Nieuwe Disney/Pixar 'Turning Red' rechtsreeks naar Disney+

Dieter Blarinckx-08 januari 2022 om 08:48

Door de ongeziene stijging in besmettingen door de omikronvariant, heeft Disney beslist om de aankomende film 'Turning Red' rechtstreeks uit te brengen op Disney+. Dat werd gisterenavond bekendgemaakt.

Normaal ging de nieuwe animatiefilm van Pixar vanaf maart te zien zijn in de bioscoop. Maar gezien de onzekerheid rond de omikronvariant, heeft Disney uit voorzorg beslist om de film niet meer in de bioscoop uit te brengen. In plaats daarvan zal hij vanaf 11 maart exclusief te streamen zijn via Disney+.

Of die gratis of aan een extra kost te zien zal zijn, is helaas nog niet geweten.

Fan van 'Bridgerton'? Dan is deze nieuwe serie iets voor jou!

Dieter Blarinckx-03 juli 2022 om 19:22

Heb je de eerste twee seizoenen van ‘Bridgerton’ ook zo zitten bingen? Dan hebben we nu misschien wel een nieuwe Netflix-addiction want binnenkort dropt namelijk het nieuwe kostuumdrama ‘Die Kaiserin’!

Deze gloednieuwe serie draait rond één van de meest befaamde keizerinnen ooit, Sisi. Het verhaal gaat over de hertogin en prinses van Beieren en speelt zich af in de tweede helft van 1800. Elisabeth, bijgenaamd Sisi, trouwde met keizer Frans Jozef, waardoor ze keizerin van Oostenrijk werd.

“In het Oostenrijk van de 19e eeuw staat de liefde van de passievolle en rebelse Sisi en keizer Franz Joseph onder druk door intriges en machtsstrijd aan het Weense hof”, klinkt het bij Netflix.

Naast een trailer dropte Netflix ook alvast een releasedatum: 29 september!

De tweede 'Minions'-film speelt woensdag in de bioscoop!

Dieter Blarinckx-03 juli 2022 om 19:01

Banana! Goed nieuws voor de fans van de 'Despicable Me'-franchise, want de tweede 'Minions'-film speelt vanaf woensdag in alle Belgische bioscopen!

De Minions terug in een nieuwe 3D-animatiefilm voor de hele familie over de droom van een 12-jarige om de grootste superschurk ter wereld te worden in 'Minions: Hoe Gru Superschurk Werd'. Deze feelgood-film zit vol humor, verwijzingen naar pop-culture, vrolijke muziek en over-the-top actie.

Check hieronder alvast een korte sneak preview en ontdek 'm vanaf woensdag in een bioscoop bij jou in de buurt!

Ontdek meer