Vrouw die scheten verkocht voor geld belandt in ziekenhuis

Karen Luiken-10 januari 2022 om 16:50

Stephanie Matto is gestopt met het verkopen van haar scheetjes. De influencer verdiende er bakken met geld met mee, maar moest noodgedwongen een nieuwe job zoeken nadat ze vanwege haar opmerkelijke dieet in het ziekenhuis belandde.

Stephanie liet scheetjes in een pot en verkocht die vervolgens aan de liefhebbers. Geloof het of niet, maar er waren ontzettend veel mensen die daar interesse in hadden. Om aan de grote vraag te kunnen voldoen at de influencer daarom veel bonen, eieren en eiwitshakes. Allemaal producten die voor ontzettend ranzige gassen kunnen zorgen.

Op een bepaald moment at Stephanie er zó veel van, dat het haar te veel werd. Ze voelde een bepaalde druk in haar buik omhoogkomen en werd door haar vriend naar het ziekenhuis gebracht. “Ik dacht dat ik een beroerte had of hartaanval kreeg”, vertelt ze volgens Jam Press.

Lucky for her bleek de daadwerkelijke oorzaak minder heftig. Ze kampte niet met een beroerte en al helemaal niet met een hartaanval. Wel had ze te maken met een ernstige maagaandoening.

Het gevolg: Stephanie moest haar dieet aanpassen en laat nu niet meer genoeg vieze scheten om ze te kunnen verkopen. In plaats daarvan werkt ze momenteel aan digitale scheetpotjes-artwork.

Mr. Happy Face is nu lelijkste hond ter wereld!

Dieter Blarinckx-26 juni 2022 om 09:04- Foto:

AFP

Afgelopen weekend werd naar jaarlijkse gewoonte de lelijkste hond ter wereld verkozen. De winnaar van dit jaar is niemand minder dan de Chinese naakthond Mr. Happy Face!

Met zijn witte dot haar en een tong die de hele tijd uit zijn bek hangt, werd de 17-jarige naakthond tot “lelijkste hond ter wereld” gekroond in Californië. Mr. Happy Face werd vroeger verwaarloosd en mishandeld, tot zijn nieuwe baasje hem in de coronapandemie adopteerde:

“Ik had tijdens de pandemie de wens om een baby te krijgen. Aangezien zwanger worden een mirakel van God geweest zou zijn, koos ik ervoor om een hond te adopteren", vertelde ze tijdens de wedstrijd.

"Ik zag een dier dat inderdaad oud was, nood had aan een tweede kans en het verdiende om geliefd te zijn. Ik was op slag verliefd!”.

Bekijk de hartverwarmende beelden van de lelijkste hond ter wereld hieronder:

Oma van 17 kinderen is opnieuw zwanger van 24-jarige echtgenoot

Sofie Verbeeck-17 juni 2022 om 12:00

Cheryl, een grootmoeder van 17 kinderen, is 61 jaar oud maar haar kinderwens is er nog steeds. De vrouw maakte op TikTok bekend dat ze samen met haar 24-jarige echtgenoot nog een kindje verwacht.

Het is niet de eerste keer dat Cheryl in de aandacht komt op sociale media. In 2021 trouwde ze met Quran McCain die maar liefst 37 jaar jonger is. Het huwelijk kon je volgen via een live stream. Het koppel wil nu de volgende stap zetten en hun gezin uitbreiden met een baby.

Ontdek meer