrouwen Neve Campbell, Courteney Cox en David Arquette zijn alvast opnieuw van de partij en we verwelkomen enkele nieuwe gezichten" staat er te lezen op de website.

Een ticket kost je zo'n 19,95 euro (met een Kinepolis Student Card 16,45 euro), maar daar krijg je ook een drankje, snack én een angstaanjagend 'Scream'-masker voor!

Meer info kan je hier vinden.

Nieuwe 'Scream' verslaat 'Spider-Man: No Way Home'

Karen Luiken-18 januari 2022 om 16:55

‘Spider-Man’ heeft in het openingsweekend zó goed gescoord, dat je zou denken dat het niet beter zou kunnen. Maar de gloednieuwe ‘Scream’ bewijst dat niets minder waar is. De horror heeft het nóg beter gedaan dan de superheldenfilm met Tom Holland.

‘Scream’ heeft in het eerste weekend sinds de release maar liefst 34 miljoen dollar in het laatje weten te brengen. Een indrukwekkende oogst die een stuk hoger ligt dan de eerste verdiensten van ‘Spider-Man: No Way Home’. Laatstgenoemde film verdiende in het openingsweekend namelijk ‘slechts’ 25 miljoen dollar.

Kleine kanttekening bij dit verhaal is wel dat het openingsweekend van ‘Spider-Man’ drie dagen duurde en dat van ‘Scream’ vier dagen. De horrorfilm kwam namelijk uit op de Amerikaanse feestdag Marthin Luther Kingdag, waardoor het weekend een dagje langer werd.

In de nieuwe ‘Scream’ keren we 25 jaar na het eerste deel terug naar Woodsboro, het dorpje waar het allemaal is begonnen. De bewoners worden opnieuw geteisterd door een moordenaar die zich achter een eng masker schuilt en zich voornamelijk lijkt te richten op tieners.

Opnames ‘Black Panther: Wakanda Forever’ terug gestart

Dieter Blarinckx-16 januari 2022 om 08:59

Goed nieuws voor de Marvelfanaten onder jullie want Marvel & Disney hebben laten weten dat de opnames van de sequel op de monsterhit ‘Black Panther’, ‘Wakanda Forever’, terug gestart zijn. Actrice Letitia Wright, die in de film de zus van de overleden hoofdrolspeler Chadwick Boseman speelt, keert terug in een belangrijkere rol. Er gaan zelfs roddels de ronde dat Marvel van plan is om haar de fakkel te laten overnemen van haar broer.

De productie werd meermaals stopgezet door de opflakkering van het coronavirus, maar als alles vanaf nu goed verloopt, zou de film dit najaar nog in de zalen te zien zijn.

Ontdek meer