Temptations Jaydi en Ricky uit elkaar

Karen Luiken-08 januari 2022 om 11:01

Jaydi en Ricky uit een eerder seizoen van ‘Temptation Island: Love or Leave’ zijn niet langer samen. Via een bericht op Instagram maken ze bekend ieder hun eigen weg te gaan.

Het koppel leerde elkaar kennen tijdens de opnames van Temptation. Jaydi deed samen met haar vriend Sonny mee aan het programma, maar viel al snel voor de charmes van de knappe Ricky. Ze besloot haar relatie met Sonny te beëindigen en trok eenmaal terug in Nederland bij Ricky in.

Lange tijd ging het goed tussen de twee, tot nu. “Nooit hadden wij verwacht dat we op dit punt zouden komen”, zegt Jaydi. “Helaas hebben wij beide besloten dat aan ons liefdesavontuur een einde is gekomen. We hebben veel gelachen, gehuild, mooie herinneringen gemaakt en ontzettend van elkaar genoten. We hebben absoluut geen ruzie en houden heel veel van elkaar. Juist daarom zijn we samen tot deze beslissing gekomen.”


Justin en Hailey Bieber in verwachting van eerste kindje

Karen Luiken-09 mei 2024 om 19:33

Heuglijk babynieuws! Justin en Hailey Bieber zijn in verwachting van hun eerste kindje samen. Dat maken de lovebirds bekend via Instagram.

Justin en Hailey hebben een aantal beelden gedeeld waar ze samen op te zien zijn. Op het ene beeld kussen ze elkaar, op het andere beeld pronkt Hailey in een witte jurk met haar groeiende babybuikje.

Het stel stapte in 2018 in het huwelijksbootje. Sindsdien zijn er al meerdere geruchten rondgegaan over een zwangerschap, maar die ontkende Hailey altijd.

'Game of Thrones'-acteur overleden

Karen Luiken-08 mei 2024 om 10:00

Ian Gelder is maandag overleden aan de gevolgen van kanker. De ‘Game of Thrones’-acteur, die de rol van Kevan Lannister vertolkte in de populaire serie, is 74 jaar geworden.

Het treurige nieuws wordt bekendgemaakt door Ben Daniels, de echtgenoot van Ian. “Met groot verdriet en een bezwaard hart, dat in miljoenen stukjes is gebroken, moet ik vertellen dat mijn lieve echtgenoot en levenspartner is overleden”, zo klinkt het.

Bij Ian werd in december galwegkanker vastgesteld. “Ik had al mijn werk stopgezet om voor hem te kunnen zorgen, maar we hadden geen van beiden enig idee dat het allemaal zo snel zou gaan”, vervolgt Ben.

“Hij was mijn absolute rots in de branding en we waren al meer dan dertig jaar samen. Als we niet bij elkaar waren, spraken we elkaar elke dag. Hij was het meest vriendelijke, genereuze, levendige en liefdevolle mens. Hij was een geweldige acteur en iedereen die met hem werkte, werd geraakt door zijn hart en licht. Eerlijk gezegd weet ik niet wat ik moet doen zonder hem aan mijn zijde.”

Ontdek meer