Stromae onthult nieuwe single tijdens interview

Karen Luiken-10 januari 2022 om 16:42

Stromae heeft kijkers van het Franstalige programma ‘Le20H’ verrast met een live optreden. De zanger was bezig met een interview toen hij spontaan zijn nieuwe nummer begon te zingen.

Het liedje heet L’Enfer en gaat over eenzaamheid en zelfmoord. Het komt op Stromaes toekomstige album ‘Multitude’ te staan, dat op 4 maart moet verschijnen.

Hoewel Stromae in oktober nog nieuwe muziek uitbracht, dateert zijn laatste album alweer van 2013. In 2015 besloot de artiest zijn muziekcarrière op een wat lager pitje te zetten om de focus te leggen op zijn modelabel.

Ook richtte hij zich in de afgelopen jaren op zijn privéleven. Hij is inmiddels getrouwd en werd drie jaar geleden voor het eerst vader. Tussen de bedrijven door werkte hij nog mee aan videoclips voor grote sterren als Dua Lipa en Billie Eilish.

Zien: Avril Lavigne recreëert iconische albumcover

Dieter Blarinckx-01 juli 2022 om 19:06

Het is 20 jaar geleden dat Avril Lavigne’s debuutalbum ‘Let Go’ uitkwam. En die albumcover staat bij velen waarschijnlijk op het netvlies gebrand. En nu heeft ze die iconische cover gerecreëerd!

Op TikTok plaatse Lavigne een video waarin ze de plaats waar de originele cover werd geshoot terug bezocht. Ze poseerde op exact dezelfde manier, op exact dezelfde plek in de New Yorkse buurt SoHo, uiteraard in een volledig zwarte outfit.

De Canadese zangeres is volop bezig aan haar comeback en staat volgend jaar ook op het podium van Vorst Nationaal!

Check de remake van het album hier:

Sam Fender niet naar Rock Werchter wegens stemproblemen

Karen Luiken-30 juni 2022 om 05:49

Slecht nieuws voor fans van Sam Fender. De zanger zou dit weekend eigenlijk optreden op Rock Werchter, maar moet zijn show helaas cancelen wegens stemproblemen.

De organisatie van Rock Werchter laat weten dat de Britse zanger Sam Fender tonsillitis heeft, een ontsteking van de keelamandelen, en daarom niet kan optreden op de stage die The Barn wordt genoemd. Wel is er al een vervanger voor hem geregeld: Charles, een zangeres van eigen Belgische bodem.

Rock Werchter gaat vandaag van start en duurt tot en met zondag. Grote namen als Pearl Jam, The War on Drugs, The Kid Laroi en Carly Rae Jepsen treden op.

Ontdek meer