Vrouw die met zichzelf trouwde gaat nu scheiden omdat ze verliefd is

Karen Luiken-07 januari 2022 om 11:45

Een vrouw die eerder dit jaar in het nieuws kwam omdat ze met zichzelf trouwde, gaat nu scheiden. En wel om een belangrijke reden: ze heeft iemand anders ontmoet.

Het gaat om de Braziliaanse Cris Galera, die in september met zichzelf in het huwelijksbootje stapte omdat ze niet langer op mannen wilde wachten. “Ik was altijd bang om alleen te zijn, maar ik realiseerde me dat ik moest leren om me goed te voelen over mezelf”, zei ze destijds. “Toen dat gebeurde, besloot ik het te vieren.”

Negentig dagen later kreeg ze echter al snel spijt van haar beslissing. Volgens de Daily Star besloot ze van zichzelf te scheiden en heeft ze inmiddels smoorverliefd op iemand anders. “Ik was gelukkig zolang het duurde”, vertelt Cris. “Ik begon weer in liefde te geloven toen ik een speciaal iemand ontmoette.”

Mr. Happy Face is nu lelijkste hond ter wereld!

Dieter Blarinckx-26 juni 2022 om 09:04- Foto:

AFP

Afgelopen weekend werd naar jaarlijkse gewoonte de lelijkste hond ter wereld verkozen. De winnaar van dit jaar is niemand minder dan de Chinese naakthond Mr. Happy Face!

Met zijn witte dot haar en een tong die de hele tijd uit zijn bek hangt, werd de 17-jarige naakthond tot “lelijkste hond ter wereld” gekroond in Californië. Mr. Happy Face werd vroeger verwaarloosd en mishandeld, tot zijn nieuwe baasje hem in de coronapandemie adopteerde:

“Ik had tijdens de pandemie de wens om een baby te krijgen. Aangezien zwanger worden een mirakel van God geweest zou zijn, koos ik ervoor om een hond te adopteren", vertelde ze tijdens de wedstrijd.

"Ik zag een dier dat inderdaad oud was, nood had aan een tweede kans en het verdiende om geliefd te zijn. Ik was op slag verliefd!”.

Bekijk de hartverwarmende beelden van de lelijkste hond ter wereld hieronder:

Oma van 17 kinderen is opnieuw zwanger van 24-jarige echtgenoot

Sofie Verbeeck-17 juni 2022 om 12:00

Cheryl, een grootmoeder van 17 kinderen, is 61 jaar oud maar haar kinderwens is er nog steeds. De vrouw maakte op TikTok bekend dat ze samen met haar 24-jarige echtgenoot nog een kindje verwacht.

Het is niet de eerste keer dat Cheryl in de aandacht komt op sociale media. In 2021 trouwde ze met Quran McCain die maar liefst 37 jaar jonger is. Het huwelijk kon je volgen via een live stream. Het koppel wil nu de volgende stap zetten en hun gezin uitbreiden met een baby.

Ontdek meer