EOTB-ster Shani betrokken bij auto-ongeluk

Karen Luiken-10 januari 2022 om 07:37

Shani van Hoey, bekend van 'Ex On The Beach: Double Dutch', is betrokken geraakt bij een auto-ongeluk. De realityster mankeert gelukkig niks, maar haar auto heeft wel enorme schade opgelopen. Dat vertelt ze op Instagram.

Het ongeluk gebeurde zondag. Het gaat om een kettingbotsing waar volgens Shani nog vier andere wagens bij betrokken waren. De blondine zat samen met haar moeder in haar voertuig toen het gebeurde. "Gelukkig zijn wij ongedeerd", schrijft ze.

Met haar auto gaat het echter iets minder goed. Shani heeft geen allrisk-verzekering en het zal haar dan ook veel geld gaan kosten om het voertuig op te laten knappen. Ze is een crowdfundingsactie gestart om zoveel mogelijk geld bij elkaar te verzamelen. Daar is op het moment van schrijven 145 euro mee opgehaald.

Zien: Avril Lavigne recreëert iconische albumcover

Dieter Blarinckx-01 juli 2022 om 19:06

Het is 20 jaar geleden dat Avril Lavigne’s debuutalbum ‘Let Go’ uitkwam. En die albumcover staat bij velen waarschijnlijk op het netvlies gebrand. En nu heeft ze die iconische cover gerecreëerd!

Op TikTok plaatse Lavigne een video waarin ze de plaats waar de originele cover werd geshoot terug bezocht. Ze poseerde op exact dezelfde manier, op exact dezelfde plek in de New Yorkse buurt SoHo, uiteraard in een volledig zwarte outfit.

De Canadese zangeres is volop bezig aan haar comeback en staat volgend jaar ook op het podium van Vorst Nationaal!

Check de remake van het album hier:

'Taylor Swift in het geheim verloofd'

Karen Luiken-01 juli 2022 om 14:38

De trouwklokken luiden binnenkort voor Taylor Swift. De zangeres zou zich in het geheim hebben verloofd met haar Britse vriend Joe Alwyn, meldt The Sun.

Het smoorverliefde koppel zou geen plannen hebben om de verloving publiekelijk aan te kondigen. Ze houden het nieuws ‘achter gesloten deuren’ en genieten in een kleine kring van hun roze wolk.

“Taylor en Joe zijn ongelooflijk gelukkig en heel verliefd”, zegt een bron volgens The Sun. “Ze zijn al een paar maanden verloofd, maar hebben het alleen aan hun inner circle verteld. Familie en goede vrienden weten het en niemand mag er iets over zeggen.”

De insider zegt ook nog dat Taylor haar verlovingsring alleen draagt als ze thuis is. “Nogmaals: slechts een handjevol mensen weet van de bruiloft. Taylor heeft een deel van haar team nog niet eens over de verloving verteld. Ze willen hun liefde zoveel mogelijk uit de buurt van de camera’s houden. Dit is iets tussen hen.”

Ontdek meer