Derde én vierde seizoen 'Emily in Paris' aangekondigd

Karen Luiken-10 januari 2022 om 18:25

Na het open einde van het tweede seizoen van 'Emily in Paris' was het niet de vraag óf er een derde seizoen zou worden aangekondigd, maar wanneer. Well, it just happened. En dat is niet het enige goede nieuws, want Netflix plakt er meteen een vierde seizoen achteraan!

* Dit artikel bevat spoilers over het tweede seizoen *

Het tweede seizoen werd afgesloten met een einde dat in het derde seizoen alle kanten op kan gaan. Emily verklaarde de liefde aan Gabriel, maar kwam er toen achter dat hij weer terug is bij zijn ex Camille. Sterker nog: de twee gaan samenwonen. Alfie, haar andere love interest, gaat terug naar Londen en verdwijnt dus ook van het toneel.

Daar komt nog eens bij dat Savoir, het bedrijf waar Emily werkt, een flinke transformatie zal ondergaan. Sylvie heeft Emily gevraagd om daar deel van uit te maken, maar of ze dat wil? Dat is een vraag die ongetwijfeld in het derde seizoen beantwoord zal worden. Blijft Emily in Parijs? Gaat ze Alfie achterna? Of vliegt ze terug naar de stad waar haar familie nog steeds op haar wacht?

We zijn héél benieuwd!

Zien: Marvel dropt eerste trailer van ‘Moon Knight’

Dieter Blarinckx-18 januari 2022 om 07:07

Disney & Marvel hebben afgelopen nacht de eerste trailer, poster en releasedatum van de gloednieuwe serie ‘Moon Knight’ gedropt.

De nieuwe serie - die trouwens te streamen zal zijn via Disney+ - focust op het verhaal van de doodgewone museummedewerker Steven Grant, gespeeld door Oscar Isaac. Hij ontdekt dat hij een dissociatieve identiteitsstoornis heeft en eigenlijk ook de superheld Marc Spector alias Moon Knight is.

Vanaf 30 maart kan je zijn gloednieuwe avontuur volgen via Disney+.

Check de trailer en poster hier:

'The Santa Clause' krijgt serie op Disney+

Dieter Blarinckx-15 januari 2022 om 09:51

Hoewel Kerstmis nu toch al enkele weken achter ons ligt, heeft Disney aangekondigd dat niemand minder dan Tim Allen binnenkort zijn rol als Scott Calvin zal hernemen voor een serie rond ‘The Santa Clause’! De productie zou al in maart starten.

De serie gaat verder op de originele trilogie en volgt Scott, die zich realiseert dat hij niet voor eeuwig de Kerstman kan blijven. Zo zal hij in de serie op zoek gaan naar een waardige vervanger, iemand die het waardig is om de mantel van de Kerstman te dragen.

De eerste film ‘The Santa Clause’ uit ’94 was een énorm succes en blijft tot op vandaag nog een echte kerstklassieker bij jong en oud.

Naar alle waarschijnlijkheid zal de nieuwe serie vanaf de winter van 2022 te streamen zijn via Disney+.

Ontdek meer