Charli D'Amelio best verdienende TikTok-ster

Karen Luiken-10 januari 2022 om 07:26

Charli D’Amelio is pas zeventien jaar oud, maar mag zichzelf nu al de best verdienende TikTok-ster noemen. Forbes meldt dat ze vorig jaar 15,4 miljoen dollar binnenhaalde.

Met 133 miljoen volgers is Charli zonder twijfel de grootste TikTok-ster ter wereld. Het geld dat ze verdient heeft ze voornamelijk te danken aan reclamesponsoring. Ze werkt samen met grote merken als McDonald’s en Louis Vuitton, en kan tonnen per bericht verdienen.

Na Charli volgt haar oudere zus Dixie in het rijtje van best verdienende TikTok-sterren. Dixie heeft 57 miljoen volgers en zag vorig jaar 10 miljoen dollar op haar bankrekening verschijnen. Hoewel ook zij bakken met geld verdient door het maken van reclame, timmert ze tegenwoordig ook aan de weg als zangeres. Vorig jaar bracht ze twee hits uit. Samen met haar zusje Charli heeft ze daarnaast ook nog een kledingmerk én is ze te zien in een realityserie.

Andere goed verdienende TikTok-sterren zijn Addison Rae, Bella Poarch, Josh Richards, Kris Collins en Avani Gregg.

TikTok-sensatie Noodle is overleden

Dieter Blarinckx-04 december 2022 om 17:21

Droevig nieuws uit de online wereld want Noodle, de schattige mopshond die TikTok veroverde, is dit weekend helaas overleden. Dat maakte zijn baasje bekend op het sociale media-platform. Noodle werd 14 jaar.

Noodle was een van de populairste honden op sociale media. Op TikTok alleen al had de mopshond zo’n 4,5 miljoen volgers. Maar afgelopen vrijdag overleed het beestje helaas op natuurlijke wijze. En dat gebeurde ook in de armen van zijn baasje, Jonatan Graziano.

“Dit is ongelooflijk triest, dit is ongelooflijk moeilijk. Het is een dag waarvan ik altijd wist dat hij zou komen, maar waarvan ik nooit had gedacht dat hij zou komen. Hoewel dit heel triest is, wilde ik het jullie laten weten en wilde ik jullie aanmoedigen om Noodle te vieren terwijl we dit verdriet verwerken.”

“Noodle stierf thuis in de armen van zijn baasje. Hij heeft miljoenen mensen gelukkig gemaakt. Bedankt om van hem te houden. Bedankt om ons te omarmen”, klinkt het op TikTok.

Check de droevige aankondiging hier:

TikTok-ster Megha Thakur onverwachts overleden

Karen Luiken-03 december 2022 om 07:52

Verschrikkelijk nieuws voor fans van Megha Thakur. De Canadese TikTok-ster is onverwachts overleden op 21-jarige leeftijd. Dat maakt haar familie bekend in en bericht op Instagram.

“Het licht in ons leven, onze vriendelijke, zorgzame en mooie dochter Megha Thakur is plotseling en onverwachts overleden op 24 november”, aldus de familie van de TikTok-ster. “Megha was een zelfverzekerde en onafhankelijke jonge vrouw. Ze zal zeer gemist worden. Ze hield van haar fans en had gewild dat zij wisten van haar overlijden.”

Het is niet bekend waaraan Megha, die bijna 1 miljoen volgers heeft op TikTok, is overleden.

Ontdek meer