Demi Lovato heeft er een enorme tattoo bij

Karen Luiken-10 januari 2022 om 17:11

Demi Lovato gaat met een compleet nieuwe look het nieuwe jaar in. De artiest, die de voornaamwoorden hen en die gebruikt sinds die uit de kast kwam als non-binair, heeft een zwarte spin op de zijkant van hun onlangs kaalgeschoren hoofd laten tatoeëren.

Via Instagram deelt Demi het resultaat. “Het was Grootmoeder Spin die ons veel dingen leerde”, staat bij een aantal beelden geschreven. “Ze leerde ons over pottenbakken en weven. Ze leerde ons over vuur, licht en donker. Ze leerde ons dat we allemaal verbonden zijn op het web. Ieder van ons heeft een eigen plek in de wereld.”

Het inktplaatje is op Demi’s hoofd vereeuwigd door Dr. Woo, een tattoo-artiest die ook tatoeages zette bij grote artiesten als Drake en Justin Bieber.

Modeontwerper Thierry Mugler overleden

Karen Luiken-24 januari 2022 om 16:37

De Franse modeontwerper Thierry Mugler is afgelopen zondag overleden. Hij is 73 jaar geworden.

Het verdrietige nieuws is via Instagram bekendgemaakt door het team van de ontwerper. “We vinden het verschrikkelijk om aan te moeten kondigen dat Mr. Manfred Thierry Mugler op zondag 23 januari is overleden”, klinkt het. “Dat hij in vrede mag rusten.”

Thierry stopte in 2002 met designen, maar besloot in 2019 toch nog een uitzondering voor Kim Kardashian te maken. De jurk die zij droeg tijdens het Met Gala was door hem ontworpen.

Een andere klant was Beyoncé. Zij reageert net als veel andere sterren op het overlijden van Thierry. “Rust zacht”, schrijft ze.

Zien: Nora Gharib haalt twee 10'en in DWTS

Dieter Blarinckx-24 januari 2022 om 06:51

Wie afgelopen zaterdag naar 'Dancing With The Stars' keek, zag hoe Nora Gharib met een passionele dans de eerste twee tienen binnenhaalde. De jury was lovend over haar dans met Adrián Baringa, haar vaste danspartner dit seizoen.

Nora vertelde voor de dans dat ze het moeilijk heeft om die passionele kant in haar naar voren te brengen. Aan de jury vertelde ze dat ze deze opdracht ook meer als een acteeropdracht zag, waardoor dat passionele er volledig doorkwam. En met goed resultaat, want voor de eerste keer in de geschiedenis van 'Dancing With The Stars' werden er twee tienen uitgedeeld!

Check haar passionele moves vanaf 03:27!

Ontdek meer