Bevestigd: 'Jungle Cruise'-sequel in de maak!

Dieter Blarinckx-08 januari 2022 om 09:04

Vorig jaar namen The Rock en Emily Blunt ons mee op een fantastisch avontuur in de Disneyfilm 'Jungle Cruise'. Hun avontuur was een groot succes, zowel in de bioscoop als op Disney+. Al snel deden er roddels de ronde dat er een vervolg zou komen, en eindelijk werden deze ook bevestigd: er komt een sequel op 'Jungle Cruise'!

Disney’s 'Jungle Cruise' is een gewaagde, spannende reis door de Amazone met Kapitein Frank Wolff en de onverschrokken onderzoekster dr. Lily Houghton. Zij reist van Londen naar de Amazone en huurt Frank en zijn gammele maar charmante boot, La Quila, in om een oude boom met een ongekende geneeskracht te vinden.

De film is gebaseerd op een populaire Disneyland-attractie, en zal - hoogstwaarschijnlijk - net zoals de 'Pirates'-franchise, meerdere films krijgen.

Wanneer we het vervolg net mogen verwachten, is helaas nog niet geweten.

Nieuwe 'Scream' verslaat 'Spider-Man: No Way Home'

Karen Luiken-18 januari 2022 om 16:55

‘Spider-Man’ heeft in het openingsweekend zó goed gescoord, dat je zou denken dat het niet beter zou kunnen. Maar de gloednieuwe ‘Scream’ bewijst dat niets minder waar is. De horror heeft het nóg beter gedaan dan de superheldenfilm met Tom Holland.

‘Scream’ heeft in het eerste weekend sinds de release maar liefst 34 miljoen dollar in het laatje weten te brengen. Een indrukwekkende oogst die een stuk hoger ligt dan de eerste verdiensten van ‘Spider-Man: No Way Home’. Laatstgenoemde film verdiende in het openingsweekend namelijk ‘slechts’ 25 miljoen dollar.

Kleine kanttekening bij dit verhaal is wel dat het openingsweekend van ‘Spider-Man’ drie dagen duurde en dat van ‘Scream’ vier dagen. De horrorfilm kwam namelijk uit op de Amerikaanse feestdag Marthin Luther Kingdag, waardoor het weekend een dagje langer werd.

In de nieuwe ‘Scream’ keren we 25 jaar na het eerste deel terug naar Woodsboro, het dorpje waar het allemaal is begonnen. De bewoners worden opnieuw geteisterd door een moordenaar die zich achter een eng masker schuilt en zich voornamelijk lijkt te richten op tieners.

Opnames ‘Black Panther: Wakanda Forever’ terug gestart

Dieter Blarinckx-16 januari 2022 om 08:59

Goed nieuws voor de Marvelfanaten onder jullie want Marvel & Disney hebben laten weten dat de opnames van de sequel op de monsterhit ‘Black Panther’, ‘Wakanda Forever’, terug gestart zijn. Actrice Letitia Wright, die in de film de zus van de overleden hoofdrolspeler Chadwick Boseman speelt, keert terug in een belangrijkere rol. Er gaan zelfs roddels de ronde dat Marvel van plan is om haar de fakkel te laten overnemen van haar broer.

De productie werd meermaals stopgezet door de opflakkering van het coronavirus, maar als alles vanaf nu goed verloopt, zou de film dit najaar nog in de zalen te zien zijn.

Ontdek meer