Charli D'Amelio best verdienende TikTok-ster

Karen Luiken-10 januari 2022 om 07:26

Charli D’Amelio is pas zeventien jaar oud, maar mag zichzelf nu al de best verdienende TikTok-ster noemen. Forbes meldt dat ze vorig jaar 15,4 miljoen dollar binnenhaalde.

Met 133 miljoen volgers is Charli zonder twijfel de grootste TikTok-ster ter wereld. Het geld dat ze verdient heeft ze voornamelijk te danken aan reclamesponsoring. Ze werkt samen met grote merken als McDonald’s en Louis Vuitton, en kan tonnen per bericht verdienen.

Na Charli volgt haar oudere zus Dixie in het rijtje van best verdienende TikTok-sterren. Dixie heeft 57 miljoen volgers en zag vorig jaar 10 miljoen dollar op haar bankrekening verschijnen. Hoewel ook zij bakken met geld verdient door het maken van reclame, timmert ze tegenwoordig ook aan de weg als zangeres. Vorig jaar bracht ze twee hits uit. Samen met haar zusje Charli heeft ze daarnaast ook nog een kledingmerk én is ze te zien in een realityserie.

Andere goed verdienende TikTok-sterren zijn Addison Rae, Bella Poarch, Josh Richards, Kris Collins en Avani Gregg.

Zien: astronaut maakt eerste TikTok in ruimte

Amber Schepers-09 mei 2022 om 14:00

De Italiaanse astronaut Samantha Cristoforetti brengt TikTok letterlijk en figuurlijk naar een hoger level. Niet alleen is ze de eerste Italiaanse vrouw ooit in de ruimte, ook zorgt ze deze week voor een primeur op TikTok.

Wie de afgelopen dagen op het sociale media platform TikTok heeft gescrold, heeft het misschien opgemerkt. Een TikTok maken vanuit de ruimte: het is niet onmogelijk. Dat bewijst de Italiaanse ruimtevaarder Samantha Cristoforetti van het Europees Ruimteagentschap ESA. Op 5 mei postte Cristoforetti een TikTok video tijdens haar zes maand lange missie in een baan om de aarde.

De video die ze postte vanuit het Internationale Ruimtestation ISS ging meteen viraal. Samantha Cristoforetti verblijft momenteel voor een half jaar in de ruimte, waar ze deel uitmaakt van de Crew-4-missie van SpaceX. Op 27 april landde de crew op het baanlaboratorium en daar geeft de astronaut nu een exclusieve inkijk in. Of ze de TikTok ook zelf heeft gepost, is een vraagteken.

Celine en Michiel lanceren binnenkort een boek!

Dieter Blarinckx-17 april 2022 om 07:53

Cemi, het veelbesproken en succesvolle YouTubeduo bestaande uit Céline Dept en Michiel Callebaut, lanceert binnenkort een boek!

Het boek zal fans en lezers een unieke blik gunnen in het leven van het koppel. Daarnaast staan er ook heel wat tips in voor challenges en pranks, en kan de lezer ook spelletjes en activiteiten terugvinden in het boek.

Cemi heeft zo’n 12 miljoen volgers op TikTok. Op YouTube zitten ze aan zo’n 650.000 abonnees.

Ontdek meer