Demi Lovato heeft er een enorme tattoo bij

Karen Luiken-10 januari 2022 om 17:11

Demi Lovato gaat met een compleet nieuwe look het nieuwe jaar in. De artiest, die de voornaamwoorden hen en die gebruikt sinds die uit de kast kwam als non-binair, heeft een zwarte spin op de zijkant van hun onlangs kaalgeschoren hoofd laten tatoeëren.

Via Instagram deelt Demi het resultaat. “Het was Grootmoeder Spin die ons veel dingen leerde”, staat bij een aantal beelden geschreven. “Ze leerde ons over pottenbakken en weven. Ze leerde ons over vuur, licht en donker. Ze leerde ons dat we allemaal verbonden zijn op het web. Ieder van ons heeft een eigen plek in de wereld.”

Het inktplaatje is op Demi’s hoofd vereeuwigd door Dr. Woo, een tattoo-artiest die ook tatoeages zette bij grote artiesten als Drake en Justin Bieber.

‘Loki’-ster Tom Hiddleston wordt vader

Karen Luiken-30 juni 2022 om 14:37

Er zitten spannende tijden aan te komen voor Tom Hiddleston en zijn verloofde Zawe Ashton. Het koppel is in verwachting van een kleine!

Het wordt het eerste kindje voor Tom Hiddleston, die je onder meer kunt kennen van de Marvel-serie ‘Loki’. De acteur maakte eerder deze maand bekend dat hij en Zawe trouwplannen hebben.

De kersverse verloofde van Tom bevestigde het babynieuws door eerder deze week met een zichtbaar buikje op de rode loper van haar nieuwe film ‘Mr Malcom’s List’ te verschijnen. Haar hubby to be was daar niet bij aanwezig.

Cameron Diaz gaat terug acteren!

Dieter Blarinckx-30 juni 2022 om 14:33

Groot nieuws uit Hollywood want actrice Cameron Diaz komt uit haar pensioen voor een nieuwe acteerjob. Ze zal immers te zien zijn in een nieuwe Netflix-film.

De 49-jarige actrice ging in 2014 met pensioen, maar wil dus nu toch graag terug wat gaan acteren. Dat werd bekendgemaakt via sociale media.

Diaz zal binnenkort naast acteur Jamie Foxx te zien zijn in de gloednieuwe Netflix-film 'Back in Action'. Foxx deelde via Twitter zelfs een telefoongesprek waarin ze het over de terugkeer hebben. En naar eigen zeggen is Diaz "angstig" om na acht jaar terug aan de slag te gaan.

Meer updates volgen ongetwijfeld snel!

Check de tweet hier:

Ontdek meer