Stromae onthult nieuwe single tijdens interview

Karen Luiken-10 januari 2022 om 16:42

Stromae heeft kijkers van het Franstalige programma ‘Le20H’ verrast met een live optreden. De zanger was bezig met een interview toen hij spontaan zijn nieuwe nummer begon te zingen.

Het liedje heet L’Enfer en gaat over eenzaamheid en zelfmoord. Het komt op Stromaes toekomstige album ‘Multitude’ te staan, dat op 4 maart moet verschijnen.

Hoewel Stromae in oktober nog nieuwe muziek uitbracht, dateert zijn laatste album alweer van 2013. In 2015 besloot de artiest zijn muziekcarrière op een wat lager pitje te zetten om de focus te leggen op zijn modelabel.

Ook richtte hij zich in de afgelopen jaren op zijn privéleven. Hij is inmiddels getrouwd en werd drie jaar geleden voor het eerst vader. Tussen de bedrijven door werkte hij nog mee aan videoclips voor grote sterren als Dua Lipa en Billie Eilish.

KJ Apa komt met nieuwe single

Dieter Blarinckx-18 januari 2022 om 07:11

'Riverdale'-acteur KJ Apa heeft via zijn instagram bekendgemaakt dat hij vrijdag 28 januari een nieuwe single dropt. Dat doet hij niet alleen, maar wel met 'Riverdale'-collega Hart Denton. De twee vormen samen het duo Motherlover.

De twee leerden elkaar kennen op de set van 'Riverdale' en de muzikale vibes sloegen meteen over. Van KJ Apa wisten we natuurlijk al dat hij kon zingen (en gitaarspelen), maar dat doet hij dus voortaan ook samen met Denton.

Motherlove lanceert op vrijdag 28 januari hun nieuwste single 'Mother'. Het wordt de debuutsingle van de nieuwe band.

Maksim stelt release debuutplaat uit

Karen Luiken-17 januari 2022 om 17:33

De Vlaamse acteur Maksim Stojanac, vooral bekend van #LikeMe, heeft besloten de release van zijn debuutplaat uit te stellen. Dat laat hij weten via Instagram.

Een paar maanden geleden bracht Maksim zijn eerste solosingle ‘Vechten Voor Je’ uit. Het was de bedoeling dat hij op 28 januari een compleet album zou lanceren, maar dat plan is nu van de baan.

“Na lang nadenken heb ik besloten om de release van mijn album te verplaatsen naar 6 mei”, aldus het muzikale talent. “Het gaat over mijn debuutalbum en ik wil dit kunnen uitbrengen met alles erop en eraan: signeersessies, meets & greets, enzovoort.”

De zanger schrijft dat de coronamaatregelen helaas roet in het eten gooien. “Het is nog onduidelijk of de AB show kan doorgaan op 12 februari, meer nieuws hierover snel. Alleen maar liefde”, sluit Maksim af.

Ontdek meer