Demi Lovato opnieuw opgenomen in afkickkliniek

Karen Luiken-09 januari 2022 om 16:13

Demi Lovato is opnieuw opgenomen geweest in een afkickkliniek. De ster, die in de zomer van 2018 in het ziekenhuis terechtkwam na een bijna fatale overdosis, rondde het programma net voor het nieuwe jaar af en is inmiddels weer thuis. Dat meldt People.

Het had niet veel gescheeld of Demi was er drie jaar geleden niet meer geweest. De non-binaire artiest, die met de voornaamwoorden hen en die wil worden aangesproken, moest met spoed worden opgenomen nadat die een overdosis drugs nam. Demi herstelde, maar bleef af en toe drank en drugs gebruiken.

In december besloot Demi ook daar een punt achter te zetten. “Helemaal nuchter is de enige manier”, schreef die toen.

Stalker van Taylor Swift opgepakt

Karen Luiken-03 juli 2022 om 08:23

Een man is vrijdag opgepakt voor het stalken van Taylor Swift. De 35-jarige Joshua Christian zou meerdere keren huizen van de zangeres hebben bezocht.

In maart is de man naar verluidt Taylors huis in New York binnengedrongen en ook in juni deed hij daar weer een poging. “Je bent dood”, zou hij tijdens zijn laatste bezoekje door de intercom hebben gezegd. “Je houdt haar gevangen en ik moet haar redden.”

Afgelopen vrijdag werd de verdachte opgepakt, een dag later moest hij voor de rechter verschijnen. “De beklaagde is niet alleen herhaaldelijk in het huis van Swift in New York verschenen, maar is ook naar haar huis in Tennessee gereisd”, betoogde een officier toen.

De man heeft een bevel gekregen om uit de buurt van de zangeres te blijven.

Lindsay Lohan is getrouwd

Karen Luiken-03 juli 2022 om 08:06

Lindsay Lohan is officieel van de vrijgezelle markt verdwenen. Het voormalige kindsterretje is getrouwd met haar verloofde Bader Shammas.

De lovebirds gaven elkaar volgens Page Six enkele uren voor Lindsay’s verjaardag het jawoord. Vrijdagavond deelde ze een foto van zichzelf en haar kersverse man op Instagram. “Ik ben de gelukkigste vrouw ter wereld”, schreef ze erbij. “Ik ben zo blij dat jij mijn man bent. Mijn leven en mijn alles. Iedere vrouw zou zich zo elke dag moeten voelen.”

Lindsay ontmoette de in Koeweit geboren financier Bader toen hij in Dubai woonde. De twee verloofden zich in november.

Ontdek meer