Derde én vierde seizoen 'Emily in Paris' aangekondigd

Karen Luiken-10 januari 2022 om 18:25

Na het open einde van het tweede seizoen van 'Emily in Paris' was het niet de vraag óf er een derde seizoen zou worden aangekondigd, maar wanneer. Well, it just happened. En dat is niet het enige goede nieuws, want Netflix plakt er meteen een vierde seizoen achteraan!

* Dit artikel bevat spoilers over het tweede seizoen *

Het tweede seizoen werd afgesloten met een einde dat in het derde seizoen alle kanten op kan gaan. Emily verklaarde de liefde aan Gabriel, maar kwam er toen achter dat hij weer terug is bij zijn ex Camille. Sterker nog: de twee gaan samenwonen. Alfie, haar andere love interest, gaat terug naar Londen en verdwijnt dus ook van het toneel.

Daar komt nog eens bij dat Savoir, het bedrijf waar Emily werkt, een flinke transformatie zal ondergaan. Sylvie heeft Emily gevraagd om daar deel van uit te maken, maar of ze dat wil? Dat is een vraag die ongetwijfeld in het derde seizoen beantwoord zal worden. Blijft Emily in Parijs? Gaat ze Alfie achterna? Of vliegt ze terug naar de stad waar haar familie nog steeds op haar wacht?

We zijn héél benieuwd!

Nieuwe afleveringen 'Stranger Things' laten Netflix crashen

Karen Luiken-02 juli 2022 om 05:51

De langverwachte release van de laatste twee afleveringen van het vierde seizoen van ‘Stranger Things’ hebben voor problemen gezorgd bij Netflix. De streamingsdienst lag er vrijdag korte tijd uit nadat het slotstuk live ging.

Het vierde seizoen van ‘Stranger Things’ is opgedeeld in twee delen. De eerste zeven afleveringen verschenen een paar weken terug al op Netflix, de laatste twee volgden gisteren. Fans zaten daar duidelijk met smart op te wachten, want toen de afleveringen eindelijk online werden gezet, kampte de streamingsdienst met een flinke error.

Wereldwijd keken er tegelijkertijd zóveel mensen naar, dat er een storing ontstond bij Netflix. Gebruikers kregen een melding te zien dat de pagina niet werkte. Het enige wat ze konden doen, was later terugkeren om het opnieuw te proberen.

'Modern Family'-actrice gaat Amerikaanse 'Love Island' presenteren

Karen Luiken-02 juli 2022 om 05:49

De Amerikaanse versie van ‘Love Island’ heeft een nieuw gezicht. Niemand minder dan Sarah Hyland, bekend van ‘The Modern Family’, gaat de show presenteren.

Sarah kondigt via Instagram aan dat ze is toegevoegd aan het vierde seizoen van ‘Love Island USA’. “Ik heb een berichtje, en het is een sappige!”, schrijft de actrice in een post. “Ik kan niet wachten om de nieuwe host van ‘Love Island’ te zijn.”

De Amerikaanse versie van de datingshow zal zes dagen per week te zien zijn. Het vierde seizoen werd eerder deze maand aangekondigd.

Ons landje krijgt ook een nieuw seizoen van eigen bodem. Dat start op maandag 11 juli en vindt plaats op een zonnige bestemming op Gran Canaria.

Ontdek meer