Temptations Jaydi en Ricky uit elkaar

Karen Luiken-08 januari 2022 om 11:01

Jaydi en Ricky uit een eerder seizoen van ‘Temptation Island: Love or Leave’ zijn niet langer samen. Via een bericht op Instagram maken ze bekend ieder hun eigen weg te gaan.

Het koppel leerde elkaar kennen tijdens de opnames van Temptation. Jaydi deed samen met haar vriend Sonny mee aan het programma, maar viel al snel voor de charmes van de knappe Ricky. Ze besloot haar relatie met Sonny te beëindigen en trok eenmaal terug in Nederland bij Ricky in.

Lange tijd ging het goed tussen de twee, tot nu. “Nooit hadden wij verwacht dat we op dit punt zouden komen”, zegt Jaydi. “Helaas hebben wij beide besloten dat aan ons liefdesavontuur een einde is gekomen. We hebben veel gelachen, gehuild, mooie herinneringen gemaakt en ontzettend van elkaar genoten. We hebben absoluut geen ruzie en houden heel veel van elkaar. Juist daarom zijn we samen tot deze beslissing gekomen.”


Stalker van Taylor Swift opgepakt

Karen Luiken-03 juli 2022 om 08:23

Een man is vrijdag opgepakt voor het stalken van Taylor Swift. De 35-jarige Joshua Christian zou meerdere keren huizen van de zangeres hebben bezocht.

In maart is de man naar verluidt Taylors huis in New York binnengedrongen en ook in juni deed hij daar weer een poging. “Je bent dood”, zou hij tijdens zijn laatste bezoekje door de intercom hebben gezegd. “Je houdt haar gevangen en ik moet haar redden.”

Afgelopen vrijdag werd de verdachte opgepakt, een dag later moest hij voor de rechter verschijnen. “De beklaagde is niet alleen herhaaldelijk in het huis van Swift in New York verschenen, maar is ook naar haar huis in Tennessee gereisd”, betoogde een officier toen.

De man heeft een bevel gekregen om uit de buurt van de zangeres te blijven.

Lindsay Lohan is getrouwd

Karen Luiken-03 juli 2022 om 08:06

Lindsay Lohan is officieel van de vrijgezelle markt verdwenen. Het voormalige kindsterretje is getrouwd met haar verloofde Bader Shammas.

De lovebirds gaven elkaar volgens Page Six enkele uren voor Lindsay’s verjaardag het jawoord. Vrijdagavond deelde ze een foto van zichzelf en haar kersverse man op Instagram. “Ik ben de gelukkigste vrouw ter wereld”, schreef ze erbij. “Ik ben zo blij dat jij mijn man bent. Mijn leven en mijn alles. Iedere vrouw zou zich zo elke dag moeten voelen.”

Lindsay ontmoette de in Koeweit geboren financier Bader toen hij in Dubai woonde. De twee verloofden zich in november.

Ontdek meer