Bevestigd: 'Jungle Cruise'-sequel in de maak!

Dieter Blarinckx-08 januari 2022 om 09:04

Vorig jaar namen The Rock en Emily Blunt ons mee op een fantastisch avontuur in de Disneyfilm 'Jungle Cruise'. Hun avontuur was een groot succes, zowel in de bioscoop als op Disney+. Al snel deden er roddels de ronde dat er een vervolg zou komen, en eindelijk werden deze ook bevestigd: er komt een sequel op 'Jungle Cruise'!

Disney’s 'Jungle Cruise' is een gewaagde, spannende reis door de Amazone met Kapitein Frank Wolff en de onverschrokken onderzoekster dr. Lily Houghton. Zij reist van Londen naar de Amazone en huurt Frank en zijn gammele maar charmante boot, La Quila, in om een oude boom met een ongekende geneeskracht te vinden.

De film is gebaseerd op een populaire Disneyland-attractie, en zal - hoogstwaarschijnlijk - net zoals de 'Pirates'-franchise, meerdere films krijgen.

Wanneer we het vervolg net mogen verwachten, is helaas nog niet geweten.

Dus zó werd het zinken in 'Titanic' gefilmd!

Dieter Blarinckx-01 juli 2022 om 19:20

Eén van de meest succesvolle en impressionante films tot op vandaag, blijft toch wel de kaskraker 'Titanic' uit 1997. Maar wat velen zich nog steeds afvragen is hoe ze net de zinkscènes gefilmd hebben. En daar is nu een simpel antwoord op!

Het YouTube-kanaal StudioBinder postte onlangs een video waarin duidelijk en simpel wordt uitgelegd hoe regisseur James Cameron de verschillende zinkscènes net filmde en in beeld bracht.

Wat velen onder jullie bijvoorbeeld al niet wisten is dat Cameron een praktisch exacte replica bouwde van het schip, dat zelfs in een helling in het water geplaatst kon worden om zo echt te zinken!

Benieuwd naar meer? Check dan zeker de video hieronder:

Levi's heeft verrassing voor Minions-fans

Karen Luiken-01 juli 2022 om 08:19

Vanaf vandaag draait de nieuwe ‘Minions’-film in de bioscopen en dat moet natuurlijk gevierd worden. Omdat Levi’s maar al te graag meedoet aan het feestje, brengt het merk speciaal voor fans van de gele poppetjes een zomerse collectie uit.

De samenwerking tussen Levi’s en ‘Minions’ bevat een reeks originele pins en patches die geïnspireerd zijn op stijlen uit de jaren ’70 en ’80. Je kunt ze op je favoriete jeans bevestigen, jasje, shirt of trui.

"Zoals elke volger van de ‘Minion’s-films weet, zijn Minions leuk, oneerbiedig en echt iconisch. Net als Levi's zijn ze allebei direct herkenbaar en geliefd over de hele wereld”, zegt Karen Riley-Grant van Levi’s. “Het idee achter de samenwerking was dus om deze twee iconen samen te brengen voor een beetje ondeugend plezier. Wat is een betere manier om jouw Levi's jeans te personaliseren dan met een beetje creatieve Minions chaos?"

De pins en patches zijn vanaf nu verkrijgbaar bij de Levi’s Tailor Shop op de Meir in Antwerpen.

1
2
3

Ontdek meer